Horoscop 27 ianuarie 2018. Se consolidează o relație, o revedere cu prieteni vechi și treburi casnice

Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii pot consolida o relație profesională sau amoroasă

Horoscop 27 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Banii și bunurile materiale dobândite prin muncă proprie sunt aspectele care te preocupă cel mai mult. S-ar putea să afli vești interesante legate de salarizarea și condițiile locului de muncă la care activezi sau, funcție de caz, poți primi oferte de muncă destul de avantajoase. Fii prudent și nu da cioara din mâna pe vrabia de pe gard. Sunt momente excelente pentru a-ți planifică bugetul de venituri și cheltuieli pe termen lung. Pe de altă parte, gândește-te și la valorile spirituale ale vieții.

Horoscop 27 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O zi potrivită pentru a te ocupa atât de trupul, cât și de sufletul tău. Mergi la o sala de gimnastică, la un cabinet de cosmetică sau pur și simplu plimbă-te în aer liber și bucură-te de tot ce te înconjoară. Eșți un bun și fascinant povestitor, dar fii prudent și încearcă să dozezi volumul informațiilor pe care vrei să-l împărtășeșți celorlalți. În altă ordine de idei, astăzi poți consolida o relație amoroasă sau profesională.

Horoscop 27 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Analizează pe îndelete evenimentele și personajele cu care ai de-a face și alcătuiește planuri de schimbare a direcției în viață. Primești informații extraordinare pe căi neobișnuite și bine ar fi să ții cont de ele și să acționezi în consecință. Sănătatea poate fi vulnerabilă pe segmentele gâtului și aparatului urinar. Plimbările sunt necesare, dar mai ales o atitudine detașată și timpul petrecut în liniștea căminului, te pot echilibra și inspira.

Racii se pot întâlni cu prieteni sau cunoștințe vechi

Horoscop 27 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sunt posibile întâlniri cu cunoștințe vechi, de care nu ai mai auzit de mult. Prin intermediul acestora, e posibil să afli informații, sau să primești sugestii și soluții foarte bune pentru situațiile cu care te confrunți în prezent. Pe de altă parte se recomandă multă prudență, întrucât unele persoane din anturajul tău nu sunt atât de transparente pe cât declară. Bazează-te mai mult pe forțele tale și evita implicarea în problemele celorlalți.

Horoscop 27 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ieșirile la rampă sunt pe gustul tău, iar această zi se pare că îți va oferi un multe oportunități în acest sens. Vei fi nevoit să faci față unor demersuri sociale, care te vor pune la treaba, te vor scoate din casă și oricum îți vor modifică planurile personale. Răspunde provocărilor sociale și fii prezent la orice eveniment ce implică multe persoane sau activitate intensă. Traversezi o perioada în care poziția ta socială capătă o altă fundație, de aceea fii pe fază.

Horoscop 27 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este foarte accentuată componentă educațională, așa încât vino în întâmpinarea momentului și întoarce-te la stadiul de învățăcel. Dacă este vorba de cursuri și studii oficiale, implică-te în mod responsabil, pentru că îți vor folosi foarte mult cunoștințele acumulate acum. Poți primi vești legate de străinătate. Sunt la ordinea zilei dialogurile legate de călătorii îndepărtate, însă favorizate sunt acum doar planurile.

Balanțele trebuie să se ferească de speculații

Horoscop 27 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Se anunță câștiguri provenite de la alții. Sunt zile bune pentru a te gândi la investiții, pentru a pune ordine în banii și bunurile pe care le deții cu alții sau pentru a te ocupă de moșteniri. Pe de altă parte, contextul astral te provoacă la a cauta și alte dimensiuni ale vieții, în special pe cele spirituale. Ferește-te de speculații și acordă-ți momente de introspecție.

Horoscop 27 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Există o dinamică aparte pe zona relațiilor parteneriale și a colaborărilor. Unele relații se vor destrăma definitiv, făcându-se un loc veritabil pentru altele mult mai profitabile. Cu toate că pare greu să te desprinzi de unii colaboratori sau în unele cazuri de soț, partener de viață, bine este să asculți sfaturile inimii și să lași la o parte oamenii alături de care simți că nu mai ai nimic în comun.

Horoscop 27 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se anunță multă muncă, dar și rezultate pe măsură. Recomandabil este să te ocupi doar de treburile tale și să încerci să eviți provocările celorlalți. În aceeste zile, ești provocat să te mișți înainte, așa că pot apărea schimbări rapide care schimbă cursul vieții tale. Se pare că zonele cele mai influențate sunt carieră, familia și relațiile. Fă alegeri înțelepte!

Vărsătorii sunt prinși cu probleme casnice

Horoscop 27 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Poți organiza petreceri sau reuniuni pentru cei dragi, dar și tu la rândul tău poți primi invitații în acest sens. Fii prudent, deoarece există o tendință de a exagera în multe privințe: mâncare, băutură, relații sentimentale, petreceri. Totuși, această zi îți poate aduce pe cineva drag aproape sau te poate răsfața cu gesturi frumoase de iubire. De asemenea, poți să capeți o imagine clară în ce privește unele obiective pe termen lung.

Horoscop 27 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu ai multe și mărunte de făcut acasă. De la curățenii generale, reamenajări interioare sau ale grădinii, până la dialoguri importante cu membrii familiei. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar pot duce la ceva constructiv în cele din urmă. Profesional, lucrurile nu sunt pe roze, de fapt schimbările pe care știi că e bine să le faci sunt inconfortabile. Totuși, unele capitole se încheie, altele încep acum.

Horoscop 27 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunt zile bune pentru a lămuri situații mai vechi, pentru a afla informații folositoare, dar și pentru a face o curățenie drastică printre apropiați. Evită implicarea în problemele celorlalți și nu lua de bun chiar tot ce ți se spune. Pe de altă parte, dorința de a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe este la cote înalte și bine ar fi să-i dai curs prin lecturarea unei cărți bune sau chiar prin participarea la diverse cursuri.

Sursa foto: jurnalul