Horoscop 27 noiembrie 2017. Liniște multă și gafe uriașe evitate

Horoscopul zilei de luni, 27 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii riscă să facă numeroase gafe uriașe

Horoscop 27 noiembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Încearca să ceri sfatul unei persoane total neimplicate în situația în care te afli, pentru că nu va fi influențată de nimeni și nimic! Prins în miezul evenimentelor, tu ai putea privi lucrurile unilateral, doar din punctul tău de vedere, cu simpatii și antipatii personale, or această persoană e imparțială și poate judecă la rece ambele fete ale unei probleme, pentru a oferi mai apoi un verdict lucid și limpede. Ascultă-i opinia, pentru că știe bine ce spune, și acceptă-i decizia, chiar dacă nu e întru totul pe placul tău. Ai vrut un sfat avizat? Vine, deci primește-l cu încredere că e cel mai bun!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Conflictul care mustește în jurul tău are mari șanse să se calmeze, datorită intervenției unei persoane cu mai multă experiență ce da dovadă de un calm imperturbabil. Aceasta demonstrează celor implicați în război că nu agresivitatea, nici atacul, și nici nervii nu sunt calea de soluționare a problemei care a generat tensiune, ci toleranță și răbdarea. Tu le ai pe acestea în bagaj din belșug, deci ce-ar fi să apelezi la ele chiar acum? Un ton scăzut și diplomat nu poate primi că replică o înjurătură, că atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere și împăcare. Fii tu cel ințelept!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ține sub control energia debordantă pe care o ai azi în bagaj, pentru că riști să faci gafe imense. Ești neglijent, impulsiv, grăbit, și din aceste atitudine haotice se pot ivi cele mai mari probleme. Ai tendința de a conduce agresiv și de a-ți elibera nervii pe oricine. În final, se va dovedi a fi în dezavantajul tău, pentru că nu rezolvi nimic cu replici dure sau cu ton ridicat. Dacă pornești la un drum cu capșa pusă, te vei întoarce acasă tot un pachet nervi și cu treburile nerezolvate, că atare calmează-te înainte de a te urca la volan sau nu mai pleca deloc!

Racii se bazează pe persoana iubită

Horoscop 27 noiembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te bazezi pe persoana iubită întru totul, aproape că depinzi de ea, dând astfel dovadă de o imensă încredere în ceea ce spune, face sau oferă. Știi că și el pune accent pe ajutorul tău, și el are nevoie de compania ta în tot ce face, dar la tine a devenit un fel de sevraj, de parcă nu ai putea stă o zi fără cel drag aproape. Azi resimți o energie nouă în relația voastră, că și cum v-ați apropiat și mai mult, relația s-a legat și mai profund, semn că ați depășit cu bine o serie de lecții și acum, va cunoașteți mai bine unul pe altul. Formați un tandem foarte închegat ce își va arată de acum de multe ori puterea!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Fiecare problema are o soluție, ca atare nu merită să pierzi timp și energie analizând-o pe toate părțile doar la nivel teoretic. E vremea să pui mâna pe unelte și să faci ceva concret. Pentru că depășirea unui impas ține de acțiune, nu doar de gând sau intenție. Ceea ce începi azi va avea efecte benefice mâine, pentru că un impas nu e altceva decât o oportunitate de a trece la fapte. Nimic nu te ține pe loc, nimic nu e un capăt de drum. Fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel în ceea ce ai pornit. Ai ajuns într-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie fermă și treci la etapa următoare!

Citește și: HOROSCOP DECEMBRIE 2017. PREVIZIUNI DESPRE SĂNĂTATE, DRAGOSTE, BANI ȘI CARIERĂ

Horoscop 27 noiembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu te amăgi singur cu privire la direcția în care alegi, pentru că vei descoperi că e doar o himeră. Ai fost indus în eroare de cineva care a avut niște interese egoiste atunci când te-a împins pe acest drum. De aceea trebuie să te trezești odată la realitate și să vezi cu ochii tăi adevărul. De fapt, vocea ta interioară deja îți șoptește unde se ascunde hibă și trage un semnal de alarmă să nu mai investești energie și încredere în acea direcție, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei află că ai mers pe o pistă falsă. Nu te mai lasă păcălit, ia atitudine odată!

