Horoscop 26 iulie 2019. Scorpionii sunt luptători, iar Racii trebuie să simtă bine

Horoscopul zilei de vineri, 26 iulie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 26 iulie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna in zodia ta iti permite sa culegi astazi informatii pretioase. Ai o stare de spirit excelenta, care iti da voie sa faci fata tuturor provocarilor. Mintea ta este sclipitoare, de aceea e bine sa o pui cat se poate de des la contributie. Poti impresiona prin ideile creative si foarte practice. Ar treebui sa comunici si sa te implici in activitati de schimb, pentru ca esti avantajat. De asemenea, intelegerile si contractele pot constitui astazi prilejuri de a desface sticla de sampanie.

Horoscop 26 iulie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astrele fac din tine astazi un foarte fin observator al tot ceea ce te inconjoara. Esti ca un animal de prada aflat la panda pe o movila, undeva in savana. Prin fata ochilor trec numeroase tentatii care iti incita simturile, numai ca tu ai o problema: nu-ti vine sa iesi la atac. Asadar, daca nu reusesti sa te mobilizezi singur, macar accepta ce vine dinspre ceilalti catre tine, fara ca tu sa faci nimic. Ia in calcul propunerile, ofertele, sprijinul celorlalti si selecteaza informatia in functie de gradul de profitabilitate.

Horoscop 26 iulie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mintea nu-ti sta pe loc, dar nici la capitolul mobilitate fizica nu stai mai prost. Atragi oameni care te pun in valoare, care stiu sa scoata tot ce ai tu mai bun din tine. Asteapta-te la propuneri, oferte si sprijin, mai ales din partea femeilor! Fii atent la orice semnal din cadrul discutiilor, pentru ca o vorba aruncata intr-o doara poate sa dea nastere unui proiect grandios! Din vorba in vorba, se contureaza proiecte profitabile pe termen lung.

Horoscop 26 iulie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pur si simplu, propune-ti sa te simti bine! Iti este pus la incercare curajul de a te afirma, de a nu ascunde nimic, de a te arata asa cum esti. E o zi foarte buna sa iti exprimi emotiile si latura vulnerabila a personalitatii. Daca treci peste frica de a lasa garda jos, o sa vezi ca atragi oameni care te inteleg si te protejeaza. Daca iti pui carapacea, vei aduna energii agresive si oameni cu care ai ceva de impartit.

Horoscop 26 iulie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Tine la indemana un pix si o hartie! Gandurile care iti vin astazi in flux continuu ar fi bine sa fie notate, pentru ca ritmul alert al mintii tale poate duce la pierderea unor intuitii cu care nu te mai intalnesti curand. Este o zi minunata sa iti impartasesti cunostintele si sa capeti o viziune foarte clara despre misiunea ta in aceasta viata. Tot ce trebuie sa faci este sa iti dai seama de sincornicitati, care te iau acum cu asalt. Te convingi ca nimic nu este intamplator si ca lucrurile se leaga intre ele in mod aparent misterios.

Horoscop 26 iulie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Daca ai stat in ultimul timp cu inima stransa de teama ca una din dorintele tale nu are sorti de izbanda, astazi poti sa rasufli usurat. Dorinta poate sa triumfe asupra fricii, desigur, in cazul in care a fost mai puternica si ai stiut ce vrei cu adevarat. Practic, ceva ce credeai ca va ramane doar in mintea ta, e posibil sa primeasca o concretizare din exterior. Meriti sa primesti o supriza sau un cadou, iar asteptarile tale sunt depasite acum. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti deschizi sufletul si sa crezi!

Horoscop 26 iulie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Oamenii vin spre tine, partenerul iti este alaturi, asociatii te sustin. Te afli intr-o faza de finalizare, de concretizare a unor eforturi pe termen lung. Deznodamantul binemeritat soseste ca un fel de usurare, iar satisfactiile pot fi pe masura din toate punctele de vedere. Exista o singura capcana: prins in vartejul muncii sau al relatiilor, sa uiti sa te bucuri. Asa ca fa-ti timp sa savurezi starea de bine, aduna-ti prietenii si sarbatoreste incheierea unui capitol!

Horoscop 26 iulie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te comporti astazi ca un luptator, care trebuie sa smulga ceva de la cineva. La locul de munca, esti nevoit sa te concentrezi si sa rezolvi probleme pe care numai tu le poti descurca. E o zi a rutinei si a efortului, insotita insa de recompense pe masura. De luptat parca te lupti si cu corpul tau, de care trebuie sa tragi ca sa faci fata si care parca iti da semnale ca e ceva in neregula cu el (poate probleme digestive, dureri de cap sau somn nelinistit). Atitudinea de invingator te ajuta sa treci peste orice.

Horoscop 26 iulie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ar trebui sa fii foarte atent astazi cu persoanele dragi din viata ta. Din peisaj, e bine sa nu lipseasca declaratiile de dragoste si nici gesturile demonstrative care sa confirme afectiunea ta. Viata in doi are nevoie acum de o inchegare, uniunea trebuie consfintita printr-un cadou, o surpriza sau o cina romantica. E o zi buna sa iti afirmi principiile si sa definitivezi planuri legate de studii sau de calatorii in straintate. Ai noroc la jocuri si speculatii. Planurile de vacanta sunt si ele binvenite.

Horoscop 26 iulie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Energia ta circula astazi prin activitatile domestice. Simti nevoia sa pui la punct anumite aspecte legate de curatenie, vrei ca locuinta sa arate intr-un anume fel, simti nevoia sa faci ordine. De asemenea, chestiunile ce tin de patrimoniu devin tot mai stringente. Te intereseaza fie o achizitie, fie o investitie, fie un transfer de proprietate. Te-ai putea hotari sa urgentezi niste demersuri, pe principiul “mai bine acum decat mai tarziu”. Chiar e indicat sa provoci timpul sa lucreze in favoarea ta.

Horoscop 26 iulie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Alergi de colo colo, dar cu folos. Asa ca nu trebuie sa-ti para rau de drumurile facute, de discutiile interminabile sau de energia consumata prin corespondenta! Timpul este foarte bine investit acum in activitatile de comunicare, pentru ca de aici iti vin avantaje ulterioare. Intelegerile pe care le perfectezi astazi sunt bine primite de persoana iubita si de copii, de aceea e de retinut ca sprijinul din partea oamenilor care conteaza in viata ta exista. Contactul cu oameni noi iti deschide acum alte zone de cooperare.

Horoscop 26 iulie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi in care banii si resursele materiale, dar si imaginea de sine si valorificarea talentelor tale sunt teme centrale. Ai face bine ca inventariezi abilitatile pe care le ai, mai ales daca esti pe punctul de a schimba ceva in zona profesionala sau in afaceri. Fii gata sa-ti negociezi pozitia, sa investesti intr-un proiect sau sa faci in asa fel ca munca ta sa fie mai eficienta si mai usor valorizata de catre cei din jur.

Sursa foto: horoscope