Horoscop 29 aprilie 2019. Taurii primesc sfaturi bune, iar Balanțele trebuie să fie prudente

Horoscopul zilei de luni, 29 aprilie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 29 aprilie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In prima parte a zilei te gandesti doar la ale tale si asta se va observa de catre cei din jur. La serviciu se pot ivi animozitati. Recomandabil este sa iei aminte si sa-ți imbunatatesti situatia printr-o nouă atitudine și prin explicatii pertinente. In a doua parte a zilei te vei simti mai bine, dar atentie ca starile de spirit pot varia destul de mult. Spre seară, plimba-te in aer liber!

Horoscop 29 aprilie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Poti primi sfaturi sau indemnuri bune din partea prietenilor sau a unui protector important. Chiar daca unele nu iti sunt pe plac, retine ideea si fii sincer cu tine insuti. Dupa-amiaza zilei este favorabila retragerii din cotidian si gandirii profunde la evenimentele si oamenii din viata ta. Daca sunt lucruri care te nemultumesc, ai curaj si traseaza-ti noi directii de viitor.

Horoscop 29 aprilie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi favorabila lamuririi neintelegerilor cu sefii. Sunt momente pasagere si nu ai de ce sa te ingrijorezi. Vin evenimente importante legate de prieteni si protectori. Recomandabil este sa te gandesti pe indelete pe cine merita sa mai pastrezi alaturi de tine si sa-ți orientezi atentia catre oameni noi. Spre seara, cei dragi vor avea nevoie de tine.

Horoscop 29 aprilie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se pare ca domeniul profesional este preocuparea ta de atazi. Relatiile cu sefii si autoritatile pot deveni neplacute. Dorinta de a-ti schimba statutul socio-profesional este destul de mare, insa nu este momentul potrivit luarii deciziilor majore. Gandeste-te pe indelete ce altceva ti-ar placea sa faci si noteaza argumentele pro si contra.

Horoscop 29 aprilie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua iti aduce noutati legate de beneficiile pe care le poti obtine de la altii, atat in bani, cat si in bunuri. Poate fi vorba despre imbunatatirea conditiilor de munca sau de o marire de salariu. Reține tot ce primesti in aceste zile, pentru ca mai tarziu vei fi nevoit sa returnezi. Tentatia de a cheltui sau de a te implica in afaceri este mare, dar se recomanda multa prudenta.

Horoscop 29 aprilie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Colaborarile si proiectele in comun cu altii sunt la ordinea zilei. Bine ar fi sa faci o analiza atenta a activitatilor in care esti implicat sau vrei sa te implici. Ai forta si elan, dar se pare ca ceilalti nu prea au chef sa lucreze cu tine. Se pot isca discutii aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri pe tema banilor. Folosește cuvinte putine, esențiale si pe un ton moderat.

Horoscop 29 aprilie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Se recomanda prudenta în tot ce faci astăzi. Relatiile în general sunt disonante, iar apropiații nu te privesc cu ochi buni. Ocupa-te doar de treburile tale si evita provocarile. In a doua parte a zilei se intrezaresc aspecte dinamice in relatiile parteneriale. Gandeste-te bine la toate tipurile de relatii in care esti implicat si dă-le la o parte pe cele care nu iti mai sunt de folos.

Horoscop 29 aprilie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Creativitatea este unul din atuurile tale de astazi. Astrele iti recomanda sa-ti orientezi eforturile catre activitatile de la serviciu. Este posibil sa primesti o noua oferta de munca sau la serviciul existent sa se reconfigureze situatia. Fii prudent si detasează-te de evenimentele profesionale. Spre seara, delecteaza-te alaturi de persoana iubita la o cina romantica.

Horoscop 29 aprilie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este un moment bun de a te gandi serios la relatiile sentimentale sau la cele cu copiii. Ai tendinta de a te ocupa mai mult de prieteni sau de evenimente mondene. Astfel cei dragi au de suferit de pe pe urma atitudinii tale. Bine ar fi sa-ti indrepti eforturile catre un hobby in care să-i implici si pe cei apropiati.

Horoscop 29 aprilie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se pare ca astazi vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu siguranta vei avea ceva de castigat. Sunt favorizate dialogurile cu neamurile sau prietenii apropiati. Energia zilei îți poate aduce suprasolictare nervoasă, deci fii prudent. Evită discuțiile contradictorii, formularea opiniilor sau luarea deciziilor impotante.

Horoscop 29 aprilie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Contextual astral al zilei te îndeamnă să cheltuieti în continuare pe te miri ce. Cheltuiește doar pe strictul necesar și evită să cheltuiești și pentru alții. Gaseste un echilibru intre latura materiala si cea spirituala a vietii. Spre seara, plimba-te in aer liber sau relaxeaza-te cu o lectura deosebita. Uni aporpiați îți vor solicita ajutorul in chestiuni care nu te privesc.

Horoscop 29 aprilie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Energia zilei te ajută să-ți reevaluezi personalitatea, felul de a fi și relațiile cu ceilalți. Sunt momente bune, pentru a te ocupa numai de tine și pentru a-ți redefini proritățile. a doua parte a zilei aduce cheltuieli și informații prețioase dins fera muncii, referitoar ela salarizarea ta și la condițiile de muncă. Noutăți importante pe toate planurile.

Sursa foto: horoscope