Horoscop 28 decembrie 2017. Discuții în familie și nevoie de ajutor

Horoscopul zilei de joi, 28 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii se pot remarca cu ușurință

Horoscop 28 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Azi ai o șansă cu totul specială de a te remarca, de a atrage toate privirile asupra ta. Pentru că ești, de departe, cel mai bun într-o confruntare. Încrederea deplină care ți se citește pe chip te ajută să ieși în evidență și astfel toată lumea să-ți remarce supremația și calitățile. Lumea va vorbi despre ține azi în termeni elogioși, semn că ți se recunoaște valoarea și unicitatea într-un anumit domeniu, că atare fă un pas în față și arată lumii mai clar la ce ești tu cel mai bun. Orice examen, orice confruntare de forțe, orice comparație cu restul lumii te așează pe tine în prim plan, pentru că meriți toate laudele prin ceea ce reprezinți. Ai motive să fii mândru de tine!

Horoscop 28 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Încearcă să nu ai nici un fel de reacție la veștile care vin astăzi către tine sau la acțiunile altora față de tine, pentru că s-ar putea să nu fie reacția cea mai potrivită. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerată, ci gândește-te cum să rămâi complet rece la tot ce vezi azi. Vei vedea că lipsa unei reacțîi e cel mai bun lucru în situația de făță, că să nu te chinuiești mai apoi să repari un eventual răspuns neadecvat. Nu rade, dar nici nu plânge, nu porni nimic dar nici nu încheia nimic, stai pe loc, fără nici un fel de decizie. Sunt momente când pasivitatea sau indiferența sunt de preferat, că și acum: nu fă nimic deci!

Horoscop 28 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Planul pe care-l pornești azi te entuziasmează la maximum și faci tot posibilul să treci repede de fazele de început. Deja vrei rezultate, nu-ți plac tatonările inițiale când stabilești încotro să mergi, de aceea tragi tare în primele ore pentru a ajunge la un nivel superior al acestei acțiuni. Nu te aștepta la roade imediate, e un proiect dificil, epuizant, mare consumator de resurse, dar ai toate calitățile pentru a-l duce la îndeplinire. Atât timp cât interesul tău este încă viu iar energia este la cote maxime, te apropii cu pași mari de reușită.

Fecioarele au nevoie de o minune

Horoscop 28 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai două căi diferite la dispoziție și nu știi pe care s-o apuci. Ambele conțin și avantaje și dezavantaje, față de fiecare ai anumite presentimente, și bune și rele, tocmai de aceea ești atât de derutat. Dacă vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasă, ai elimina-o din start, dar nu poți spune asta despre niciun dintre ele. Ambele au și ceva bun de oferit, dar și un preț de plătit, că atare balanța înclină în mod egal spre amândouă. Totul depinde de starea ta, pentru că vei alege în funcție de emoția pe care ți-o creează ori una, ori alta dintre cele două direcții.

Horoscop 28 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu te aștepta să sară prea multă lume în ajutorul tău, nici măcar dacă le ceri asta foarte clar. În astfel de momente poți descoperi câți prieteni adevărați ai iar azi ai putea avea surpriză să descoperi că… e cam gol în preajma ta. E o lecție bună de viață pentru tine, tu care îți dai și cămașa de pe tine uneori pentru cei care au nevoie de sprijin, și când ai avea și tu nevoie, cine e alături de tine? Ei, n-o lua chiar în tragic, pentru că dacă e gol în jurul tău e semn că doar tu ești cel care deține soluția la situația în care te afli, deci te descurci mult mai bine singur. Privește lucrurile așa, în avantajul tău, și nu te gândi doar că prietenii dau bir cu fugiții.

Horoscop 28 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu poți bate din palme că să se întâmple o minune și visul tău cel mai mare să devină deja realitate, că atare educa-ți răbdarea până ajungi acolo unde vrei. Eșți pe drumul cel bun, asta contează, chiar dacă evoluția e mai lentă decât ai dori tu. Se știe că eșți o fire grăbită și impulsivă care nu prea are răbdare să înainteze încetișor, dar de dată această nu ai încotro. Trebuie să te supui acestui ritm lent de înaintare, care are și el rostul lui. Dacă te-ai grăbi și ai sări peste etape, te-ai trezi la final cu cine știe ce puncte lipsa din construcția ta și vei fi nevoit să te întorci înapoi să le rezolvi și pe ele. Ia-o încet, conform evoluției normale!

