Horoscop 26 mai 2018. Taurii primesc niște sume de bani restante, iar Peștii au parte de revelații

Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 mai 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii primesc niște sume de bani restante

Horoscop 26 mai 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În prima parte a zilei, socializezi cu eleganță și te poți folosi de anumite relații pentru a deschide noi culoare de creativitate în viața ta. Simți nevoia să te eliberezi de gândurile obsesive legate de viitorul tău, și încerci să te pui în slujba celorlalți, să fii mai atent cu ei, la nevoile lor și la stările lor sufletești. Orice acțiune de voluntariat ai face zilele acestea îți va fi recunoscută pe plan social și îți va aduce beneficii de imagine pe termen lung.

Horoscop 26 mai 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astăzi există posibilitatea să intri în posesia unor sume de bani restante, de la care aproape că ți-ai luat gândul că le vei mai recupera. Așa că poți începe planurile pentru o călătorie de vacanță cât mai departe de casă. Este o zi bună pentru a te implică și în activitățile de rutină care au capacitatea de a te deconecta de la frământările legate de schimbările din zona muncii. Îți regăsești astfel dozele de energie necesare pentru a înfrunta aparentele blocajele din carieră.

Horoscop 26 mai 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La serviciu ești plin de inspirație creatoare și oferi soluții și în situațiile aparent fără ieșire. Dacă hotărăști să îți petreci ziua în mijlocul prietenilor, vei străluci. Orice provocare îți vine în zona carierei se disipează imediat ce îți amintești că te poți folosi de intuiția ta remarcabilă. O schimbare în bine se produce și în zona căminului pentru că, se pare, ai trecut testul răbdării.

Fecioarele văd că nu au muncit în zadar

Horoscop 26 mai 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi în care începi să vezi luminița de la capătul tunelului, cel puțin când vine vorba de familie, cămin și, pe plan secund, alte parteneriate pe termen lung. În ciuda îndoielilor care încă persistă în mintea ta, ești destul de ferm și de hotărât să începi să construiești planuri pe termen lung. O femeie apropiată te susține în hotărârile tale, atât moral cât și financiar.

Horoscop 26 mai 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Este o zi foarte bună pentru comunicare, pentru relațiile de prietenie și pentru iniative pe termen lung, având la baza idei inovatoare, revoluționare și neconvenționale. Poți găși soluții frumoase și pentru proiectele în care ești implicat. Continui să strălucești și să ai inspirație divină, iar intuiția îți oferă posibilitatea de a rezolva un puzzle al cunoașterii fenomenelor spirituale.

Horoscop 26 mai 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

În sfârșit ai sentimentul că munca ta nu a fost în zadar, că ești recompensat cu adevărat pentru eforturile pe care le-ai depus la locul de muncă. Poți avea parte de o promovare în carieră sau de onoruri la nivel de expunere publică. Toate acestea îți oferă o energie remarcabilă pentru a dezvolta proiectele reușite pe termen lung.

Săgetătorii vor primi o veste neașteptată

Horoscop 26 mai 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine este o zi în care te lași cuprins de sentimente înălțătoare, sincere, de iubire necondiționată. Și ai posibilitatea să le și manifești cu toată forța ta interioară. Ai revelația faptului că, pe cât de mult te iubești pe tine, pe atât de mult poți să oferi celorlalți. De asemeni poți să observi și iubirea cu care ești înconjurat.

Horoscop 26 mai 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Îți refaci legături pierdute cu prieteni vechi. Este posibil să primești o ofertă să fii îndrumător sau profesor, să ții niște cursuri pe specializarea pe care o ai, lucru care te va ajuta să te cunoști mai bine și să te iubești mai mult. O colegă de serviciu te susține moral în hotărârile pe care le iei privind noile proiecte creative în care te implici. Te poate sfătui și în cazul în care hotărăști să schimbi meseria sau locul de muncă.

Horoscop 26 mai 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

E posibil să primești o veste care îți va schimba total optica despre viață. Fie este o veste din străinătate care îți va aduce un impuls creativ, fie un bărbat te ajută să îți reconstruiești imaginea publică și carieră. Una peste alta, este o zi în care simți că Universul este de partea ta, chiar dacă rezultatele nu le poți atinge cu mâna.

Peștii au parte de revelații

Horoscop 26 mai 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este o zi în care îți manifești gratitudinea față de prieteni în special și în general față de oamenii care sunt în jurul tău și care ți-au fost alături când ai avut mai mare nevoie. De asemenea, este o zi în care realațiile de parteneriat devin pline de viață și de energie, lucru care îți dă puterea să te redescoperi, să îți propui să construiești și să reușești să te faci remarcat.

Horoscop 26 mai 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Poți avea sentimentul că eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă, pentru dezvoltarea ta personală, nu au fost în zadar. Îți este mult mai simplu să găsești resurse pentru a te implică în activitățile zilnice și să găsești soluții pentru problemele de serviciu. Căutările tale metafizice continuă și îți pot spori încrederea în forțele proprii și te ajută să transformi pas cu pas fiecare dintre dogmele după care ți-ai construit viața.

Horoscop 26 mai 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pentru ține este o zi a revelațiilor. Poți scapă de fricile care te-au măcinat atâta vreme, despre obsesiile legate de propria persoană, și despre iluzia că nu ești îndeajuns de bun pentru cei din jur. Poți avea trăiri spirituale și mistice profunde care îți pot schimba modul de abordare al religiei. Este o zi în care îți poți redescoperi izvoare de creație pe care le credeai de mult secate.

Sursa foto: jurnalul