Horoscop 3 decembrie 2017. Discuții cu cărțile pe masă și o nouă strategie la orizont

Horoscopul zilei de duminică, 3 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii își construiesc o nouă strategie

Horoscop 3 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti mulțumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieșit din comun. Această normalitate e binevenită. Tratează orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai ivește în calea ta că pe ceva absolut firesc în evoluția ta spre succes. Și nu-i da mai multă importanță decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înțelepciune, depășești orice hop cu ușurință, că atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru că nu sunt așa cum le doreai. Viața merge mai departe cu naturalețe, și la fel merită să faci și tu: trăiește totul bucuros, convins că, de aici, ai mai învățat ceva util pentru viață!

Horoscop 3 decembrie 2017  Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai o zi mai liberă la dispoziție pentru a te gândi pe îndelete la strategia pe care să o adopți. Discuțiile pe care le ai cu prietenii sau cu familia se vor dovedi a fi folositoare. Deoarece primești opinii diferite de ale tale care pot completa imaginea pe care deja ți-ai făcut-o despre direcția spre care te îndrepți. Mai mult decât atât, sfaturile lor devin și un stimulent pentru tine. Deoarece te impulsionează să treci la etapele următoare cu mai mult curaj și elan, convins că ceea ce dorești să construiești este realizabil.

Horoscop 3 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai curaj să te rupi de o stare emoțională care nu-ți face bine. E un gest de voință din partea ta, că să scapi de temeri sau slăbiciuni care te țin captiv într-o zona sumbră. Tu poți fi și foarte puternic, și foarte ambițios, și foarte ferm în decizii, nu așa cum spune lumea că ești blând și cuminte. Ia taurul de coarne în situația de față și arată-le că, atunci când sunt în joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputația ta, poți deveni de temut, de neînvins. O criză de personalitate poate fi chiar potrivită într-o astfel de situație, arătând că nu mai tolerezi să fii condus, dominat, îngenuncheat de nimeni. Ridică-te și luptă pentru șansa ta!

Leii poartă o discuție cu cărțile pe masă

Horoscop 3 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rareori ești atât de optimist și de entuziast, dar te afli într-un moment al anumitor planuri care te motivează la maxim. Ai convingerea că toate merg că pe roate, că înaintezi repede și bine spre ceea ce ți-ai propus, iar la originea acestei evoluții excelente se află nimic altceva decât încrederea că totul va fi bine. Toate lucrurile se așează acolo unde trebuie, atunci când trebuie, semn că ești susținut pe toate planurile că scopul tău să fie atins mult mai repede, deci menține acest ritm alert și mai ales acest tonus ridicat, pentru că succesul visat e din ce în ce mai aproape. Gândește pozitiv și continuă!

Horoscop 3 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

E o plăcere să stai de vorba cu cărțile pe masă cu cei dragi, pentru că atmosfera tihnită a acestei zile va inspiră pe toți la mărturisiri ce calmează spiritele în familie. Fiecare spune ce are pe suflet și va arătați deschiși să iertați mult mai ușor ceva ce altădată ar fi creat mari animozități acasă. Stai și asculți cu inima, mai presus decât cu mintea, căci așa reușești să restabilești o stare de lucruri echilibrată și plăcută pentru toată lumea. Nu judeca pe nimeni azi, chiar dacă ai avea motive, ci încearcă să privești relația dintre voi cu imensă toleranță.

Horoscop 3 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Încetul cu încetul se face oțelul. Așa și tu, ești într-un prelung proces de dezvoltare, de perfecționare, dar ești pe calea cea bună. Se văd deja efectele studiului tău aprofundat, și ești din ce în ce mai mulțumit de tine. Multă lume vede ce mult ai evoluat, apreciază progresele tale și te motivează să mergi mai departe în efortul tău de cizelare și desăvârșire. Într-o zi vei ajunge la nivelul visat, dar acum ești conștient că încă mai ai câte ceva de acumulat, câteva etape de parcurs, câteva etaje de ridicat la propria ta construcție, deci continuă-ți munca!

Balanțele sunt pe calea cea bună

Horoscop 3 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nimic nu se repară peste noapte, ci e nevoie de o perioada de convalescență pentru că totul să se echilibreze. Ești pe calea cea bună, spre momentul în care vei spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să mai ai răbdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag înapoi, te mai încearcă unele mici dureri, firești după o perioada de criză. Privește aceste cuvinte că pe o metaforă, pentru că tu ești într-o astfel de etapă, cea de după boală: acum urmezi cu sfințenie tratamentul potrivit pentru a te vindecă. Continuă ce ai început, ești aproape de vindecare!

Horoscop 3 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu vâsli împotriva curentului, ci acceptă cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar dacă nu știi foarte bine încotro te îndrepți, ai încredere că înaintezi în direcția potrivită. Primești suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva îți este alături și te ghidează ușor din umbră, te susține, te încurajează să continui, deci lasă-te dus fără să te opui. Liniștește-te pentru că ai să vezi că o atitudine relaxată și calmă te va ajută să ajungi mult mai repede la scopul visat, decât dacă ai începe să te agiți la orice pas. Fii că apă care curge printre pietre către destinația finala.

Horoscop 3 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu și asta vei simți și azi când în jurul tău se vor adună persoanele care pot juca un rol în problemele tale actuale. Și tu, la rându-ți, ești plin de solicitudine și sări oricând în ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o părere, de un cuvânt de încurajare. Lucrurile cele mai bune de astăzi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie. Când vezi că ai pe cineva care te susține și crede în ține, capeți mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simți că le poți atinge.

Vărsătorii văd dușmani peste tot

Horoscop 3 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O voce interioară îți atrage atenția asupra singurei soluții viabile în situația de față: să pui punct. Nu are rost să mai continui, dar parcă ți-e puțin frică să renunți. Te întrebi ce va urmă după acest final, dacă nu cumva vei rămâne fără acel lucru pe care acum tot încerci să-l duci mai departe cu greu. Vei vedea că acest curaj de a spune stop va fi recompensat pe deplin. Poate nu tot azi pui capăt acelei situații, ci doar îți vine ideea că ar fi soluția cea mai bună, deci gândește-te serios dacă ar mai fi vreo ieșire sau e vremea să spui adio. Se pare că un rămas bun e recomandabil acum!

Horoscop 3 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Stresul te face să vezi în jur doar inamici și belele, dar problema nu e la tine, ci la cei pe care ai ghinionul să-i atragi alături de tine. Cineva cu reputație îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenții nu tocmai bune se apropie de ține și urmărește să se folosească de tine, dar trebuie să-ți sune repede clopoțelul, încă de la primele semne că ar avea ceva de ascuns. Stai departe de el, ia-ți măsuri de precauție, nu-i împărtăși, vise, dorințe și mai ales secrete intime, pentru că nu să va da în lături să se folosească și de ele. Fii deci atent la persoanele suspecte din preajma ta!

Horoscop 3 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Iubirea nu e întotdeauna motiv de fericire și de visare, ci și de suferință. Pentru cel drag, ești capabil de sacrificii imense, și azi vei face un astfel de compromis doar pentru a-i face doar lui pe plac. Nu e ceea ce doreai pentru inima ta, nu e nici ce credeai că vei face vreodată pentru cineva, dar e un gest care se cere acceptat și tolerat pentru a depăși un impas în relație. După ce toate se vor așeza pe făgașul normal, te vei felicita singur că ai fost capabil de asemenea sacrificiu pe care celălalt nu l-ar fi făcut în același mod pentru tine.

Sursă foto: jurnalul