Horoscop 27 martie 2018. Gemenii sunt nemulțumiți, Leii sunt învăluiți de mister și Vărsătorii au o sănătate sensibilă

Horoscopul zilei de marți, 27 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii sunt nemulțumiți din orice

Horoscop 27 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A te focaliza numai pe segmentul domestic este o idee nepotrivită astăzi, pentru că te așteaptă în afara acestuia, îndatoriri profesionale și prieteni care au nevoie de tine. Atmosfera din cămin este tensionată, pentru că în ultima vreme ești foarte implicat la locul de muncă sau preocupat cu treburile tale personale. Fiind discret, tăcut și retras, ceilalți consideră că ești supărat pe ei.

Horoscop 27 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dialogurile cu ceilalți sunt frecvente, dar senzația de mers în gol este accentuată. De aceea nu pune bază pe cele discutate și aflate astăzi. Ziua este potrivită schimbului de informații banale, cotidiene, de larg interes. Se recomandă prudență la drum, pentru că există riscul neplăcerilor greu de anticipat. Spre seară, retrage-te în confortul și siguranța casei, alături de cei dragi.

Horoscop 27 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nemulțumirile privitoare la veniturile pe care le obții de la locul de muncă sunt accentuate astăzi, însă privește atent în jurul tău. Alcătuiește o lista de priorități și verfifica dacă nu cumva lucrurile sau serviciile dorite acum le ai deja sub diverse forme. Fluctuațiile emoționale sunt mari, așa încât controlează-ți trăirile și reacțiile. Ai tot ce îți trebuie deocamdată.

Leii sunt învăluiți de un aer misterios

Horoscop 27 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ar fi bine să începi săptămâna cu treburi ușoare, de rutină. Energia vitală este fluctuantă și de aici stările tale de spirit sunt greu de gestionat. Ferește-te de discuții ample și de asumarea unor responsabilități noi. Plimbă-te în aer liber, mergi la o ședință de masaj, de saună sau pur și simplu plimbă-te prin locurile preferate, alături de cineva drag. Seara te vei simți mai bine.

Horoscop 27 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ești discret și greu observabil în mediul înconjurător. Aerul misterios care te învăluie va atrage în preajma ta personaje curioase, dar și unele interesate sincer de starea sau situația în care te afli. Ar fi bine să povestești puține despre tine. Însă, față de cei dragi și de încredere te poți destăinui în voie. Cineva din segmentul profesional te va ajuta nebănuit de mult.

Horoscop 27 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Dezamăgirile din partea prietenilor sunt mari astăzi, însă nu pune la suflet. Tu ești cel care trebuie să-și revizuiască concepțiile și atitudinea față de aceste persoane. Pe de altă parte, contextul astral predispune la erori de judecată, subiectivism în discuții și aprecieri, dar și grabă la modul general. Fii discret și ocupă-te numai de treburile tale personale.

Săgetătorii sunt preocupați de venituri

Horoscop 27 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ești solicitat de către șefi, dar și colegii apelează la experiența și sprijinul tău profesional. Selectează prioritățile și asumă-ți alte sarcini numai după ce te-ai gândit bine. Traversăm o perioada în care suprasolicitarea nervoasă este accentuată și rișți să te implici în prea multe activități, să obosești sau să gafezi serios. Spre seară, o discuție cu un prieten te va binedispune.

Horoscop 27 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt posibile dialoguri multe și activități intelectuale solicitante. Componenta mentală este accentuată și de aici apare riscul luării deciziilor greșite și vorbelor spuse pe negândite și în mare grabă. Controlează-ți stările de spirit, ordonează-ți gândurile, alege să le cultivi pe cele pozitive și vorbește strictul necesar, dar după ce te-ai gândit bine.

Horoscop 27 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o zi în care ești preocupat de veniturile pe care le obții de la și prin alții, respectiv de la partenerul de viață sau de la colaboratori. Evită tendința de a calcula și recalcula bugetul disponibil, pentru că sunt posibile de erori și tensiuni mentale. Detașează-te de planul material și ai încredere că te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile și datoriile până la urmă.

Vărsătorii au o sănătate sensibilă

Horoscop 27 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Relațiile cu ceilalți sunt tensionate și se pot spune lucruri fără noimă. Depinde numai de tine să gestionezi corect și în favoarea ta orice diferend apărut fie în relația cu partenerul de viață, fie în relațiile profesionale de colaborare. Evită să-ți asumi responsabilități noi, să iei decizii sau să semnezi documente importante. Sunt posibile erori de judecată și de interpretare mentală.

Horoscop 27 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu. Colegii vor să-i ajuți mai mult ca oricând, iar tu nu știi unde și cum să rezolvi mai repede treburile ivite. Fii prudent, pentru că organsimul este obosit, iar unele afecțiuni te pot necăji mult. Traversăm o perioada în care, sănătatea este foarte fragilă și bine ar fi să apelezi la specialiști pentru îmbunătățirea ei.

Horoscop 27 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cu persoanele dragi pot apărea astăzi discuții pe teme diverse, datorită prietenilor și faptului că, în ultima vreme ești preocupat mai mult de tine și treburile tale personale. Ar fi bine să echilibrezi aceste relații, pentru că există riscul instalării unei răceli afective greu de remediat. Cu puțin efort și bunăvoința vei reuși să dizolvi animozitățile dintre tine și ceilalți.

Sursa foto: jurnalul