Horoscop 26 noiembrie 2017. Nu va asumați riscuri și încercați să vă odihniți

Horoscopul zilei de duminică, 26 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii nu trebuie să-și asume niciun risc

Horoscop 26 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este indicat să fiți prudent și să nu vă asumați niciun risc, fiindcă nervozitatea vă poate pune în situații dificile. Dacă este posibil, ar fi bine să evitați să conduceți mașina. Sunteți predispus la mici accidente, care pot avea loc și din vina altora.  Nu este momentul să provocați discuții în contradictoriu.

Horoscop 26 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea să aveți o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei aveți tendința să fiți destul de agitat și să vă ocupați de mai multe treburi în același timp. Va sfătuim să faceți o lista de priorități și să acceptați ajutorul familiei. Spre seară aveți șanse să vă relaxați cu prilejul unei întâlniri cu persoane apropiate.

Horoscop 26 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Din cauza configurației astrale tensionate, sunteți predispus la probleme de sănătate sau chiar mici accidente. Vă recomandăm să nu faceți eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine să evitați călătoriile lungi, pentru că se pare că nu sunteți în cea mai bună formă fizică. Nici întâlnirile cu prietenii nu sunt recomandate azi. Va sfătuim să nu va lăsați enervat de lucruri marunte.

Leii au o zi destul de agitată

Horoscop 26 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În prima parte a zilei s-ar putea că un coleg de muncă sau un partener de afaceri să va dea o veste care va indispune. Ar fi bine să nu vă exteriorizați, că să nu le transmiteți și celor din jur starea de nervozitate.  Azi este recomandat să va menajati sănătatea și să evitați eforturile intense. În caz contrar, riscați să aveți probleme de sănătate mai mult sau mai puțin grave.

Horoscop 26 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Se întrevede o zi destul de agitată. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să refuzați vizită neanunțată a unei persoane apropiate. Se pare că va pregătiți pentru o călătorie și va confruntați cu diverse încurcături care vă indispun. Având în vedere că deciziile luate la nervi nu sunt cele mai bune așa că e bine să va păstrați calmul.

Citește și: HOROSCOP DECEMBRIE 2017. PREVIZIUNI DESPRE SĂNĂTATE, DRAGOSTE, BANI ȘI CARIERĂ

Horoscop 26 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

În prima parte a zilei este posibil să fiți destul de agitat și să nu va simțiți în formă. Ar fi bine să va stăpâniți nervozitatea și să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că riscați să se ajungă la ceartă. Va recomandăm să evitați întâlnirile cu prietenii, chiar dacă erau planificate pentru azi. Este momentul să va odihniți și să recuperați orele de somn pierdute.

Scorpionii acuză o stare de oboseală

Horoscop 26 noiembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

La locul de muncă sau în afaceri aveți tendința de a vă grăbi să începeți proiecte sau activități noi, sărind peste etape pregătitoare importante. Va recomandăm să nu vă ambiționați să rezolvați singur toate problemele. Ar fi bine să acceptați ajutorul colegilor sau al partenerilor de afaceri. O persoană mai în vârstă v-ar putea da un sfat util pentru a aplana un conflict în familie.

Horoscop 26 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este posibil să resimțiți o stare de oboseală și să aveți dificultăți de concentrare. Ar fi bine să va odihniți mai mult. Pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Este recomandat să fiți foarte prudent, atât că șofer cât și că pieton. În familie, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să fiți diplomat și să preîntâmpinați eventualele conflicte, în special cu cei vârstnici.

Horoscop 26 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În prima parte a zilei, cu prilejul unei călătorii în scop profesional sau de afaceri, sunt șanse să obțineți beneficii materiale importante. După-amiază s-ar putea să vi se propună o colaborare. Ar fi bine să nu vă grăbiți să luați o decizie, fiindcă nu este un moment bun pentru negocieri. Va sfătuim să evitați discuțiile pe un ton ridicat și să nu vă susțineți opiniile cu încăpățânare.

Peștii sunt indispuși de problemele financiare

Horoscop 26 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În prima parte a zilei este posibil să fiți nervos din cauza unei probleme profesionale sau de afaceri. După-amiază sunt șanse că un coleg sau un partener de afaceri să vă sugereze o idee ingenioasă, cu ajutorul căreia puteți economisi timp și efort. În relația cu partenerul de viață se întrevede o zi liniștită, cu câteva mici satisfacții.

Horoscop 26 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se pare că vă simțiți în formă și plin de energie, iar agitația din jur nu reușește să vă afecteze. Ați putea chiar să dezamorsați un potențial conflict între două parsoane apropiate. Este posibil că partenerul de viață să va reproșeze că nu va ocupați îndeajuns de problemele familiei.  În a doua parte a zilei s-ar putea să asistați la o întâmplare neplăcută, care va pune pe ganduri.

Horoscop 26 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este posibil să fiți indispus din cauza unei probleme financiare care va obligă să renunțați la o călătorie în interes personal. Dacă trebuie să conduceți mașina, va recomandăm să fiți foarte atent la volan, fiindcă azi riscul de accidente de circulație este mai mare decât de obicei. Atenție la tendința de a-i face reproșuri exagerate sau chiar nemeritate partenerului de viață!

Sursa text: eastrolog.ro