HOROSCOP 27-28 iulie. Previziuni astrale complete

Acest final de saptamana se anunta tensionat pentru nativii din toate zodiile. Fiti diplomati si calmi si problemele se vor rezolva.

BERBEC – Finalul saptamanii iti aduce reactii promte la provocarile celorlalti si stari emotionale contradictorii. Risti sa strici relatii bune, asa ca te sfatuim sa te controlezi si sa fii prudent. Ar fi bine sa incepi si un program de intretinere corporala, o dieta de sezon sau pur si simplu sa hoinaresti prin locurile tale dragi. Organizeaza-ti programul incat sa acorzi timp si celor dragi si tine cont si de parerea lor, pentru ca relatiile cu ei sunt putin tensionate.

TAUR – Zilele weekend-ului iti aduc o mare dorinta de retragere din forfota cotidiana. Nu neglija odihna. Afectiuni ale sistemului renal pot reveni in mod neplacut. Evitati orice investigatie medicala sau interventie chirurgicala, pentru ca exista un risc crescut de erori. In aceste zile ar fi bine daca ti-ai dedica timpul pelerinajului in locuri sfinte, pentru linistea ta sufleteasca.

GEMENI – Relatiile cu prietenii sunt intr-o continua schimbare. De unii, chiar te vei desparti definitiv, pentru ca nu mai corespund noului tau sistem de valori, iar discutiile aprinse si reprosurile vor fi la cote mari. Ai grija, totusi, ca celor cu care te certi sa nu le fi dator. Daca este cazul, achita-ti datoriile.

RAC – In acest weekend, esti predispus la evenimente cu multa lume si va trebui sa faci fata provocarilor unor sefi . Iti recomandam sa nu iti divulgi planurile sau parerile personale si sa vorbesti doar cand esti intrebat. Duminica dupa-amiaza ar fi bine sa stai mai mult acasa, alaturi de familie.

LEU – In acest sfarsit de saptamana, planurile de calatorii in strainatate, pot prinde contur. Se vor amana totusi unele demersuri in aces sens. Pentru unii native poate fi o perioada buna pentru reluarea unor secvente de invatare, care au ramas nefinazilate. In zona profesionala, exista persoane care va vor pune bete in roate greu de estimat.

FECIOARA – Problemele financiare iti dau batai de cap. Este o perioada buna pentru a face o analiza a veniturilor si cheltuielilor, dar si pentru a stabili noi planuri legate de bunurile comune cu partenerul de viata sau cu un partener de afaceri. Este posibil sa achiti facturi restante sau sa platesti daune de pe urma altora. Mare atentie ca sunt posibile discutii despre partajele specific unui divort sau separari in cadrul unei afaceri.

BALANTA – Tot weekend-ul iti va fi acaparat de catre partenerul de viata, de afaceri sau de colaboratori. Puteti relua discutii mai vechi despre activitati care au ramas nerezolvate sau care au fost finalizate incorect. Exista tensiuni in relatiile cu ceilalti. Profesional, traversezi o perioada buna si pot sa apara noi oportunitati, asa ca nu te crampona de colaborarile si parteneriatele mai vechi. In ce priveste relatia sentimentala, este posibil sa apara o separare sau chiar un divort.

SCORPION – In aceste zile, sanatatea ar trebui sa te preocupe mai mult. Dozeaza-ti eforturile, evita provocarile celorlalti si fii cat mai discret. Evitati investigatiile medicale si interventiile chirurgicale pentru ca sunt posibile erori medicale greu de estimat si remediat. Lasa deoparte  problemele profesionale si incearca sa te odihnesti mai mult.

SAGETATOR – In aceste zile relatiile cu persoana iubita si cele cu copiii sunt tensionate. Apar discutii aprinse, reluarea unor reprosuri si rediscutarea unor decizii neinspirate, care in prezent au adus rezultate nesatisfacatoare tuturor celor dragi. Controleaza-ti reactiile pentru ca ai tendinta sa fii subiectiv. Discutiile pot divaga si catre latura financiara. Sfatul nostru este sa ii asculti si pe ceilalti si sa oferi raspunsuri pertinente.

CAPRICORN – Weekend-ul acesta se intrezareste multa animatie acasa, alaturi de membrii familiei. Poate fi nevoie sa te ocupi de curatenii generale, reparatii curente sau macar de alcatuirea planurilor de imbunatairea spatiului locativ. De asemenea se pot relua discutii despre mutarea in alt oras sau chiar tara. Relatiile din familie sunt tensionate si greu reusiti sa ajungeti la un consens. Va sfatuim sa dati dovada de diplomatie si bunavointa in discutii.

VARSATOR – Finalul aceste saptamani poate aduce calatorii scurte la prieteni sau rude. Aveti grija cum circulate, pentru a evita posibile accidente. Discutiile cu cei apropiati sunt tensionate si se pot relua teme mai vechi. Priveste totusi si partea buna a lucrurilor. Duminica dupa-amiaza plimba-te in aer liber, lectureaza o carte buna sau stai in compania unui prieten drag.

PESTI – Tendinta de a face cumparaturi costisitoare este mare zilele acestea. Atentie ca veniturile tale fluctueaza mult si foarte greu poti face economii sau te poti baza pe un venit sigur si constant. Recomandabil este sa cheltuiesti doar pentru strictul necesar. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de treburi usoare, pentru ca nivelul energiei vitale este scazut. Petrece-ti dupa-amiezele alaturi de familie si iesiti la plimbare in aer liber.