Horoscop 27 decembrie 2017. Renunță la spiritul revoluționar și fă-ți ordine în viață

Horoscopul zilei de miercuri, 27 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurilor nu le iese planul stabilit

Horoscop 27 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ce iubești tu cel mai mult? Să fii șeful, așa e, și asta vei cauta și azi în aventura care ți se deschide în fața ochilor. Nu te preocupă atât de mult rezultatul, destinația, ceea ce te așteaptă la final, cât senzația de satisfacție deplină pe care o ai că ții în mâini tale frâiele acestei acțiuni. Ce-i drept, ești potrivit în asemenea poziție, pentru că poți fi și un foarte bun conducător de echipa, dar uneori transformi dorința de a conduce în agresivitate verbală, în autoritate exagerată, în plăcerea de a o face pe durul, aruncând în stânga și-n dreapta cu vorbe grele. Folosește-te de acest atu într-un sens constructiv, nu pentru a-i îngenunchea pe ceilalți.

Horoscop 27 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă un plan de la care aveai mari speranțe nu-și arată deja efectele visate, ar fi bine să renunți, cel puțin o vreme, la el și să canalizezi energia pe care o dețîi spre altceva, mult mai interesant. E un moment în care pot merge strună unele proiecte complet noi, cu un consum mai mare de energie, deci nu te cramponă de cel care nu vrea să evolueze orice i-ai face. Apleacă-te imediat asupra altei idei care va crește sub ochii tăi și te va stimula spre noi și noi etape. Dacă o ușa este închisă, caută imediat fereastră care te trimite spre ceva și mai interesant. Nu acceptă un nu drept răspuns, ci ia singur taurul de coarne.

Horoscop 27 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Faci calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care te poți baza și rezultatul sună promițător, încât ai curajul să faci planuri mari cu banii tăi. Dacă nivelul financiar este atât de bun, te gândești la investiții ceva mai scumpe, poate demult planificate, pentru că ai încredere pe resursele tale. Nu stai rău la acest capitol, că atare poți îndrăzni să visezi la cine știe ce obiect scump sau la vreo călătorie costisitoare sau la o infuzie de capital în propriile afaceri, deci fă-ți lista lungă de cheltuieli pentru perioada următoare. Ai avea cu ce o onora!

Leii merită tot ceea ce este mai bun

Horoscop 27 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te cramponezi prea mult de hopurile văzute sau nevăzute din calea ta, când ele pot fi trecute cu calm și înțelepciune. Nu ai de ce să-ți faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente în drumul oricui. Ai și din ele ceva de învățat, totul e să nu le amplifici mai mult decât e cazul. Primeșți de undeva o garanție, o informație salvatoare sau doar un sentiment de liniște care te ajută să mergi mai departe, fără să-ți mai bați capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situației!

Horoscop 27 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Meriți tot ce-i mai bun, deci nu te mai teme atât de mult de crize financiare, de viitor sau de ziua de mâine, ci permite-ți și tu un bonus pentru plăcerea ta. Ai putea să-ți cumperi un obiect la care tanjesti demult, dar pe care l-ai tot amânat de teamă de a nu intră în banii puși deoparte pentru alte scopuri, dar e posibil să exagerezi totuși cu economia și restricțiile financiare. Banii sunt făcuți să circule că atare, dacă inima ta a rămas la ceva anume la care până mai ieri doar visai, azi ai putea face un pas spre achiziționarea acestuia. Răsplătește-te!

Horoscop 27 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Unele transformări se fac în timp îndelungat, încât nici nu le remarci efectele, deci, dacă tu speri urmări rapide și spectaculoase, speri degeaba. Ești în toiul unui proces profund de reformulare și reconstrucție, dar până ce lumea va și remarcă ce anume s-a schimbat la ține și mai ales până ce tu însuți vei descoperi că ai devenit altul, e posibil să mai treacă multă vreme. Dacă vrei să porneșți pe un drum nou, nu te gândi la schimbări bruște de direcție, ci fă schimbările pas cu pas, de la cele mai mărunte. Într-o zi vei avea revelația schimbării totale!

