Horoscop 26 martie 2018. Taurii dau vina pe alții, Racii așteaptă dovezi de iubire, iar Vărsătorii vor o schimbare

Horoscopul zilei de luni, 26 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii n-ar trebui să dea vina pe alții

Horoscop 26 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Deții energia necesară chiar și pentru a te vindecă singur, totul e să-ți privești corpul cu o atitudine pozitivă și autoritară. Caută ceea ce nu-ți priește și scoate din meniu toate aspectele defavorabile, dar fă-o cu severitate și, dacă tot ai luat o decizie atât de drastică, ține-te de ea. Dacă nu respecți decizia luată, care poate avea efecte fantastice asupra organismului tău, practic încetinești procesul vindecării. Ai un exemplu demn de urmat în față și, dacă acesta și-a recăpătat sănătatea folosind această rețeta, merită să o urmezi și tu întocmai, fără să te abați de la reguli, chiar dacă pot fi dure.

Horoscop 26 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu da vina pe cei dragi pentru nereușitele tale, pentru că ei au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a te sprijini, dar nu ai ținut cont de sfaturile lor. Tu ești singurul responsabil pentru nivelul la care ai ajuns, ca atare nu-i împovăra pe ei cu eșecurile tale. Da, poți asculta acum ce au de spus, dar nici ei nu ar trebui să te abordeze cu replici de genul ți-am spus eu, pentru că e prea târziu să-ți mai facă reproșuri. Stai de vorbă cu ei în cel mai rațional și lucid mod, pentru că ai putea vedea prin ochii lor o altă viziune asupra problemei în care te afli, poate nu e prea târziu să-i asculți!

Horoscop 26 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Calculează-ți banii de care dispui, pentru că urmează o perioadă plină de plăți și facturi, și trebuie să le gestionezi pe toate cu grijă. Vei face față fără nicio problemă tuturor cheltuielilor, chiar și celor neprevăzute, ca atare o atitudine optimistă și încrezătoare va fi sursa găsirii soluțiilor adecvate de natură financiară. Spune-ți cu tărie și cu încredere că banii vor apărea exact atunci când vei avea nevoie și vei vedea că gândul tău se materializează! Dacă îl iei pe nu în brațe, atunci energia aceasta va pune stăpânire pe tine și banii se vor duce mult mai repede. Ba da, sunt bani!

Racii așteaptă dovezi de iubire

Horoscop 26 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Aștepți semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu știe să arate concret ce simte, ci doar atât: simte. Bucură-te de emoțiile pe care le împărtășește alături de tine, nu-i cere să vină mereu cu dovezi despre iubirea sa. Vrea încrederea ta necondiționată, pentru că același lucru îți oferă și el. Tu, însă, azi, consideri că iubirea trebuie și demonstrată practic, palpabil, concret, fără putință de tăgadă, de aceea vii la el cu daruri, cu servicii în favoarea sa, cu scrisori de amor, cu buchete de flori, cu tot felul de lucruri palpabile prin care vrei să-i arăți ce simți.

Horoscop 26 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă odată a mers o anumită soluție, ea poate avea efecte bune și acum, deci privește înapoi cu detașare și adu-ți aminte ce anume ai făcut cândva și mai încearcă odată. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merită să-l repeți ori de câte ori este nevoie. Nu merită să pierzi vremea cu alte experimente, când ai la îndemână o rețeta de succes care a avut rezultate excelente. Privește înapoi, trece în revista pașii urmați și nu te abate de la o cale care a fost eficientă și altădată. Nu trebuie să schimbi ceva ce a mers bine, ci doar să repeți totul întocmai.