Scorpionii au discuții în familie

Horoscop 28 decembrie 2017 Balanța (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu te compară cu cei din preajma ta, pentru că azi nu atragi lângă ține oameni care să-ți semene sau care măcar să aibă ceva în comun cu ține. Dacă te priveșți pe ține prin prisma lor, că și cum ei te-ar reflectă pe ține, greșeșți amarnic. Tu nu eșți așa: nici pesimist că ei, nici trist că ei, nici neputincios că ei, că atare fă abstracție de oamenii care îți stau prin preajma și nu te implică în treburile lor. Da, poate ai dori să le ridici moralul, dar nu te ajută cu nimic compasiunea cu care îi tratezi. Ei vor încerca să te tragă pe ține în jos, pentru că nu suportă că alții să se simtă mai bine, deci mai bine pleci de lângă asemenea surse de energie negativă.

Horoscop 28 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Discuțiile pe care le porți cu familia au o conotație extrem de serioasă, de parcă ați fi în fața unei decizii majore de destin. Fiecare membru al familiei are un cuvânt de spus în această problema, deci nu poți decide doar tu pentru ei. Aveți viziuni diferite și dorințe diametral opuse, dar care pot fi combinate perfect într-un scop comun de care să profitați cu toții. Este vremea angajamentelor, a declarațiilor de dragoste credibile, a gesturilor prin care fiecare demonstrează cât de serios privește relația, semn că ați depășit faza fluturilor din stomac și începeți să construiți ceva solid și de perspectiva.

Horoscop 28 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu ai ajuns acolo unde ai sperat, dar nici nu te lași copleșit de eșecul parțial la care ai ajuns. Reușești să schimbi imediat macazul, fără a te crampona de un hop de moment, deci încearcă să înțelegi din cele întâmplate ceea ce îți va fi de folos cu alte ocazii. În alte momente, ai fi clacat și ai fi abandonat rapid, or, de dată această, nu te pierzi cu firea, ci găsești imediat un plan de rezervă către care să-ți concentrezi forțele și a recupera ce se mai poate. Nu e un capăt de drum, ci șansa unei schimbări de sens radicale.

Vărsătorii au nevoie de ajutor

Horoscop 28 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Stai bine din punct de vedere financiar, chiar dacă ai fi tentat să spui că nu, dar fă o comparăție simplă cu ce aveai acum o luna sau cu ce are cineva din preajma ta și ai să vezi diferența în avantajul tău. Nu te crampona de banale lipsuri sau datorii, de care oricum nu vei scapă niciodată, ci descoperă ce ai în plus, nu ce ai în minus. Comparativ cu alte vremuri, situația materială de acum e cu un pas mai sus și ai mai multe motive să fii mulțumit decât nemulțumit. Simte-te bine în pielea ta cu ce ai la dispoziție, pentru că tot e ceva decât deloc. Vezi jumătatea plină a paharului.

Horoscop 28 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai nevoie de cineva lângă inima ta care să te asculte, să te aline, să-ți abată gândurile de la o problema care te macină. Există o astfel de persoană, cineva născut în zodie de apă care are efect e balsam asupra ta. Te liniștește cu vocea să calmă, te mângâie cu vorbe bune, te învăluie cu iubire necondiționată și pură. Nimeni nu-ți inspiră această pace fantastică, atât la exterior, cât și la interior, deci când stai în preajma să, parcă te-ai află lângă o apă lînă. Ajunge doar s-o asculți sau s-o priveșți și te calmezi că prin farmec!

Horoscop 28 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ascultă cu atenție ce îți transmite vocea interioară pe care numai tu o poți auzi, pentru că te avertizează asupra unei situații ce conține un mare factor de risc. Dacă nu ești atent la detalii, dacă nu ții cont de semnalele de alarmă, riști să aluneci într-o zona nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ținut sub control, dar norocul tău e intuiția care îți șoptește în ureche să nu faci un anumit lucru! Ascult-o cu luare aminte și ai să-i mulțumești mai apoi că te-a tras la timp de mânecă, deși un pic cam abrupt poate.

Sursa foto: jurnalul