Săgetătorii au nevoie de liniște

Horoscop 27 noiembrie 2017 Balanța (22 septembrie – 22 octombrie)

Esti prins într-o situație mai agresivă și nu-ți place felul în care ești tratat, dar ai răbdare. Chiar și din conflictele cele mai aprinse se pot naște idei constructive. E doar o lupta pentru supremație între mai multe energii la fel de puternice. Dacă nu ai privi disputa că pe un război de orgolii, ai vedea că e și o lupta a ideilor luminate. Dacă ar fi puse toate să conlucreze în aceeași direcție, dincolo de combativitate și rivalitate, ar genera rezultate minunate. Lasă-l pe cel care e cel mai potrivit pentru rolul de lider să va îndrume pe toți cei implicați în această lupta către un scop unic, constructiv, benefic, pentru că sigur iese ceva bun de aici. Acceptă călăuzirea!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Daca unele lucruri nu au ieșit bine în viața ta, nu trebuie să te cramponezi de ele și să le tot treci în revistă. Eșecurile au și ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru că dată viitoare să nu mai greșești. Și să-ți iasă toate că la carte. Ai să vezi că visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele tale succese. Nu îți era dat să primești acel lucru sau nu era bun pentru ceea ce va urmă de acum înainte. Ca atare așteaptă cu încredere ceea ce are de oferit viață în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna. Poate fi mai bun căci legea compensației există!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Permite-ți un moment de liniște totală, eventual în izolare și liniște, pentru a te gândi la ce vrei tu cel mai mult în acest moment. E nevoie, uneori, de un dialog direct cu Dumnezeu pentru a-ți aduce, mai întâi, tu aminte care sunt dorințele tale în acest moment. Poate ai uitat să ceri, poate ai uitat să ridici ochii de la cărarea pe care mergi, mai sus, către orizont și apoi către ceruri, pentru că te-ai lăsat doborât de griji care nu te reprezintă. Lucrurile sunt mult mai ușoare decât ai fi tentat să le vezi, dar adu-ți aminte că ai dreptul să ceri, să speri, să aștepți de undeva soluții. Nu înseamnă că ți se oferă pe gratis sau pe tavă, că într-un miracol, ci doar e vremea să spui: vreau!

Peștii trebuie să-și aleagă un exemplu

Horoscop 27 noiembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Poate că da, ești o fire conservatoare și mai prudentă, dar sunt momente în care e nevoie de multă flexibilitate. Nu te ține cu dinții de o idee sau stare de lucruri, pentru că nu te ajută să ajungi acolo unde-ți dorești. Această rigiditate poate îți inspiră ție siguranță și încredere, dar nu te lasă să evoluezi. Stai captiv într-o zonă care nu mai aduce nimic nou. Iar șansele bune trec pe lângă tine fără a le valorifica și asta doar de teama schimbării. Ar fi bine să pleci urechea și la părerile complet diferite de cele în care crezi cu tărie!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Planurile făcute nu-ți ies chiar așa cum ai sperat. Dar nu pentru că ai avea tu vreo vină, ci pentru că se bagă cineva unde nu-i fierbe oală și-ți strică ție treburile. Cel care intervine acum e complet pe lângă subiectul în care crede că are ceva de spus. Iar tu nu ai forță de a-l respinge, de a-l ține la distanță. Cu mai mult tupeu decât ține, face un pas în față că să atragă atenția asupra lui, dar atitudinea lui cam obraznică e în defavoarea ta. Dacă vezi că astfel de oameni au mai multă trecere decât ține, care îți vezi serios de treaba ta, mai bine stai o zi pe margine, până ce își taie ei singuri creanga de sub picioare. Nu au cum să rămână în centrul atenției mult timp!

Horoscop 27 noiembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă întâlnești omul potrivit care să-ți alimenteze visele și să te ambiționeze cu instrumentele cele mai eficiente. Atunci, scopul tău este din ce în ce mai aproape! Merită să-ți alegi un model, un idol, un exemplu demn de urmat într-o persoană care a reușit pe drumul unde te afli. El a ajuns acolo unde tu deocamdată visezi să urci. Dacă îi urmezi îndrumările, sfaturile sau strategia de succes, vei fi ca el foarte curând. Nu încerca să faci totul doar după propria ta idee, când ai în față ta un om care a reușit înaintea ta ceva similar și ajunge doar să-i urmezi rețeta. Ascultă-l și reține tot ce are să-ți impărtășească!

Sursa foto: jurnalul