Horoscop 26 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Privește-te pe tine însuți cu ceva mai multă înțelegere, fără a-ți găsi doar defecte. Privește-te prin ochii celor care țin la tine așa cum eșți, pentru că ei nu te judecă atât de aspru pe cât te judeci tu. Găsește-ți mai multe motive de laudă și apreciere, pentru că sigur ai și cu ce te mândri, nu doar lucruri care nu-ți plac la tine. Dacă cineva, alături de tine, spune cât de frumos și bun ești, tu de ce ai fi de altă părere? Iartă-ți greșelile proprii și iubește-te mai mult, așa cum ești, fără a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om ești și tu…

Săgetătorii au o atitudine tonic, optimistă

Horoscop 26 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Parcă ai fi nimerit într-un mediu cu oameni ostili, care ți se opun cu încăpățânare, orice le-ai spune. Nu le răspunde cu aceeași monedă, înțelege-i tu pe ei, pentru că nu poți fi pe placul tuturor, întotdeauna. E o problemă de comunicare la mijloc, parcă ați vorbi fiecare altă limbă și e normal să apară animozități atât de mari când nu găsiți terenul comun pe care să vă apropiați unii de alții. Dacă vezi că nu te înțelege nimeni, rămâi zâmbitor și amabil, fără a te intersecta prea mult cu aceștia. Lasă-i să te cunoască mai bine înainte de a emite și tu pretenții.

Horoscop 26 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă te simți un pic derutat în situația în care te afli și nu deții informații foarte clare, învață să ceri îndrumare de la cei care pot face lumină în problema ta. Nu le știi tu chiar pe toate și ai mereu ceva util de învățat doar prin simplul gest de a pune o întrebare. Recunoaște sincer că nu știi ce e de făcut în acest punct și imediat vor apărea, de pretutindeni, și răspunsurile cele mai bune. Nu e un semn de neputință sau de lașitate să spui nu știu, ci ar fi mult mai rău să rămâi blocat într-o imensă stare de confuzie sau iluzie, doar din jena de a întreba: ce să fac? Există alături de tine oameni înțelepți dispuși să te învețe.

Horoscop 26 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici și pesimiști. Tu faci un pas în față și arăți tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ți torni cenușă în cap, și prin această atitudine atât de luminoasă, poți trage și pe alții după tine, în sus. Sunt câteva persoane în preajma ta care l-au luat pe nu în brațe și se plâng întruna, dar au noroc de o prezența că a ta care le readuce și lor zâmbetul pe buze și speranța în suflet. Mobilizează-i, ridică-le moralul, pentru că îți vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

Vărsătorii își doresc cu disperare o schimbare

Horoscop 26 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri în contact au și ei defectele lor. Nu trebuie nici să-i judeci, nici să-i dai la o parte pentru că nu se ridică la nivelul standardelor morale după care te ghidezi. Așa sunt oamenii: un bun prieten poate fi, cu alții, un mare mincinos, un coleg inteligent poate fi, în afară serviciului, foarte agresiv, persoana iubită pe care tu o învălui într-o aura divină poate fi un mare fricos… Dar tu îi iubești și ii accepți pe toți așa cum sunt. Și ei, la urma urmelor, te plac așa cum ești cu adevărat fără a încerca să te schimbe. Cea mai mare dovadă de iubire față de ceilalți e să-i tolerezi cu defectele și imperfecțiunile lor.

Horoscop 26 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Îți dorești enorm o schimbare în viața ta. Perfect: primul pas pentru a o obține, e s-o ceri: de sus, de la astre, de la Dumnezeu, sau din interiorul tău, nu contează neapărat direcția! Nimeni nu va suna la ușa ta să te întrebe dacă nu cumva dorești cutare lucru, ci tot ce obții în viață vine doar chemat, doar invitat, doar atras cu gândul. Deții toate resursele necesare pentru a primi tot ce ai nevoie, iar acesta e momentul cel mai bun din an pentru a începe să-ți faci ordine prin gânduri și dorințe. Așează-le pe toate pe o lista și emite-le în eter: cineva acolo sus le aude! Îndrăznește deci să chemi spre tine ceea ce visezi!

Horoscop 26 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Renunță pentru o zi la orice grijă și la orice frică, și comportă-te ca un copil liber, care nu știe nici ce probleme există pe lume, nici ce-i aduce viitorul. El se bucură doar de gustul dulce al bomboanelor și de jucăriile sale cu o atitudine naiv de optimistă, dar care se va dovedi a fi potrivită și în cazul tău. Fii convins că și în cele mai tensionate momente cineva are grijă de ține, te protejează, te susține, fie că vezi concret sau nu acel ajutor minunat, deci bazează-te pe asta și zâmbește larg! Știind că cineva te iubește orice ar fi, nu-i așa că deja ai abandonat toate grijile?

Sursă foto: jurnalul