Horoscop 27 august 2019. Fecioarele sunt în centrul atenției, iar iubirea îi transformă pe Săgetători

Horoscopul zilei de marți, 27 august 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 27 august 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A venit vremea să recunoşti intervenţia salvatoare a unor prieteni în rezolvarea problemelor tale actuale. Totul s-a aşezat cu bine şi răsufli uşurat, dar dacă tot ai ajuns în acest punct, n-ar strica să scoţi în evidenţă recunoştinţa ta pentru cei care au participat alături de tine. A fost un lucru de echipă, unirea mai multor forţe într-un unic sens, toate gravitând în jurul intereselor tale, deci nu trage succesul doar pe turta ta. Dacă au contribuit şi alţii, spune lumii cât de mult au însemnat ei pentru tine şi oferă-le şi tu ceva în schimb. Nimic nu e pe gratis!

Horoscop 27 august 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ceva îţi spune să nu cheltuieşti acum suma pe care ai reuşit să o aduni într-un cont de economii, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei avea nevoie exact de acea sumă. Cineva te îmbie să cumperi ceva acum, să dai tot ce ai pe un obiect care îţi face cu ochiul, dar ar fi bine să ţii cont de multiplele piedici care te ţin pe loc, pentru că nu sunt deloc întâmplătoare. Dacă vezi că apar coincidenţe ciudate cu privire la banii de care dispui, e semn că e mai bine să-i păstrezi pentru altceva mai important în perspectivă.

Horoscop 27 august 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu poţi avea şi întuneric şi lumină în acelaşi timp, deci va trebui să te împarţi în aşa fel încât să gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe când altele lasă mult de dorit, dar aşa e viaţa: acum eşti sus, acum eşti jos, ca o roată care se întoarce întruna. Azi ai parte, aşadar, de un eveniment fericit care te încântă, dar fericirea aceasta are şi un preţ de plătit: un moment critic ce te supără profund. E ca şi cum ai primi şi o veste bună, dar şi una rea… cu care începi?

Horoscop 27 august 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai sperat anumite gesturi de afecţiune de la cel drag, dar acesta nu prea ştie să-ţi ofere ce aştepţi de la el. Pentru că uită să-ţi dea un telefon sau să îţi aducă o floare, ai tendinţa de a-i pune la index toate micile gafele de acest fel din ultima vreme. Nu te pripi să-i arunci în cârcă vini de care nici măcar nu e conştient, pentru că e posibil ca tu să nu fii receptiv la forma în care îşi exprimă el sentimentele, nefiind cele pe care le aşteptai, dar sunt cele de care e el capabil, şi tot e ceva!

Horoscop 27 august 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

În mediul tău intim intră un musafir nepoftit a cărei prezenţă nu o agreezi deloc. Popular vorbind, nu e în toate minţile şi preferi să plece cât mai repede, pentru că ai impresia că infestează atmosfera în jurul său cu zvonuri false, cu poveşti exagerate, cu o stare de panică. Nu că te-ar influenţa cumva – pentru că tu eşti mult prea deschis la minte ca să gândeşti negativ ca celălalt – dar această atmosferă te frustrează, te face să te închizi în tine. Fă un efort să-l ţii la distanţă pe acest intrus cu care nu poţi fi de acord: prea vede în jur doar răul, doar pericole, doar duşmani, or tu eşti mult mai optimist şi mai luminos.

Horoscop 27 august 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Eşti vedeta zilei, pentru că joci rol principal în activităţile tuturor celorlalte zodii. Cine te are alături, astăzi, are numai de câştigat pentru că tu deţii o mulţime de informaţii, de resurse, de calităţi care, puse în slujba celorlalţi, îi va scoate din cele mai complicate situaţii. Eşti motor de energie, susţinător, prieten, tovarăş, îndrumător, partener, orice e nevoie, ca atare implică-te mai mult, nu sta pe margine, pentru că intervenţiile tale se vor dovedi a fi esenţiale în viaţa multor persoane. Unde pui tu mâna, se cunoaşte!

