Horoscop 28 martie 2018. Fecioarele rezolvă o problemă financiară, iar Peștii primesc o veste bună

Horoscopul zilei de miercuri, 28 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii dau dovadă de o inteligență ieșită din comun

Horoscop 28 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Creativitatea, inspirația și capacitatea de a-ți depăși limitele mentale sunt la cote maxime. E posibil că astăzi să reiei o idee mai veche, un proiect care te-a inspirat mai demult sau o relație care se terminase în “coadă de pește”, în intenția de a da o dimensiune nouă modului de a trăi și a te bucura. Atenție însă la tendința de a promite mai mult decât poți și vrei să faci.

Horoscop 28 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Familia și atmosfera căminului te ajută să-ți recapeți echilibrul emoțional, într-o perioadă destul de provocatoare. Astfel, recomandarea este să-ți creezi un spațiu numai al tău, în care să primești doar oameni care-ți sunt apropiați și dragi, fără a face vreun compromis în acest sens. Ai nevoie de intimitate și timp pentru tine.

Horoscop 28 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Comunicarea efervescentă, ideile ingenioase, viteză de reacție, inteligența de care dai dovadă, veștile bune, toate acestea formează un cadru perfect în care să te desfășori așa cum îți place. Astăzi ai ocazia să pui la punct detaliile unui proiect, chiar dacă asta înseamnă să-l reconfigurezi complet. De asemenea, poți primi o propunere care presupune implicarea în noi activități, alături de cineva din anturaj.

Fecioarele își rezolvă o problemă financiară

Horoscop 28 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi în care ai face bine să te concentrezi asupra resurselor de orice fel. Important este să te pui în lumină, să-ți prezinți și promovezi experiența, talentul și calitățile, cu încredere și putere. Astfel, cineva care te-a avut în vedere și mai demult își poate revizui atitudinea și te poate ajuta să obții succesul și profitul pe care le dorești.

Horoscop 28 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Chiar dacă te afli într-o perioadă aglomerată. Luna în zodia ta îți readuce entuziasmul și sentimentul că nimic nu-ți poate sta în cale. E o zi bună pentru planificarea unei călătorii la care te-ai tot gândit în ultimul timp, pentru clarificarea coordonatelor unei colaborări sau consolidarea unor relații cu străinătatea.

Horoscop 28 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Că întotdeauna, lucrurile se rezolvă când te aștepți mai puțin. Cu alte cuvinte, ziua de astăzi este potrivită pentru a practica detașarea. Lasă problemele în voia lui Dumnezeu și, fără să-ți dai seama, va veni soluția sau va apărea omul potrivit. Nu e nevoie decât de puțină încredere. Se pare că cineva din umbră te sprijină, făcând că o problema financiară să se rezolve.

Balanțele sunt în centrul atenției

Horoscop 28 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Eșți admirat, ți se acordă credit, ți se cere părerea, te bucuri de recunoaștere și apreciere. Ești în centrul atenției, mai ales dacă alegi să participi la un eveniment sau la o întâlnire în cadru extins. Cert este că astăzi te pot inspiră poveștile celorlalți sau succesul lor. Poți primi propuneri sau ți se fac mărturisiri neașteptate. O relație sau un parteneriat se poate clarifica.

Horoscop 28 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este momentul să culegi roadele eforturilor din ultima vreme, mai ales în ce privește latura profesională. Dacă în urmă cu trei săptămâni ai demarat un proiect sau ai pornit pe un drum nou, acum poți vedea cum se așează lucrurile în favoarea ta. Oricum, ai șansa să fructifici o relație cu o persoană influentă, să-ți exprimi ideile, să te faci ascultat și să strălucești.

Horoscop 28 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astăzi poți găsi forma legală pentru un proiect sau poți găsi ajutorul așteptat la persoane experiementate și influente. În orice caz, astăzi sunt foarte importante onestitatea și loialitatea, în tot ce faci. Pe de altă parte, ai curajul să visezi la o călătorie lungă sau la un proiect pe care ai vrea să-l demarezi. E foarte posibil că puterea gândului să materizeze intențiile tale puternice.

Peștii primesc niște vești bune

Horoscop 28 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Luna în Leu, în zona resurselor altora, creează terenul propice pentru răsfăț. Oriunde te uiți, se găsește cineva să te întrebe ce-ți dorești, să-ți ofere ceva, să te răsfețe cumva. Primește, așadar, cu brațele deschise, tot ce ți se oferă astăzi, chiar dacă sursele sunt altele decât cele la care te așteptai. Astăzi, recunoștința poate face minuni.

Horoscop 28 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai tot felul de idei în ultima perioada, astfel că nu știi pe care să o lași și de care să te ocupi mai întâi. Mai ales că uneori ai talentul de a te opri la stadiul de idee, și nu mai apuci să pui în practică. Iată că astăzi intențiile tale nimeresc pe teren fertil, în sensul că le aude cine trebuie. Așadar nu te miră dacă oamenii, dintr-odată, vin în întâmpinarea ta cu foarte mult entuziasm.

Horoscop 28 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astăzi pot veni niște vești bune. Dacă îți dorești să-ți crești veniturile, astăzi poți avea oportunitatea aceasta. Așadar, fii pe fază, ai curajul să accepți o provocare nouă, lasă-te inspirat. Este o zi fructuoasă din punct de vedere profesional și financiar, așa că nu-ți rămâne decât să te bucuri de ea.

Sursa foto: jurnalul