Horoscop 29 decembrie 2017. Prietenii te solicită, discuții contradictorii și detașare de trecut

Horoscopul zilei de vineri, 29 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii sunt solicitați de prieteni

Horoscop 29 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Degaji o energie pozitivă debordantă pe care multă lume o apreciază, deci să nu te miri că ești mult mai căutat și mai solicitat de prieteni. Unii chiar îți pot face declarații de dragoste sau de prietenie la care nici nu te aștepți, dar responsabil pentru această popularitate neașteptată este entuziasmul tău molipsitor pe care îl pui în valoare pe oriunde ai trece. Tu spui că se poate orice și-i convingi și pe alții să ți se alăture, iar motorul principal al fiecărei acțiuni ești tu.

Horoscop 29 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Joci un rol important într-o discuție, pentru că sfatul tău este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipsește curajul. Tu ai o vorba bună pentru ea, ai un cuvânt de încurajare care îl va ajută pe acesta să treacă peste un blocaj și să facă pași mari înainte. Ai de ce să fii mândru pentru ajutorul oferit, pentru că poți vedea cu ochii tăi ce salt mare se resimte acum în planurile celui din față ta. Fără tine, ar fi stat mult timp în același loc fără știe ce e de făcut, or, cu ține alături, parcă a prins din nou viață. Susține-l, încurajează-l, motivează-l cum știi tu mai bine.

Horoscop 29 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Partenerul s-ar putea să nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate și să încerce să-ți mai restricționeze spațiul personal, să-ți mai taie elanul, dar nu-l lasă să facă asta! Dacă te iubește, ar trebui să înțeleagă și să accepte că tu ești un spirit liber care dorește, măcar din când în când, să zboare în voie, așa cum simți nevoia și azi. Dacă gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap în cap cu dorința ta de libertate, e semn că nu e omul care ți se potrivește. Dacă ar fi spirit geamăn cu tine, ar zbura acum alături de tine, deci gândește-te cum îl poți trage tu în sus pe el, și nu invers: el în jos pe tine.

Leii trebuie să facă față unor discuții contradictorii

Horoscop 29 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Exagerezi cu munca! Gândește-te mai mult la tine, la liniștea ta, poate chiar la sănătatea ta. Ai atins un nivel de oboseală și de stres fără precedent, încât ar fi mare nevoie de pauză. Numai prin odihnă pasivă, nefăcând nimic chiar, sau ocupându-te de activități care fac bine sufletului și spiritului, îți vei reîncarcă bateriile. Nu te implică în activități cu un consum fizic sau mental masiv, pentru că nu vei face față. Ai putea depune prea mult zel în ce ai de făcut, dar excesul de zel nu duce neapărat la reușite, ci poate genera erori și eșecuri. Las-o mai moale. E final de an, adună-ți forțele și vei continuă peste câteva zile! Acum retrage-te un poc din forfota lumii.

Horoscop 29 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Din dispute se pot naște azi soluții excelente, că atare nu încerca să pui pumnul în gură celor care nu sunt de acord cu tine. Chiar dacă fiecare emite idei contradictorii, diametral opuse celor din jur, până la urmă veți găși o cale ce poate uni la un loc toate aceste controverse pentru a genera o soluție din care fiecare are ceva de învățat sau de câștigat. Exprimă-ți opinia, chiar dacă nimeni nu e de partea ta, tot așa cum nici tu nu spune nu din start unei păreri în care nu crezi. Vei vedea că toate se leagă la un moment dat!

Horoscop 29 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fă în așa fel, azi, încât să ai timp și pentru sufletul tău – oferindu-ți câteva ore de liniște, în care să stai doar cu ține însuți – dar și pentru prieteni, pentru că îți extragi energia și dintr-o parte și din altă în mod egal. A stă toată ziua retras în casă are doar parțial conotațîi pozitive: pentru că ai timp să citeșți, să te odihneșți, să meditezi asupra dorințelor tale, dar nu pentru toată ziua, pentru că și afară, în lume, în spații largi te așteaptă câteva motive excelente de distracție. Găsește-ți timp și stare și pentru unele și pentru altele, pentru o zi cu adevărat benefică și relaxantă pentru inima ta.

