Horoscop 26 mai 2019. Vărsătorii sunt plini de energie, iar Peștii preferă discreția

Horoscopul zilei de duminică, 26 mai 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 26 mai 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatia cu prietenii si protectorii. Se pot ivi discutii contradictorii pe teme profesionale. Recomandabil este sa te tii departe de aceste persoane si sa fii cat mai discret in ceea ce priveste intentiile si sentimentele tale. Exista persoane in preajma ta care par ca te sustin, insa curand se vor dovedi amăgitoare. Duminică odihnește-te, pentru că sănătatea este foarte vulnerabilă.

Horoscop 26 mai 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Un soi de ambitie profesionala pune stapanire pe gandurile tale in acest weekend. Situatia ta sociala este destul de nesigura si greu de inteles. Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tensionate. Fii prudent si evita provocarile, pentru ca imaginea ta in ochii lumii poate avea de suferit. Duminică intervin dialoguri interesante cu prietenii. Este bine să vorbești puțin și să eviți a ține cont de spusele altora.

Horoscop 26 mai 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În zilele acestui weekend s-ar putea sa iei legatura cu cineva din strainatate. Vestile sunt amestecate. Te poti gandi la calatorii indepartate. De asemenea îți sunt favorizate dialogurile pe teme spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun. Relatia cu Divinitatea este o alta tema de interes. Conceptiile, convingerile tale legate de planurile nevazute ale existentei umane sunt in continua transformare.

Horoscop 26 mai 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Banii si bunurile altora sunt temele tale de interes la sfarsitul acestei saptamani. Poti primi favoruri, castiguri financiare sau materiale de la cine nu te astepti. Exista necunoscute greu de patruns in acest segment. Relatia cu institutiile financiare sunt tensionate si dezamagitoare. Evita imprumuturile, speculatiile si, daca primesti ceva de la altii, retine ca s-ar putea ca la un moment dat sa înapoiezi totul. Privește și laturile imateriale ale vietii.

Horoscop 26 mai 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile parteneriale iti vor da multe batai de cap la finalul acestei saptamani. Partenerul de viata te poate provoca la o discutie delicata legate de viata in doi. Posibile probleme pot veni de la bani, de la copii și mai ales de la și prin prieteni. Gandirea si comunicarea sunt accentuate, putându-se ajunge la discuții aprinse din te miri ce. Prudență, răbdare, toleranță! Sunt momente delicate mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune.

Horoscop 26 mai 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Locul de munca si sanatatea sunt temele propuse de astre in acest weekend. Ori iti iei de lucru acasa, ori petreci o parte din aceste zile la serviciu. Relatiile colegiale sunt distorsionate, iar sefii au alte treburi. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor, de aceea evita statul mult in picioare, mananca atent si hidrateaza-te din plin. Duminică se întrezăresc discuții și acțiuni comune cu partenerul de viață. Plus colaboratorii te vor solicita din plin.

Horoscop 26 mai 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Se conturează situații interesante în plan sentimental la sfârșitul acestei săptămâni. Fundalul acestui segment relațional este disonant, de aceea bine ar fi sa fii prudent. Reține ce se discută, deoarece se pot spune multe și mărunte chestiuni importante, atât pentru relația cu copiii, cât și pentru relația cu persoana iubită. Detasează-te de forfota vietii cotidiene și ocupă-te de un hobby. Artele iti pot fi călăuzitori deosebiți.

Horoscop 26 mai 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Treburile gospodaresti sunt indicate de astre pentru acest weekend. Ocupa-te de curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare si exterioare. Se recomanda atentie la instalatiile de aer și de foc din spatiul locativ. Pe de alta parte esti foarte emotiv si de aici poti isca usor conflicte cu membrii familiei. Orice subiect ați discuta apar controverse. Detaseaza-te si nu te implica in treburile altora. Duminică se conturează chestiuni amoroase.

Horoscop 26 mai 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Rudele si prietenii apropiati iti sunt alaturi la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile discutii aprinse, contradictii, insa astfel vei afla informatii pretioase legate de cei dragi. Recomandabil este sa fii prudent, deoarece persoanele din anturajul apropiat te pot dezamagi profund. Nu lua de bun chiar tot ce ti se spune. Evita implicarea in treburile celorlalti si ocupa-te mai mult de tine. Duminică este rost de activități domestice.

Horoscop 26 mai 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Castigurile dobandite din munca proprie te preocupa mult in acest weekend. Sunt posibile informații deosebite referitoare la salarizare și la condițiile de muncă. Depinde numai de tine să gestionezi eficient segmentul financiar. Energia vitala fluctueaza mult, iar asta se va simti in starile tale. Bine ar fi sa-ti analizezi prioritățile. Duminică intervin călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscop 26 mai 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Energia acestui final de săptămână iti oferă un farmec aparte. Sunt momente bune pentru a te ocupa mai mult de trupul si sufletul tau. Mergi la un salon de infrumusetare, planuieste-ti cursuri necesare dezvoltarii tale personale și fii alaturi de cei dragi. Vitalitatea este fluctuanta si greu de controlat. Este posibi sa te risipesit in mai multe treburi deodata. Evită implicarea in treburile altora si relaxeaza-te in aer liber.

Horoscop 26 mai 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Weekendul acesta esti discret si neobservabil in anturaj. Sunt zile bune pentru a te odihni, pentru a medita la oamenii si evenimentele din viata ta sau pentru a-ti trasa noi directii de viata. Sanatatea este vulnerabila, asa incat evita eforturile fizice si mentale. Lasă grijile deoparte și relaxează-te. Duminică te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Este vremea să renunți la tiparele metnale și comportamentale învechite.

Sursa foto: horoscope