HOROSCOP 3-4 august. Pestii au parte de un weekend plin de veselie, distractie si aventuri.

BERBEC – Finalul saptamanii va aduce evenimente in casa si in relatiile familiale.Veti avea multe de facut prin casa, cum ar fi curatenii sau reparatii majore. Exista si varianta sa va mutati intr-o alta casa sau chiar intr-un alt oras sau tara. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si deschidere sufleteasca veti depasi orice situatie ivita.

TAUR – In acest weekend veti avea de facut calatorii scurte fie la rude sau prieteni, fie intr-o delegatie ivita din senin la serviciu. Fiti prudent la drum, indiferent de mijlocul de locomotie ales. Zilele acestea sunteti agitat si greu va puneti ordine in idei. Va recomandam sa vorbiti putin si sa evitati disputele pe orice tema, chiar daca este tentant sa ripostezi oricui, pentru ca riscati sa stricati relatii bune. In perioada aceasta veti primi multe informatii, mai ales despre persoane apropiate, care va vor pune pe serios pe ganduri. Va sfatuim sa va detasati si sa va ocupati mai mult de dumneavoastra.

GEMENI – Sunt momente potrivite pentru analiza bugetului si trasarii unor planuri financiare pe termen lung. Sunteti preocupat de veniturile realizate la locul de munca, dar situatia nu este asa de grava. E adevarat ca munciti mult, din greu si deocamdata plata este putina sau vine tarziu. Cu toate acestea, resurse materiale aveti, asa ca mergeti cu drag la cumparaturi si faceti cadouri celor dragi. Atentie la nivelul energiei vitale!

RAC – Sunteti plin de energie si nimeni si nimic nu va poate taia elanul de a va implica in mai multe treburi deodata. In acest weekend, ar fi bine sa va canalizati energia in activitati fizice specifice casei sau gradinii. Sunt momente prielnice pentru tratamente cosmetice, pentru inceperea unei diete sau pentru plimbari prin magazine. Zilele acestea emotivitatea este accentuata si de aici subiectivismul poate atinge cote alarmante, riscand ca intrati in conflict cu ceilalti. Evitati sa va implicati in treburile altora.

LEU – Zilele acestea ar trebui sa stati in natura, departe de iuresul cotidian. Atat sufletul cat si trupul dumneavoastra au nevoie de odihna si ingrijiri speciale. Adoptati o dieta, reformulati-va programul zilnic si introduceti mai multe momente de odihna si detasare de evenimentele vietii. Meditati in tihna la ce se petrece in jurul dumneavoastra si trasati-va noi planuri de viitor. Dusmanii ascunsi sunt la panda si in orice moment va pot crea neplaceri. De asemenea, sfera profesionala este supusa unor mari transformari.

FECIOARA – In acest weekend sunteti inconjurat de prieteni. Recomandabil este sa va bucurati de prezenta celorlalti, insa sa fiti discret si sa nu va divulgati intentiile sau planurile personale. Pot aparea in jurul dumneavoastra persoane noi, alaturi de care dezvoltati prietenii pe termen lung. Atentie ca pot izbucni conflicte din te miri ce si de aici o intalnire aranjata, considerata la inceptut agreabila, sa se termine repede si prost. Va sfatuim sa fiti, totusi, mai selectiv vizavi de cei apropiati.

BALANTA – La sfarsitul acestei saptamani se pot ivi evenimente sociale. Nu le refuzati si incercati sa fiti cat mai sociabil. Din cauza tendintei pronuntate de a riposte, exista mari sanse sa iscati un conflict cu autoritatile sau cu sefii. Va sfatuim sa vorbiti putin, la obiect sis a va stapaniti nervii, pentru ca imaginea ta si pozitia sociala depind de felul in care te prezinti. Traversam o perioada in care ati putea avansa socio-profesional, obtinand o functie de conducere.

SCORPION – Tot ce tine de strainatate va preocupa in mod special zilele acestea. Fie ca este vorba despre o calatorie indepartata, fie ca faceti planuri de studii pe termen lung, din astral primiti sustinere importanta. Totusi, fiti prudent. Daca aveti de sustinut examene sau probe, pregatiti-va serios. Este o perioada excelenta de a va largi orizontul cunoasterii, fie abordand cursuri, fie calatorind prin locuri incarcate de cultura si civilizatie.

SAGETATOR – Detaliile legate de banii si bunurile pe care le detineti in comun cu altii va vor capta toata atentia la finalul acestei saptamani. Se pare ca traversati o perioada in care beneficiati de suport material substantial din partea altora. Este adevarat ca astrele va pregatesc posibilitati noi de castig de la si prin altii, insa luati in calcul si factorul neprevazut. Ar fi bine sa evitati ancorarea profunda in lumea materiala si atasamentele umane.

CAPRICORN – Discutiile parteneriale sunt foarte animate zilele acestea. Sunt posibile discutii aprinse, importante si cu urmari pe termen lung. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaboratori sau parteneri de afaceri, ceea ce se prefigureaza acum vizavi de acestia va avea repercusiuni pe multi ani de acum incolo. Daca deja aveti un partener de viata, relatia cu acesta se poate reconfigura sau chiar sfarsi definitiv. Dar exista si posibilitatea sa fiti cerut in casatorie.

VARSATOR – Pentru ca munciti prea mult, fara pauze si fara sa tineti cont ca treceti printr-o perioada in care tot ce tine de regimul muncii se afla intr-o schimbare importana, sanatatea dumneavoastra are de suferit. . Relatiile profesionale sunt incordate si cu greu se poate ajunge la un consens. Oferiti-va momete de liniste, in care sa va faceti planuri de viitor. Evitati pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori greu de remediat.

PESTI – La sfarsitul acestei saptamani aveti liber la distractii si aventuri. Veselia de care dati dovada ii poate irita pe cei din jur, insa cu putin effort veti reusi sa impacati pe toata lumea. Totusi, relatia cu persoana iubita este tensionata si chiar se poate ajunge la final. Atentie ca sunteti tentat sa vanati orice varianta de amor, aspect care nu se recomanda. Nativii care au copiii vor avea de intampinat comportamente noi din partea acestora, in special mai multa independenta.