HOROSCOP 26 iulie. Predictii astrale complete.

Astazi, planurile de vacanta si succesul pe plan financiar ii vizeaza pe nativii din aproape toate zodiile.

BERBEC – Astazi sunteti bine dispus, iar relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Situatia financiara este singurul lucru care nu va multumeste pe deplin. Activitatile legate de camin si societate pot fi incununate de succes. Seara ati putea ajunge la o petrecere.

TAUR – Dati dovada de creativitate si asta va poate ajuta in afaceri. Planurile de azi va vor aduce satisfactii financiare. Va sfatuim sa nu treceti cu vederea problemele partenerului de viata si sa gasiti o cale de compromis intre afaceri si sentimente.

GEMENI – Astazi puteti sa va ocupati de afaceri si sa faceti investitii pentru camin. Veti avea succes si vi se vor deschide toate usile, datorita farmecului de care dati dovada. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei.

RAC – La serviciu atrageti nemultumirea colegilor datorita ritmului alert in care munciti. Cu toate acestea, nu incercati sa va depasiti limitele, pentru ca riscati sa va imbolnaviti sau sa va accidentati.  Aveti ocazia sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii profesionale si financiare.

LEU – In prima parte a zilei este posibil sa plecati intr-o delegatie anuntatain ultimul moment si, desi intampinati mai multe obstacole, va veti descurca foarte bine. Discutati calm cu partenerul de viata pentru ca elatiile sentimental ear putea fi putin tensionate.

FECIOARA – Cei din jur va apreciaza ideile, iar dumneavoastra va simtiti plin de energie. Se poate ivi ocazia sa plecati intr-o excursie cu prietenii. Meritati cateva momente de destindere, asa ca nu va ganditi la cheltuieli.

BALANTA – Toata familia este in priza, pentru ca va pregatiti sa plecati intr-o calatorie. O ruda apropiata s-ar putea sa va indispuna, dar, mai tarziu, sfaturile sale va vor ajuta. Spre seara mergeti intr-o vizita la prieteni. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

SCORPION –Dimineata, spre bucuria partenerului, s-ar putea sa primiti o veste legata de o suma de bani pe care ar trebui sa ii primiti de la serviciu. Este o zi propice sa va faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii. Nu ii neglijati totusi, pe cei tineti din familie.

SAGETATOR –  Astazi sunt sanse sa culegeti roadele unei colaborari. In timpul dupa-amiezii, s-ar putea ca relatiile sentimentale sa nu mearga prea bine. Prietenii va vor ajuta sa depasiti acest moment, asa ca nu trebuie sa va ingrijorati. Va sfatuim sa nu neglijati odihna sis a acordati mai mult timp activitatilor casnice.

CAPRICORN – Astazi, norocul va zambeste din nou pe plan sentimental, dupa o perioada nu tocmai favorabila si aveti ocazia sa cunoasteti o persoana care s-ar putea sa va rapeasca inima. Nu este exclusa o relatie de durata. Stati bine pe plan financiar, asa ca nu este cazul sa alergati dupa castiguri suplimentare.

VARSATOR – Va nemultumesc problemele financiare, dar pe plan intellectual sunteti intr-o forma excelenta. Profitati de asta si dedicati-va studiului sau proiectelor de viitor. Ca de obicei, sunteti comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni. Ascultati-va intuitia!

PESTI – Pentru astazi, va sfatuim sa va planificati timpul cat mai bine sis a nu va consumati energia inutil, pentru ca aveti multe probleme de rezolvat. Acceptai ajutorul prietenilor, chiar daca aveti spor la treaba. Spre seara este posibil sa primiti un cadou, probabil o suma de bani, de la o ruda mai in varsta.