Balanțele trebuie să se detașeze de trecut

Horoscop 29 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Unele lucruri ajung la final, într-o zi, și nu are rost să rămâi atașat de cele de demult. Lasă trecutul să se ducă, gata, ce a avut de oferit, e deja amintire și ai folosit cu succes. Acum contează direcția spre care te îndrepți, iar viitorul e de-a dreptul promițător, numai că nu poți vedea viitorul dacă tu stai încă blocat în trecut. Deschide poartă care face trecerea dintre ce a fost și ce va fi și așteaptă cu încredere ce are viață să-ți ofere de acum înainte. Se apropie evenimente minunate, care au legătură cu tot ce ai trăit până acum, semn că, bune, rele, evenimentele trecute le-au generat pe cele care urmează. Așteaptă-le cu interes și optimism!

Horoscop 29 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Primeșți o veste care anunță un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificație cu totul specială. Emoția crește cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment și se vede că stai că pe ghimpi. E o așteptare plăcută totuși, deoarece îți legi toate speranțele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sări deja peste unele etape că să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar și această așteptare are rolul ei, pentru că te face să priveșți cu și mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop 29 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Numără-ți un pic resursele materiale, că să descoperi că stai chiar foarte bine. Azi poți folosi mai des cuvinte cu încărcătură pozitivă în tot ce ține de bani și bunuri, cuvinte precum belșug, abundență, prosperitate care au rolul de a amplifică și mai mult energia pozitivă a banilor. Ba chiar ar fi bine să le pui și mai bine în valoare, pentru că nu are nici un rost să scoți în evidență opusul, adică ceea ce nu ai, ci cât de multe ai la dispoziție. Cu cât abordezi cu mai multă încredere o atitudine de învingător prosper care are toate resursele adecvate la îndemână, cu atât viața ta se așează mai bine pe un teren stabil. Spune acum cu tărie: am tot ce vreau!

Vărsătorii sunt de neclintit

Horoscop 29 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai grijă cum discuți cu un prieten care trece prin momente mai dificile, pentru că și un sfat amical îl poate supără și mai tare. E atât de fragil din punct de vedere emoțional, încât chiar și cel mai banal semn de apropiere îl poate irită, că atare trebuie să te porți cu mănuși cu un astfel de om! Ascultă-l, încearcă să-l înțelegi și doar dacă îți cere ajutorul, oferă-i-l, că nu cumva să vadă în gestul tău sincer și dezinteresat, o încercare de a întră în intimitatea să. Stai deoparte până ce-ți spune că are nevoie de ajutor, altfel mai mult strici.

Horoscop 29 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Principiile tale sunt de neclintit și crezi în ele până în pânzele albe, încât e normal să fii revoltat să vezi că unii le critică, le pun la îndoială sau nu le respectă. Lupta pentru a te face auzit, pentru că nu sunt decât principii sănătoase și merită să le scoți mai mult în lumina. Nu înseamnă că vei face aliați sau adepți, dar măcar îți urmezi inima și conștiința și nu te lași dominat de alțîi care nu se folosesc de adevăr și cinste. Azi ai putea avea câștig de cauza într-o astfel de dispută de idei și principii, pentru că tu te bazezi numai pe fapte reale, pe bun simt, pe lege, în timp ce alții le ocolesc.

Horoscop 29 decembrie 2017 Peșți (19 februarie – 20 martie)

Dacă pleci la drum, va fi o călătorie fructuoasă, în care ai ocazia de a întâlni exact oamenii de care ai nevoie într-un proiect important. Faci cunoștințe noi, primești idei sau soluțîi interesante ce merită puse în aplicare, iar succesul oricărei colaborări este asigurat. Dacă vrei să ai o zi de succes, ia legătura cu oameni din alte orașe sau alte țări, pentru că cele mai profitabile roade apar din colaborările la distanță. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare în plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mândrie.

Sursa foto: