Horoscop 28 februarie 2018. Nu asculta de alții, nu evita mișcarea și ai grijă la examen

Horoscopul zilei de miercuri, 28 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

 Berbecii nu trebuie să evite mișcarea astăzi

Horoscop 28 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Fă tot posibilul să-ți permiți azi o cât de scurtă ieșire din mediul tău obișnuit. Că e o călătorie mai lungă sau o simplă plimbare pe jos până acasă, efectele sale vor fi excelente asupra tonusului tău general. De altfel, orice gen de deplasare ar fi de preferat, deci, fie că ieși cu bicicleta, dacă vremea îți permite, fie că ieși la jogging sau la un marș forțat prin cartier, te întorci acasă remontat, plin de energie și cu o stare de bună dispoziție de invidiat. Oferă-ți câteva minute de distracție, dar una care să implice și un cât de mic efort fizic. Te relaxezi de minune dacă te plimbi puțin!

Horoscop 28 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ești invitat să te alături unui proiect colectiv, dar nu ai prea multă tragere de inimă către scopul respectiv. Ai dubii, poate nu neapărat legat de noblețea scopului, ci mai degrabă de bunele intenții ale celorlalți participanți. Nu ai încredere că cei care sunt implicați în această acțiune sunt la fel de serioși sau la fel de sinceri. Intuiția îți atrage atenția asupra unora din aceste persoane și le priveșți cu suspiciune, că și cum te invită pe tine să te alături doar pentru că vor să profite de bunăvoința ta. Gândește-te dacă merită să te bagi, ca nu cumva să munceșți doar tu, iar succesul să-l obțină alții! Verifică-le intențiile înainte de a te implica și tu.

Horoscop 28 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Greu să faci pace între cele două energii care-ți dau târcoale astăzi. Una te împinge la acțiune, să te apuci să faci ceva curajos, să nu stai pe loc. Alta te trage de mânecă și îți spune s-o lași mai moale, să ai răbdare, pentru că rezultatele visate sunt încă departe. Cum tu eșți o fire activă, de felul tău, vei da până la urmă întâietate acțiunii, pentru că nu-ți place să stai pe margine așteptând că lucrurile să evolueze că melcul. Pui mâna pe unelte și începi să construiești chiar tu ceea ce vrei să obții, zorind cumva lucrurile. Oricât te-ai grăbi tu, totuși, acest proiect va dura mai mult și tot vei ajunge să aștepți momentul adecvat pentru toate. Chiar dacă sări peste etape, timpul trece tot cum vrea el!

Leii ar face bine să nu asculte de alții

Horoscop 28 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dacă cineva te invită azi într-o mică aventură, nu refuza pentru că efectele acestei ieșiri din monotonia zilnică vor fi benefice pentru sufletul tău. Te întorci acasă revigorat, remontat, plin de optimism și veselie, ceea ce îți oferă certitudinea că exact de asta aveai cu adevărat nevoie: să ți se ofere mai multă atenție, dar să îți acorzi tu ție însuți mai multă atenție, pentru că ai cam neglijat în ultima vreme nevoile tale personale. Simți nevoia să povesteșți și altora ce mult îți doreșți anumite lucruri, și, prin simpla verbalizare a acestor dorințe, deja le-ai transmis pe calea lor spre materializare. E doar o chestiune de timp până le vei vedea acolo, lângă tine!

Horoscop 28 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Unii încearcă să te oprească din elan, vorbindu-ți despre viitorul unui proiect în cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie să asculți ce spun aceștia. Ei nu se simt în stare să facă față acelei provocări și, pentru că altădată au eșuat, vor să te influențeze și pe tine să te opreșți, să nici nu mai încerci. Nu te lua după ei și implică-te serios în această acțiune care se deschide în fața ta. Dacă ei nu au reușit, nu înseamnă că toți ceilalți vor eșua ca și ei. Tu te bazezi pe alte resurse și, la urma urmei, fiecare cu norocul lui. Implică-te în această nouă confruntare cu încredere deplină în șansele tale, pentru că la tine va fi altfel.

