HOROSCOP 29 iulie. O zi tensionata pentru majoritatea zodiilor, fara realizari remarcabile

BERBEC – Treceti printr-o perioada favorabila. Sunteti apreciat de partenerul de viata si de colegii de munca pentru modul original in care reusiti sa rezolvati orice problema. Puteti finalize tot ce v-ati propus pentru ca aveti un randament deosebit.

TAUR – Nu va faceti un program foarte strict, pentru ca intervin situatii neprevazute. Spre nemultumirea partenerului de viata, s-ar putea sa aveti de facut cateva drumuri scurte in interes personal. Va sfatuim sa fiti calm si intelegator pentru a evita un conflict in familie.

GEMENI – Atentie: riscati sa jigniti persoane apropiate, pentru ca aveti tendinta sa va enervati usor si sa reactionati impulsiv. In aceasta perioada, va sfatuim sa nu va ocupati de afaceri si sa nu semnati documente oficiale. Hotararea pe care o veti lua in privinta unei calatorii, va va aduce aprecierea din partea familiei.

RAC – Dimineata, o discutie in contradictoriu cu un partener de afaceri, ar putea sa va provoace o stare de nervozitate. Situatia va reveni la normal in timpul dupa-amiezii, asa ca nu va faceti griji. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta.

LEU – Deveniti irascibil si nu reusiti sa va controlati din cauza oboselii acumulate si a nerabdarii. Va recomandam sa va stapaniti agresivitatea, pentru ca riscati sa aveti discutii aprinse cu cei din jur si sa va indepartati prietenii. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie problemelor familiale.

FECIOARA – Sunteti iritat si asta va va determina sa aveti o reactive dura si nejustificata fata de partenerul de viata. Va sfatuim sa va schimbati atitudinea si sa evitati intalnirile cu prietenii si calatoriile. Pe plan financiar, luati o decizie care va va aduce in curand beneficii considerabile.

BALANTA – In prima parte a zilei sunteti excesiv de critic si astfel, daca nu va temperati, riscati sa va indepartati prietenii. S-ar putea sa primiti o veste de la o ruda in timpul dupa-amiezii. Va veti regasi calmul si echilibrul spre seara.

SCORPION –  Din cauza unor evenimente neasteptate, nu reusiti sa va respectati programul. Spre seara, s-ar putea sa aveti musafiri sau sa plecati in vizita la rude. Cu aceasta ocazie, este posibil sa aflati informatii de care aveati nevoie pentru a demara o afacere.

SAGETATOR –  Astazi nu va intra nimeni in voie si nimic nu va este pe plac. Riscati, astfel, sa va create problem la serviciu . O cearta cu persoana iubita ar putea deteriora relatiile. Un esec in afaceri s-ar putea sa va enerveze, asa ca va sfatuim sa va pastrati calmul.

CAPRICORN – Dimineata, , o serie de evenimente neasteptate va impiedica sa va respectati programul. Un esec pe plan financiar ar putea sa va descurajeze, asa ca va sfatuim sa evitati sa va ocupati de afaceri in aceasta zi. Pastrati-va calmul si acceptati sfaturile unei persoane cu experienta.

VARSATOR – Starea de spirit si relatiile cu cei din jur va sunt afectate de faptul ca ati investit o suma considerabila intr-o afacere nerentabila. Treceti printr-o perioada dificila, in care aveti impresia ca nu va reuseste nimic si ca toata lumea va este impotriva. Va sfatuim sa va calmati sis a incercati sa va relaxati mergand intr-o vizita.

PESTI – Ambitia de a va imbunatati situatia financiara va solicita mult timp si, astfel, nu este exclus ca partenerul de viata sa se simta neglijat si sa aveti discutii. . Spre seara, sunt sanse sa fiti invitat la o petrecere. Nu cautati pretexte pentru a va eschiva deoarece este un prilej bun sa va relaxati.