Horoscop 26 iunie. Vezi ce-ti rezerva astrele pentru azi

Descopera ce-ti preconizeaza horoscopul pentru miercuri, 26 iunie 2013.

BERBEC (21 martie-19 aprilie)
Stresul din ultima vreme si-a pus amprenta pe starea dumneavoastra de spirit. Intotdeauna ati fost dispus la efort suplimentar insa azi este cazul sa va programati cateva ore de odihna. Bucura-te mai mult de linistea din familie.
Nu este nevoie sa te grabesti pentru a lua o decizie radicala priviind viitorul. Planuieste relaxat urmatorul pas. Nu stii foarte bine in ce fel iti va influenta viata insa toate premisele merg catre o reusita de referinta.

TAUR (20 aprilie-20 mai)
Nu se anunta o zi foarte optimista. In familie esti chemat in sprijinul unei persoane dragi care are nevoie de sustinerea ta mai mult ca oricand. Chiar daca si tu ai ceva probleme, incerca sa le lasi deoparte si actioneaza in sprijinul celui care de multe ori ti-a fost alaturi.
Nici financiar nu stati extraordinar. Nu sunt insa obstacole de netrecut. Daca veti reusi sa depasiti disputele cu cei din jur legate de acest subiect, sunt sanse pentru o solutie comuna pozitiva. Faceti o alegere rationala caci, in final, se va merita!

GEMENI (21 mai-20 iunie)
O persoana mai in varsta din familie trece printr-o problema de sanatate si este de datoria ta sa-i fi aproape. Cea mai mare satisfactie va aparea in momentul in care iti vei da seama ca prezenta ta alaturi i-a fost de mare ajutor.
Vor aparea insa probleme in respectarea programului pe care l-ai fi vrut sa-l urmezi. Vei pierde o sansa insa partea plina a paharului va fi reprezentata de faptul ca o sa ai mai mult timp pentru luarea deciziei optime. Daca vei ramane ancorat cat mai bine in realitate apar semne clare pentru sanse de reusite in viitor.

RAC (21 iunie-22 iulie)
Este o zi perfecta pentru o investitie financiara. In cazul in care esti la zi cu toate platile curente, este momentul sa directionezi o anumita suma catre o directie importanta. Cautati totusi sa va temperati la maximum spiritul critic si cautati consilierea partenerului de viata, al unui expert in finate sau chiar a unor colegi, in astfel de momente fiind foarte importanta si o alta perspectiva asupra evenimentelor.

LEU (22 iulie-22 august)

Pesimismul de care dai dovada in ultima vreme te va impiedica sa vezi oportunitatile deosebite care trec pe langa tine. Este maestru in a-ti pune singur bete in roate. Degeaba dai vina pe ghinion. Putina relaxare intre prieteni nu-ti va strica.Te vor ajuta sa treci cu brio peste emotia negativa. Rasul si buna dispozitie sunt cele mai bune arme in astefel de cazuri. Din fericire vei mai avea parte de numeroase sanse de victorie.

FECIOARA (23 august-22 septembrie)
Dupa mult timp ati gasit un echilibru intre viata personala si cea profesionala. Sunteti fericit si simtiti nevoia ca toata lumea sa stie acest lucru. Toate planetele par a veghea asupra reusitelor dumneavoastra.
Profesional, proiectul la care lucrati de atata vreme incepe sa prinda contur. Desi altii se indoiesc de faptul ca ati luat-o pe drumul cel bun, este cazul sa nu le ascultati parerile care au tendinta sa va traga inapoi. Eforturile sustinute incep sa dea roade.

BALANTA (23 septembrie-22 octombrie)
In sfarsit a venit momentul sa culegeti roadele muncii depuse atata vreme.A fost o experienta extreme de utila in urma careia ai capatat un bagaj extreme de bogat de cunostinte care te vor ajuta in viitorul destul de apropiat.
Incearca totusi sa eviti o confruntare cu partenerul de viata. Putin tact nu va strica. Dimpotriva, te va ajuta sa treci peste un moment delicat.
Traiectoria pe care mergeti este una buna. Un timp nu este cazul sa treceti la schimbari majore.

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)
Tii mult la opiniile tale si , la momentul oportun, ti le vei expune cu curaj. Nu multi vor fi insa cei care te vor intelege insa, in astfel de cazuri, riscul este unul asumat.
Colege mai in varsta va vor vorbi de rau dar provocarilor le veti raspunde prin fapte. Lasati ca totul sa decurga firesc caci situatia va revei la normal.
Fereste-te totusi de profitorii din jur. Unii abia asteapta sa se capatuiasca dupa munca voastra si totul va depinde de tine cum vei face fata situatiei.

SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
Puteti porni un proiect individual. Asa-zis prieteni iti pot fura ideile si asta nu-ti va fi pe plac.Deocamdata iti poti lua drept aliat doar pe cel mai bun prieten.Chiar si el te va sfatui sa mentii discretia asupra planurilor tale un timp indelungat.
Ca de obicei, problemele se isca de la bani caci perspectivele afacerii sunt foarte bune.

CAPRICORN (22 decembrie-19 ianuarie)
Ai prostul obicei de a te aventura pe mai multe piste. Concentreaza-te pe un singur obiectiv si vei incepe sa culegi roadele. In sprijinul tau va interveni un bun prieten care iti va vinde pontul castigator. El priveste destul de relaxat situatia fapt pentru care este in masura sa te sfatuiasca pozitiv. Nu mai pierde timpul cu experiente inutile. Aplica pontul si vei avea surprize placate.

VARSATOR (20 ianuarie-18 februarie)
Seful dumneavoastra pare usor nemultumit de activitatea prestata. Stapaniti-va nervozitatea caci, pana la final, se va dovedi doar o greseala de interpretare.
Totusi, nu mai trata lucrurile superficial. Chiar daca simiti o usoara presiune, calculate-va mai bine pasii. Folositi-va de propria busola morala si sansele de reusita vor incepe sa creasca.
Sfatuiti-va mai mult cu partenerul de viata. Va va fi de mare ajutor in detensionarea atmosferei.

PESTI (19 februarie-20 martie)
Azi vei lua o hotarare ferma privind viitorul tau apropiat sau pe termen mediu. De obicei nu-ti plac schimbarile radicale insa azi pari mai decis ca oricand pentru o importanta rasturnare de situatie.
Poti face o calatorie in interes personal care insa nu va fi apreciata de toti cei apropiati.
Curajul nu a fost intotdeauna punctual tau forte insa de indata ce veti simti ca esti pe drumul cel bun vei prinde aripi. Vremea povestilor a trecut. Vei prefera sa comunice mai mult faptele decat vorbele.

Foto: astralsociety.net