Horoscop 28 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Mai prudent și poate și mai temător din fire, priveșți cu nesiguranță spre zilele care vin, de parcă ai presimți că urmează evenimente pe care nu știi cum le vei gestiona. Lasă orice frică deoparte și pornește cu capul sus, cu planuri mărețe, cu mai multă încredere în capacitatea ta de a face față provocărilor. Știi cum se spune: de ce ți-e frică nu scapi, că atare nu trebuie să spui că nu poți, că nu știi, că nu meriți. Ba da, toate sunt posibile dacă îl iei pe da în brațe și crezi cu tărie în calitățile tale de a reuși orice ți-ai propune!

Balanțele au parte de un examen foarte important

Horoscop 28 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Azi te apleci cu mai multă conștiinciozitate asupra studiului, ori pentru că se apropie un eveniment cu o conotație specială în poziția ta de învățăcel – un examen, un interviu, un extemporal important – ori pentru că simți că ai rămas cumva în urmă la anumite teme și vrei să te mai upgradezi un pic, să te mai pui la curent cu noutățile din breasla ta. E o reală plăcere să cauți cărți, să te documentezi de pe net, să stai de vorba cu oameni cu mai multă experiență care te pot îndruma foarte bine în direcția care te preocupă. Închei ziua cu un sentiment de imensă satisfacție că te-ai mai îmbogățit cu ceva din punct de vedere intelectual și abia aștepți să arăți ce știi și să pui în practică ceea ce ai învățat.

Horoscop 28 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Credeai că prietenii te vor susține într-un moment dificil, dar, în loc de încurajări care să-ți ridice moralul, te trezești sub tirul criticilor lor. E un semnal de alarmă cu privire la bunele lor intenții, deci ai tot dreptul să le pui la îndoială sinceritatea și loialitatea. Tu nu ai fi făcut așa, dacă ei ar fi trecut prin situații similare, ba chiar ai fi pus umărul alături de ei că să depășească hopul, pe când ei ce fac? Te judecă, te ceartă, fug de răspundere sau încearcă să te influențeze să renunți. Nu de asemenea ajutor ai tu nevoie acum. S-ar putea că prietenii mai vechi să te dezamăgească, în timp ce alții, de la care nu așteptai nimic în mod special, să te susțină mult mai bine. Fii deci exigent cu cei pe care ii accepți alături!

Horoscop 28 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu poți rămâne blocat într-o situație conflictuală așa, la nesfârșit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poți înțelege, ori îți accepți înfrângerea cu capul sus și le accepți supremația. Renunță la încăpățânare, la dorința de a avea neapărat ultimul cuvânt, pentru că nu are rost să alimentezi mai departe o dispută care nu mai e de actualitate, deși tu continui să porți pică celor cu care nu ai fost de acord. Fă un efort să restabileșți pacea, chiar dacă finalul acestei dispute nu e în avantajul tău.

Capricornii adoptă o atitudine falsă

Horoscop 28 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Abordezi o atitudine falsă în urmă unui eveniment care nu s-a terminat așa cum ai fi dorit, dar nu vrei să recunoști nici în ruptul capului că ai fi rănit sau dezamăgit. Pe cine vrei să păcăleșți? Cineva te cunoaște atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut. Acceptă-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru că vei vedea că te vei simți mult mai bine după ce îți vei elibera supărarea într-o discuție între patru ochi. Spune-i ce te doare și vei scapa de un mare stres!

Horoscop 28 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele următoare ale unui proiect în care ești direct implicat. Sfatul pe care îl primeșți astăzi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru ține, deoarece ai multe de învățat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situație similară și s-a lovit de probleme similare, că atare ai numai de câștigat dacă asculți ce-ți împărtășește din experiențele sale. Vei putea aplica ușor ceva din îndrumările sale, astfel încât să nu pierzi vremea cu aceleași hopuri ca și el. Oferă soluții deja testate.

Horoscop 28 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Prietenii mai în vârstă sunt sursa ta de înțelepciune și inspirație, deci încearcă să apelezi mai des la ei. Există cineva în preajma ta gata să te ajute cu îndrumări bine documentate, provenite din experiența proprie, deci ai avea numai de câștigat dacă îl ascuți cu luare aminte. Reține tot ce-ți spune, așează totul în memoria ta, pentru că va veni o zi când te vei folosi de toate aceste informații, ba chiar le vei transmite și tu mai departe celor aflați în situații similare cu a ta de acum.

Sursa foto: jurnalul