Horoscop 26 iulie 2018. Berbecii au parte de multe reproșuri, iar Racii trebuie să fie prudenți

Horoscopul zilei de joi, 26 iulie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii au parte de multe reproșuri

Horoscop 26 iulie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ziua îți aduce multe treburi în domeniul profesional. Sunt posibile situații conflictuale cu un șef, dar fii pe fază și ascultă cu atenție ce are de zis acesta. Reproșurile și nemulțumirile sunt frecvente, dar ai răbdare ca în curând vei depași totul cu bine. Imaginea ta in ochii celorlalți lasă mult de dorit, însă astăzi îți poți da seama cine te privește cu ochi buni și cine nu.

Horoscop 26 iulie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te poți ocupa cu succes de relațiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor călătorii în afara granițelor țării este binevenită, însă materializarea acestora va mai dura. Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi in aceasta zi. Mai târziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. In a doua parte a zilei, dorinta de rafinare sufletească va fi evidentă.

Horoscop 26 iulie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Norocul la banii si bunurile altora iti deschid saptamana. Se pare ca poti rezolva mai usor chestiuni legate de taxe, impozite, relatii cu institutii financiare sau legate de mosteniri. Pe de alta parte poti primi cadouri sau recompense neasteptate. S-ar putea sa te gandesti la implicarea in afaceri, dar sunt momente pasagere si nu trebuie sa dai curs primului imbold.

Racii trebuie să fie prudenți

Horoscop 26 iulie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relațiile parteneriale și colaborările sunt la mare căutare astăzi. Sunt posibile reconfigurări de poziție într-un parteneriat, respectiv poți renunța la acesta. Recomandabil este să fii prudent și să discerni cu atentie totul. Pe de altă parte, unele colaborari în care ești implicat nu te mai reprezintă, așa încât ai curaj și renunță definitiv la ele.

Horoscop 26 iulie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

O zi cu multă muncă la serviciu. Relațiile cu colegii sunt tensionate, iar șefii parcă nici nu există. Starea de sănatate fluctueaza destul de mult, vizate fiind sistemul osos, pielea și secundar stomacul. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de activitățile de rutină si nu răspunde la provocări. Folosește doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului și sufletului tău.

Horoscop 26 iulie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relațiile sentimentale sunt destul de controversate, însă dacă lași cârcoteala deoparte totul va fi minunat. Creativitatea este la cote înalte, astfel ca recomandabil este sa organizezi o serată placută pentru cei dragi. Evită excesele de orice fel și ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Balanțele au multe treburi gospodărești

Horoscop 26 iulie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Poți desfășura cu succes, activitățile gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente, planificarea unei zugraveli sau, în functie de caz, a gradinaritului sunt cele mai indicate. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar șarmul tău caracteristic va reusi să readucă pacea si armonia mult visate. S-ar putea să fii nevoit să ajuți o rudă.

Horoscop 26 iulie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este posibil sa faci o mulțime de drumuri. Motivele pot fi diverse, de la cele cu scop personal cât și pentru a rezolva diverse comisioane pentru alții. Pe de alta parte, bine este să te gândești la unele forme de instruire ce ti-ar fi utile la locul actual de muncă sau pentru a obține un loc de muncă mai bun. Spre seară se anunță întâlniri cu rudele sau prietenii apropiați.

Horoscop 26 iulie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

E activat segmentul financiar. Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene și pentru verificarea datoriilor. Poti primi cadouri, recompense sau se pot îmbunătăți condițiile de la locul de muncă. Frumos ar fi ca în partea a doua a zilei să lași pragmatismul deoparte și să gasești un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții.

Capricornii sunt plini de energie

Horoscop 26 iulie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua îți aduce multă energie și chef de a da piept cu toate. Noblețea sufletului tau este accentuată, iar ceilalți te privesc cu admirație și respect. Bine este sa iti planifici cursuri de dezvoltare personala, vizite la saloanele de ingrijire corporala sau să-ți oferi mici cumpărături dragi ție. Fii tolerant cu ceilalți și nu încerca să ieși prea mult în evidență.

Horoscop 26 iulie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astăzi nu prea ai chef să ieși din casă. Energia vitala este la cote joase și se recomandă abordarea activităților de rutina. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să-ți creeze neplăceri. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tau, gândește-te bine la ce vrei să faci pe viitor și nu-ți divulga planurile. Odihnește-te și plimbă-te des în aer liber!

Horoscop 26 iulie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este o zi interesantă la capitolul prieteni. Întâlniri, dialoguri, vești interesante, toate vin către tine într-un ritm amețitor și amenințător. Este posibil ca să rupi unele relații vechi, dar fii convins că se face loc pentru altele noi, mult mai folositoare ție în această perioadă a vieții. Pe de alta parte, o persoană care te-a susținut și protejat mult timp ar putea să te dezamăgească.

Sursa foto: jurnalul