Horoscop 3 aprilie 2018. Vărsătorii se contrează cu șefii, iar săgetătorii n-au chef de nimic

Horoscopul zilei de marți, 3 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii au o zi agitată la serviciu

Horoscop 3 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Chestiunile financiare sunt evidențiate astăzi. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Menține un ritm constant în achitarea datoriilor. Evită speculațiile financiare și cheltuielile pe mofturi. În după-amiaza zilei detașează-te de cotidian și întoarce-ți privirea către laturile spirituale ale vieții. Prudență în relațiile colegiale!

Horoscop 3 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este bine să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile dialoguri aprinse, de aceea fii prudent. Ești foarte combativ și poți răni cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalți, pune în balanță cu ceea ce-ți dorești tu și apoi acționează în consecință. Proiectele sau colaborările în care ești implicat pot cunoaște reconfigurări.

Horoscop 3 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi cu multă agitație la serviciu. Ai vrea tu să rezolvi cât mai multe, însă nu prea ai energie. Relațiile colegiale sunt disonante, iar șefii au alte treburi de rezolvat. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile tale și nu răspunde la provocările celor din jur. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și aparatului renal.

Leii se apucă de curățenie și reamenajare

Horoscop 3 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Tu ești maestrul de ceremonii astăzi pentru întregul Zodiac. Veselia și cheful de aventuri de care dai dovadă îți poate crea neplăceri în relația cu persoana iubită. Fii prudent, dozează-ți euforia și încearcă să ții cont și de stările celorlalți. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Spre seară adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

Horoscop 3 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

O zi bună pentru curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare. Se poate pune problema achiziționării unor bunuri patrimoniale. Tendința ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional în detrimentul vieții personale. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu răbdare și discernământ vei rezolva totul cu brio.

Horoscop 3 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astăzi ești mai mult pe drumuri. Se întrezăresc vești interesante, dar acordă-le atenție doar celor care îți sunt de folos. Pe de altă parte sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de școlarizare pe termen scurt, care te vor ajuta, foarte curând să obții un loc de muncă mai bun sau la cel actual să promovezi. Relaxează-te alături de cei dragi!

Săgetătorii nu au chef de nimeni și de nimic

Horoscop 3 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Banii și beneficiile lor iți vor da bătăi de cap. Ai vrea să economisești ceva, însă s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești pentru nevoile altora. Selecționează-ți prioritățile și nu da frâu liber tentației cumpărăturilor. Chiar dacă situația bugetului de venituri și cheltuieli te nemulțumește, cu răbdare și discernământ lucrurile se vor redresa. Evită eforturile prea mari.

Horoscop 3 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai energie, chef de tot și toate, dar bine ar fi să te rezumi doar la treburile personale. Astrele te sfătuiesc să mergi la un salon de întreținere corporală, să-ți programezi cursuri de dezvoltare personală și relațională sau pur și simplu să-ți pui ordine în lucruri și activități. Bazează-te doar pe forțele tale și încearcă să asculți și părerile celorlalți.

Horoscop 3 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Fii cât mai discret astăzi. Nu prea ai chef de nimeni și de nimic, pentru că sufletul tău are nevoie de detașare de forfota vieții cotidiene. Evită eforturile prea mari și provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe cele ale capului. Visarea cu ochii deschiși la o lume ideală, te relaxează și bucură deopotrivă.

Vărsătorii se contrează cu șefii

Horoscop 3 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Prietenii îți sunt alături. Întâlniri, dialoguri, sfaturi de taină, toate apar în jurul tău că într-un carusel minunat. Vin către tine multe informații prețioase pe care ar trebui să le notezi. Totuși, unele persoane din anturajul tău nu sunt ceea ce par și ar trebui să fii prudent. Vorbește mai puțin, ascultă mai mult și nu-ți divulga vulnerabilitățile.

Horoscop 3 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ar fi bine să-ți îndrepți atenția către relațiile cu șefii. Sunt posibile discuții contradictorii, reproșuri, dar fii prudent și asculta pe îndelete ce ți se spune. De reținut că dreptatea este deocamdată de partea celorlalți. Manifestarea personalității tale lasă mult de dorit, așa încât ar fi binevenite unele corecții în felul tău de a fi.

Horoscop 3 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Relațiile cu străinătatea revin în atenția ta. Ori vei sta de vorba cu cineva aflat departe de granițele țării, ori te vei gândi la demersuri pentru o călătorie importantă. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Spre finalul zilei, plimbă-te în aer liber, vizionează o piesă de teatru sau un film bun.

Sursa foto: jurnalul