Horoscop 27 august 2018. Taurii sunt prinși în mici certuri de familie, iar Peștii sunt mândri și mulțumiți

Horoscopul zilei de luni, 27 august 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Taurii sunt prinși în mici certuri de familie

Horoscop 27 august 2018 Berbec

Berbecii vor avea de luat o decizie cu implicații majore. Ai de ales între a-ți menține viciul care te trag în jos sau a renunța complet la el, pentru totdeauna. Nu există cale de mijloc. Vei realiza, cu aceasta ocazie, că dependența – chiar dacă nu e gravă – te costă o mică avere și te îmbolnăvește încet. Vei ajunge la concluzia că e timpul să începi o nouă viață, mai bună și mai sănătoasă.

Horoscop 27 august 2018 Taur

Taurii sunt prinși în mici certuri de familie. Cei dragi te acuză de lipsă de înțelegere și ar fi indicat să… înțelegi că poate ai făcut unele lucruri greșit. Sub nicio formă nu da replici acide, la supărare. Ia-ți câteva ore libere, în care să te relaxezi și să te gândești la cele spuse. Între timp se vor calma și cei dragi, iar problemele vor fi discutate constructiv și cu sinceritate. Spre seară vin vești foarte bune cu privire la bani!

Horoscop 27 august 2018 Gemeni

Gemenii au o zi în care sunt adevărate vedete. Toată lumea le cere atenția la serviciu, sunt urmăriți la fiecare pas iar complimentele colegilor vin în valuri. Aspectul fizic este cel care îi atrage pe oameni ca un magnet – deși puțini știu că ai făcut sacrificii mari pentru a ajunge unde ești acum. Singurul care nu se bucură prea mult de succesul tău este partenerul de viață. Ar fi drăguț să îi explici că faima nu e totuna cu fericirea – iar aceasta din urmă poate fi obținută doar în doi.

Leii vor fi foarte harnici

Horoscop 27 august 2018 Rac

Racii încep săptămâna de parcă s-ar sfârși. Ai ideea surprinzătoare de a lăsa treaba pe mai tarziu, în favoarea unor discuții telefonice cu prietenii. În fond, tocmai s-a terminat un weekend de distracție, lucrurile nu pot rămâne nediscutate. Singura problemă e că oamenii lucrează, de obicei, lunea, și nu prea au timp de povești. Iar șeful se uită cel puțin ciudat la modul în care ai început această zi.

Horoscop 27 august 2018 Leu

Astăzi, Leii vor fi foarte harnici şi fac tot ce li se spune. Calităţi pe care ţin morţiş să le arate şefilor care vor decide să vă promoveze. Iar încrederea acordată va fi pe deplin justificată de aceşti nativi, astfel că şefilor nu le va părea rău că au luat decizia să-i promoveze. Cu toate acestea, reputaţia Leilor în faţa colegilor va avea de suferit până la finalul zilei. Toată lumea va crede despre ei că sunt vicleni şi linguşitori. Sfatul astrelor pentru Lei este să ignore aceste persoane invidioase.

Horoscop 27 august 2018 Fecioară

27 august este despre aceşti nativi şi despre faptul că Fecioarele ar trebui să să gândească mai mult la propria viaţă. Eforturile depuse la locul de muncă îşi fac simţite efectele asupra corpului, care are nevoie şi de odihnă. Fecioarele trebuie să încerce să delege şi alte persoane pentru a face diverse lucruri. Trebuie să înveţe să spună NU tuturor celor obişnuiţi să le ceară ajutorul. Fecioarele ar putea începe cu un prim NU atunci când colegul le va spune că vrea să plece mai devreme de la muncă.

Săgetătorii se vor simți obosiți 

Horoscop 27 august 2018  Balanţă

Balanţele vor fi leneşe. Îşi vor petrece mult timp privind pe fereastră. Nu vor da peste cine ştie ce peisaj, dar le va fi de ajuns ca să îi facă să se îndepărteze de gândurile triste. Îşi vor reaminti un dialog avut cu persoana iubită, în care li s-a spus: “Nu, nu ne vom mai întâlni”. Asta nu înseamnă sfârşitul vieții pentru Fecioare. Nu este nici pe departe o tragedie. Vor întâlni cu siguranță pe altcineva, iar această întâlnire se poate petrece chiar astăzi.

Horoscop 27 august 2018  Scorpion

Astăzi, scorpionii ar trebui să stabilească un nou ţel în viaţă. Fără un vis, îşi pot irosi potențialul. Aceşti nativi trebuie să decidă ce doresc să obţină cel mai mult de la viaţă: bani, prosperitate financiară, sănătate bună sau fericire în plan personal. Dacă îşi doresc toate aceste lucruri, trebuie să ştie că pot fi realizabile. Pentru a se transforma, însă, în realitate, Scorpionii trebuie să facă un plan pe care să îl urmeze pas cu pas.

Horoscop 27 august 2018 Săgetător

Săgetătorii se vor simți obosiți în acest început de săptămână. Se pare că nu ați reușit să vă refaceți în weekend, după zilele trecute, care au fost solicitante. Horoscopul vă recomandă ca, în ciuda oboselii, să vă controlați emoțiile. Riscați să vă simțiți deranjați de cei din jur și ați putea da unele răspunsuri neplăcute colegilor. Mai bine încercați să fiți calmi, iar colegii, la rândul lor, vă vor înțelege starea.

Peștii au toate motivele să fie mândri și mulțumiți

Horoscop 27 august 2018 Capricorn

Capricornii vor avea luni o misiune dificilă, pe care o vor primi la serviciu. Nu vă veți simți deloc în apele voastre, pentru că vă temeți că nu veți reuși să duceți la capăt acest proiect. Nu intrați în panică! Asta este cheia, spune horoscopul. Trebuie să aveți încredere în voi și să vă controlați emoțiile. Concentrați-vă asupra muncii, și veți descoperi, seara, că ați reușit, ba chiar fără multe eforturi.

Horoscop 27 august 2018 Vărsător

Chiar în prima zi din săptămână, Vărsătorii vor fi asaltați cu telefoanele de membrii familiei. Este o problemă importantă, care necesită toată atenția. Așa că nu trebuie ignorată. Pe de altă parte, nu uitați că sunteți la job, iar aceste telefoane s-ar putea să vă distragă de la ce trebuie să faceți. Așa că încercați să împăcați ambele situații. Mai bine găsiți o pauză sau încercați să rezolvați problema de familie după-amiază, pentru a nu avea surprize neplăcute la muncă.

Horoscop 27 august 2018 Pești

Astăzi, Peștii au toate motivele să fie mândri și mulțumiți. Cineva apropiat, o rudă sau un prieten, are parte de o mare realizare. Iar voi ați contribuit esențial la acest succes, cu sfaturile, îndrumările și eforturile voastre. Așa că aveți toate motivele să savurați momentul. Și veți citi în ochii persoanei căreia i-ați dat o mână de ajutor profundă recunoștință, ceea ce vă face să vă simțiți și mai bine!

Sursa foto: jurnalul, sursa horoscop: observator.tv