Horoscop 27 august 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Oboseala îţi spune cuvântul pentru că vine un moment când rişti să clachezi, pur şi simplu. Problema e că nici pe ceilalţi nu te poţi baza, se vede că şi tu şi ei sunteţi la fel de extenuaţi, de demotivaţi, şi aşteptaţi fiecare unii de la alţii o încurajare, un miracol care să vă redea cheful de muncă. Dacă vezi că nimic nu iese nici pe cont propriu, nici în colaborare cu tovarăşii tăi de lucru, ia-ţi o zi liberă şi las-o mai moale cu planurile care necesită un consum imens de resurse. Nu ai la purtător tot ce-ţi trebuie pentru a duce la îndeplinire ce ai început.

Horoscop 27 august 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ocupă-te de azi de lucrurile mici şi neimportante pe care le-ai tot amânat în ultima vreme încât au atins un nivel care nu mai suferă amânare. Vei scăpa foarte uşor de o mulţime de fleacuri, pentru că, la urma urmei, sunt doar multe, nu şi complicate. Concentrează-te asupra acestei liste de mărunţişuri pe care nu merită să o mai dai deoparte: curăţenia prin sertare, ordinea prin hârtii, schimbarea garderobei de sezon, corespondenţa din ultima lună, vizitele promise demult. Ce bine te vei simţi după ce le ştergi din agendă!

Horoscop 27 august 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Iubirea te transformă, te face mai bun, te stimulează să evoluezi în permanenţă pentru a ajunge la perfecţiune. Altfel te comporţi cu jumătatea ta când ştii că te iubeşte aşa cum eşti, şi vrei să te descopere şi mai mult, şi mai profund, şi din alte puncte de vedere. Azi scoţi la iveală o latură a personalităţii tale pe care cel drag nu a remarcat-o înainte. E rezultatul unui îndelungat proces de transformare personală, la care chiar el şi-a lăsat amprenta. Datorită lui, eşti alt om acum, după câteva luni sau câţiva ani de relaţie, şi simţi nevoia să-i arăţi partenerului că el e direct responsabil de ceea ce ai devenit tu în timp.

Horoscop 27 august 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Coboară ştacheta pretenţiilor atunci când îţi cauţi un partener – indiferent de planul unde ai nevoie de un tovarăş: în afaceri, în muncă sau în cuplu – pentru că toţi sunteţi unici în felul vostru. Mai bine cauţi pe cineva diferit care să te completeze, chiar şi diametral opus, astfel încât relaţia voastră să se bazeze pe complementaritate, nu pe similaritate. Te-ai plictisi repede de cineva care să-ţi semene, pentru că nu numai calităţile tale le are, ci şi defectele tale. Mult mai bun e cineva care nu are nimic în comun cu tine, ca să vă uniţi astfel forţele la un loc.

Horoscop 27 august 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Azi e o zi în care trebuie să arunci o privire în urmă, ori pentru că soluţia la problema de acum se află printre amintirile sau experienţele deja acumulate, ori ai scăpat ceva din vedere care, dacă nu este adus la zi acum, poate deveni într-o zi cel mai dificil impediment ce nu te va lăsa să mergi mai departe. Nu insista să te ocupi doar de lucruri noi, pentru că şi aspectele mai vechi au un rol în tot ceea ce te preocupă. Aminteşte-ţi ce ai uitat, verifică-ţi lista de sarcini restante, trece în revistă etapele parcurse până acum pentru a rezolva eventualele scăpări.

Horoscop 27 august 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai de ce să fii mândru de tine când vezi cât de multă lume apelează la sfaturile tale. Mulţi se bazează pe capacitatea ta de a analiza corect situaţiile în care sunt ei implicaţi, pentru că ai un raţionament limpede, o judecată justă, ce se bazează pe imparţialitate şi detaşare. Tu nu treci nimic prin prisma emoţiilor, acum, deci vei putea să le oferi o părere avizată după ce ai verificat toate argumentele pro şi contra care îi vizează. Poţi juca, deci, rol de consilier, de judecător, de arbitru, iar decizia pe care o iau ceilalţi are la bază numai părerile tale.

Sursa foto: horoscope