Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018. Evită confruntările directe! Apar și câteva surprize

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii trebuie să evite confruntările directe

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Berbec

Trebuie să fii mai atent la îndeplinirea sarcinilor profesionale. Evită confruntările directe, pentru că ai tendința de a exagera când reacționezi la cald. Adoptă calea diplomatică în ameliorarea conflictelor. Spre sfârșitul săptămânii o să cauți un cadou sau o soluție prin care să impresionezi pe cineva.

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Taur

O să experimentezi emoții diferite în săptămâna care urmează. Sunt zile favorabile întâlnirilor de afaceri și apar noi oportunități de colaborare. Sunt șanse mari că proiecte mai vechi să primească ok-ul acum și să le începi. Cei singuri se vor apropia mai mult de cineva care le atrage atenția.

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Gemeni

Vei acorda prioritate unor angajamente mai vechi și care trebuie să fie duse la îndeplinire cât mai repede. Veșți bune vin în privința unor călătorii pe care urmează să le faci. O să vorbești foarte mult cu persoane mai tinere că tine de la care o să ai de învățat.

Fecioarele vor avea parte de câteva surprize

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Rac

Așteaptă-te la evenimente pline de aventură și care au în prim plan un copil din familie. Urmează câteva întâlniri solicitante pe plan profesional cu un rezultat surprinzător. Acasă pot să apară mici probleme ce se vor rezolva cu o cheltuiala în plus.

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Leu

Săptămâna vine cu un test într-o relație de prietenie. O mică neînțelegere va duce la ceva mai serios, dar cu calm și dialog o să rezolvați repede problema. Controlează-ți emoțiile și nu te lăsa dus de val în primele zile ale săptămânii. Apoi, totul va veni de la sine și ceva va avea o anumită finalizare.

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Fecioara

Vor fi câteva zile pline de surprize și de evenimente care te vor ține că în priză. E posibil să faci o mare schimbare în viață. Dacă te numeri printre aceste fecioare, așteaptă-te la multe acțiuni și evenimente. Te vei bucura de întâlniri cu oameni pe care nu i-ai văzut de multă vreme și de care îți era dor.

Săgetătorii pot pleca într-o călătorie

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Balanță

Urmează câteva întâlniri promițătoare atât pe plan personal, cât și în plan profesional. Ți se deschid niște uși în fața cărora așteptai de ceva timp. Va fi o săptămâna foarte activă în sfera socială. Se impun niște schimbări urgente și începi să faci primii pași în acest sens.

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Scorpion

Acordă, în primul rând, atenție angajamentelor luate și pe care trebuie să le rezolvi. Nu mai promite nimic înainte să le finalizezi pe acestea pentru a nu te aglomera. Monitorizează cu atenție ceva ce te-ar putea ajuta profesional în perioada care vine. O persoană cu care te vei întâlni va trezi în tine sentimente pe care nu le recunoșți imediat.

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Săgetător

Ai în față o săptămâna cu multe provocări pe plan profesional și o să fii cam obosit la sfârșitul ei. Dar este o perioada favorabilă pentru călătorii sau măcar pentru a le planifica. Găsești niște oferte pe care nu poți și nu trebuie să le rezolvi. Programează-ți de acum concediul. Relațiile de familie pot fi subiectul unor intrigi.

Peștii își consolidează locul în care tocmai au ajuns

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Capricorn

Preiei o sarcina din portofoliul cuiva și asta ți-ar putea aduce mai mulți bani. Fii cu ochii pe e-mail sau pe telefon, pentru a nu rata o informație pe care o aștepți. Succesul săptămânii vine pe plan personal și are legătură cu o călătorie. Capricornii tineri trebuie să fie deschiși către schimbări.

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Vărsător

Obții niște informații de unde nu te aștepți. Datele sunt importante pentru tine, dar și pentru familie. Vei amâna unele întâlniri pentru a te ocupa de ceva ce pare mult mai urgent. Pe plan sentimental apar situații neașteptate și vei fi luat prin surprindere de cineva sau ceva.

Horoscop 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Peșți

O să îți consolidezi locul în care ai ajuns de curând. Acest lucru se poate întâmpla atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional. Urmează o cale care ți se arată singură. Acasă, scapă de lucrurile de care nu ai nevoie pentru a nu îți încarcă nici locuința și nici pe tine cu ceea ce este în plus.

Sursa text: ziare.com / Zaza