Horoscop 29 aprilie 2018. Pe Berbeci îi paște o despărțire, iar Fecioarele trebuie să cheltuiască strictul necesar

Horoscopul zilei de duminică, 29 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Pe Berbeci îi paște o despărțire

Horoscop 29 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Finalul acestei săptămâni este tumultuos în relațiile parteneriale. Posibil că de la banii și bunurile comune cu ceilalți să apară discuții aprinse, neînțelegeri, chiar separări de partenerul de viață sau de unii profesionali. Fii prudent și ascultă ce ți se spune. Evită să formulezi concluzii pripite! În funcție de situație ar fi bine să te desprinzi de oamenii care îți cer prea multe și la propriu și la figurat.

Horoscop 29 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Programul propus pentru zilele acestui final de săptămână poate fi modificat, fie datorită stării sănătății tale, fie datorită unor activități profesionale care îți cer efort prelungit. Dozează-ți atent timpul, resursele fizice și mentale, pentru că există un risc major de neplăceri. Cere sprijinul unui coleg apropiat la serviciu. În privința sănătății se recomandă odihnă, dietă potrivită, dar și programarea unor consultații de specialitate.

Horoscop 29 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se pare că nevoile tale afective sunt accentuate la sfârșitul acestei săptămâni. Însă, cei dragi, cei din partea cărora aștepți iubire nu sesizează ce anume dorești tu și pe deasupra, și-au propus alte planuri de realizat în aceste zile libere. Detașează-te de segmentul amoros, fii înțelegător cu ceilalți, iar pofta de iubire și emoție o poți satisface fie printr-un hobby, fie ieșind în lume cu prietenii apropiați.

Fecioarele trebuie să cheltuiască strictul necesar

Horoscop 29 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ocupă-te de gospodărie și stai mai mult de vorbă cu membrii familiei în acest weekend. Este rost de a rezolva multe activități domestice restante, de a afla informații interesante despre cei dragi și pentru a stabili planuri comune. Există și posibilitatea apariției divergențelor de opinie și a discuțiilor zgomotoase, însă cu puțin efort, bunăvoință și deschidere sufletească vei depăși totul cu bine.

Horoscop 29 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Membrii familiei te susțin mult și bine, astfel că indiferent cu ce te confrunți în această perioadă vei reuși să rezolvi. Pe de altă parte, unele persoane din anturajul apropiat te vor căuta să tăifăsuiască cu tine pe diverse teme. Rezervă-ți momente pentru odihnă.

Horoscop 29 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Finalul acestei săptămâni îți aduce cheltuieli neprevăzute. Față de lista de cumpărături alcătuită de tine, acum vor interveni fie ajutoare pentru cineva din anturajul apropiat, fie va trebui să cumperi un cadou util la o sărbătoare de naștere. În paralel veniturile tale cresc constant, astfel că te vei descurca cu toate. Totuși este bine să ai în vedere și economiile. Asta înseamnă să cheltuiești pe strictul necesar.

Săgetătorii au parte de momente neplăcute

Horoscop 29 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Rezervă-ți momente numai pentru tine și activitățile dragi sufletului tău. Plimbă-te prin locurile preferate, alcătuiește planuri personale și profesionale noi, înoiește-ți garderoba, operează o schimbare în înfățișarea ta și în stilul de viață. Forță de care beneficiezi acum este mare, intuiția îți este accentuată, existând o bună conexiune cu realitatea înconjurătoare. Totul este să te asculți tu pe tine.

Horoscop 29 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Odihnește-te și lasă grijile deoparte. Pentru că mentalul și sănătatea sunt fragile, ferește-te de activități solicitante și de oamenii care te provoacă la discuții ample. Ai putea alcătui un plan de îmbunătățire a sănătății. Caută informații valoroase, citește lecturi ușoare, dar utile și stai de vorbă numai cu cei dragi și de încredere. 

Horoscop 29 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

La acest final de săptămâna eșți înconjurat de prieteni sau ești invitat la acțiuni comune cu persoanele din anturajul profesional. Sunt posibile multe disonanțe, pentru că fiecare dorește să facă lucrurile după bunul sau plac, impunându-și punctele de vedere într-un mod zgomotos. Ar fi bine să fii atent la manifestările celorlalți și să eviți să faci la fel că ei. Desprinde-te fără rezerve de persoanele inoportune.

Peștii trebuie să-și pună ordine în sectorul financiar

Horoscop 29 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este forfotă în preajma ta în final de weekend. Posibil să fii invitat la reuniuni cu multă lume cunoscută mai mult sau mai puțin, la care vei fi nevoit să socializezi, să-ți exprimi păreri în legătură cu subiectele cotidiene. Adoptă un stil verbal plăcut, discret și la obiect. Tendința perioadei este de a riposta la remarcile venite din partea șefilor sau a persoanelor cu autoritate din mediul familial.

Horoscop 29 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Gândurile îți zboară spre călătorii îndepărtate. Planifică una, informează-te în acest sens și chiar antrenează-i și pe cei dragi să participe alături de tine la aceste planuri. Totuși, provocările celorlalți pot fi majore, însă nu le băga în seamă. Relaxează-te, lecturând cărți valoroase, vizionând filme de Oscar sau discutând subiecte spirituale cu persoane erudite.

Horoscop 29 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Segmentul financiar comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii îți atrage atenția în mod deosebit. Pot reveni în discuție datorii vechi, care acum trebuie achitate urgent, moșteniri sau partaje în cazul unei separări parteneriale sau profesionale. Fii prudent și chibzuiește fiecare cheltuială. De asemenea ar fi bine să faci ordine în documentele financiare.

Sursa foto: jurnalul