Horoscop 28 aprilie 2018. Taurii trebuie să-și vadă de treaba lor, iar Racii nu trebuie să accepte compromisurile

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii trebuie să-și vadă de treaba lor

Horoscop 28 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Puțin cam greu să îți păstrezi astăzi calmul, în condițiile în care te simți provocat de fiecare grimasă sau cuvânt rostit de către cei cu care interacționezi. Cooperarea nu este ușor de obținut, de această dată. Și, amintește-ți, așteptările nu sunt deloc de bun augur.

Horoscop 28 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O zi în care tot ceea ce ai de făcut este să îți vezi de treaba ta, neinteresându-te de ceea ce se întâmplă în curtea vecină. La locul de muncă este esențială colaborarea, ceea ce ar putea fi o scuză pentru o schimbare de rutină. Lucrurile se schimbă în bine, ai încredere în viitor.

Horoscop 28 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Respingerea ar fi cea mai dureroasă “răsplată” pentru tine, în condițiile în care știi bine ce anume ai făcut și în ce condiții ai supraviețuit. Cu toate acestea, însă, bucuria este doar la un zâmbet distanță, deci evită să îți petreci ziua fiind posomorât. Nimănui nu îi este de folos această atitudine.

Racii nu trebuie să accepte compromisurile

Horoscop 28 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este posibil să fii sfătuit a acționa în așa fel încât alții să aibă de câștigat, nicidecum tu. Bun la suflet cum ești, nu vei simți mirosul trădării, crezând că toată lumea îți este asemanătoare. Este un moment excelent pentru a da dovadă de integritate; nu accepta compromisurile.

Horoscop 28 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai nevoie de timp și efort pentru a duce la bun sfârșit planurile de viitor pe care abia ți le-ai făcut. Prioritizează-ți acțiunile și nu uita să dai Cezarului ceea ce este al Cezarului și lui Dumnezeu ceea ce este al lui Dumnezeu. O zi în care ai multe lucruri bune de învățat de la cei alături de care lucrezi.

Horoscop 28 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ideile preconcepute și gândurile negre, fără o bază reală, îți pot întunecă orizonturile, astăzi. De aici și sfatul de a fii ceva mai maleabil în gândire, atunci când ai de luat o decizie importantă. O zi în care poți goli contul și buzunarele foarte ușor, atunci când vrei să obții luna de pe cer.

Săgetătorii trebuie să fie prevăzători

Horoscop 28 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Poți vedea cu ușurință ceea ce se întâmplă, descoperind cu lejeritate ceea ce ascunde fiecare varianta a unei povestiri. Și, ca de fiecare dată, comunicarea și dialogul sunt cele mai bune “arme” atunci când se pune problema unei lipse de înțelegere.

Horoscop 28 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Puțini știu ce anume se ascunde în spatele zambetului tău. Și, deși te poți lăuda cu faptul că înțelegi mai multe decât lași să se vadă, ia în calcul și faptul că dacă semeni vânt vei culege furtună. O zi a constrastelor; o zi în care adevărul trebuie să fie mai presus de toate.

Horoscop 28 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Mai mult decât oricând, prietenii și cei care te sprijină îți pot fi de mare ajutor, dar numai dacă alegi să îți împărtășești planurile și ideile cu ei. Și, chiar dacă ai parte de o zi în care ți se pare că nu poți controla ceea ce se întâmplă, nu uită că de ține depinde destinul tău. Fii prevăzător!

Peștii trebuie să amâne luarea unei decizii

Horoscop 28 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se pare că vrei să faci tot ceea ce poți pentru a avansa în carieră și pentru a-ți îndeplini destinul, în același timp. Cu toate acestea, nimic nu este atât de simplu pe cât pare; bine ar fi să descoperi echilibrul dintre ceea ce tu faci și ceea ce își doresc de la tine cei pe care îi iubești.

Horoscop 28 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

De această dată, toată lumea își va da seama cât de important este pentru tine un viitor clar, chiar dacă aparent imposibil de realizat. Și, pentru a face dintr-o utopie ceva palpabil, știi bine că ai nevoie de optimism. Că atare, renunta la a mai urmări visurile altora; ține pentru tine gândurile bune.

Horoscop 28 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Deși radiezi de bucurie, deși strălucești și ești mai fericit decât oricând, ai parte de evenimente care nu îți dau șansa de a te afirma așa cum numai tu știi să faci. Amână luarea oricărei decizii în ceea ce privește viața ta sentimentală pentru săptămâna următoare.

Sursa foto: jurnalul