Săgetătorii trebuie să o lase mai moale cu spiritul de revoluționar

Horoscop 27 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Uneori, din nimic tot iese ceva, așa cum simți și tu astăzi. Deși la început nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul în care mergi, nici ție nu-ți vine a crede cum încep să apară ideile una câte una, într-un ritm mult mai alert. E o dovadă bună că, dacă vrei să iei decizii înțelepte, e bine să iei mai întâi o pauză, să-ți goleșți mintea de alte gânduri, s, când observi că în mintea ta e liniște, vei vedea că din acel întuneric aparent se vor ivi și scânteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc și nu te mai gândi la nimic. E momentul tău de debarasare de orice balast și, pe un teren complet gol, e și normal să încolțească alte lucruri bune.

Horoscop 27 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Lasă tot ce ai clădit până acum, undeva în urmă, în amintirile tale. Reușitele vechi sunt fundamentul pe care te vei putea baza de acum înainte, dar acum ți se cere un salt mai mare spre viitor. A privi mereu doar spre trecut, la ceea ce ai fost și ce ai devenit, sigur e un motiv de mândrie și satisfacție, dar de dată această trecutul nu trebuie să fie sensul care te tot trage înapoi, ci scânteia care te propulsează spre ceva și mai bun! De acolo, din trecut, vine motivația spre un mare succes care te poate trimite direct la țelul tău cel mare. Dacă ai reușit ceva minunat odinioară, poți și acum, dar de dată această poate fi o evoluție mult mai bună, pentru că între timp ai mai acumulat experiență.

Horoscop 27 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Deși lumea te știe că un rebel, că un militant pentru libertate, de data aceasta tot ei te obligă s-o lași mai moale cu spiritul de revoluționar, pentru că trebuie să te mai supui și normelor impuse de alțîi. Sigur că nu-ți place să faci doar cum ți se spune, nici să urmezi instrucțiuni sau ordine, preferând să fii lăsat să faci totul în voie, dar este unul din acele momente când e obligatoriu să te comporți ireproșabil, că la carte. O abatere de la aceste regulamente foarte stricte nu ar fi deloc în beneficiul tău, deci cel mai bine e să te supui cuminte, chiar dacă nu-ți convine. Altfel poți atrage mustrări sau sancțiuni severe.

Capricornii trebuie să-și facă ordine în viață

Horoscop 27 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te-ai decis să faci ordine în viața ta și primul pas e să privești mult mai sincer relațiile tale cu ceilalți. Ai descoperit că ai în preajma mulți prieteni falși, oameni care ți se bagă pe sub piele apelând la tertipuri incorecte, și bine faci că vrei să-i mai cerni! Mergi mai departe în acest proces de eliberare de minciună, da-i afară din viață ta pe cei care doar profită de bunătatea ta, pentru că nu ai nevoie de ei. Chiar cu riscul de a rămâne doar cu o mâna de prieteni alături, măcar aceștia sunt adevărați și te poți baza pe ei la nevoie. Restul sunt simple cunoștințe de care te poți lipsi chiar de azi!

Horoscop 27 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru că ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru că ai în preajma persoane nepotrivite pentru ceea ce ți-ai propus să faci. Companionii tăi sunt pesimiști, negativiști, neputincioși, fricoși și evident că te influențează și pe tine. Dacă ții cont doar de ceea ce îți spun ei, toate ți se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e să faci abstracție de acest anturaj sau să pleci de aici de urgență. Cu asemenea tovarăși, nu vei observă nici un progres, pentru că ei te trag în jos după ei. Eliberează-te de povara lor!

Horoscop 27 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Arată lumii că ai evoluat, că ai știut să te folosești cu înțelepciune de experiențele tale anterioare, că ai învățat mult din tot ce ai construit până acum. Discuția pe care o porți azi cu niște persoane care au rolul de a-și da cu părerea cu privire la nivelul la care ai ajuns va fi edificatoare, pentru că tot ce spui îi mulțumește, le da garanția că ești omul de încredere pe care se pot baza. Când privești înapoi, la cel care ai fost, și compari cu cel care ești acum, diferența este uluitoare, semn că ai acumulat cantități mari de informație, de cunoștințe, de experiență, ce te fac acum să pari mai matur, mai înțelept, mai responsabil. Nu te sfii să te folosești de aceste atuuri. Oricum nu mai ești cel de ieri!

Sursa foto: jurnalul