Horoscop 3 februarie 2018. Direcție schimbată, un document oficial și un sprijin neașteptat

Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au o idee care le schimbă direcția

Horoscop 3 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Familia te înconjoară cu iubire necondiționată, așa e, dar așteaptă ceva de la tine: să-ți exprimi o părere, să iei o decizie, să vorbeșți deschis, pentru că faci unele lucruri fără să le spui și lor. Comunică ce ai în gând cu mai mult curaj, fii limpede în exprimare, concis și la obiect, pentru că nu toată lumea înțelege ce planuri ai. Nici măcar cei foarte apropiați nu pricep încă foarte clar încotro mergi, ci doar te urmează orbește, dar dacă ai începe să le explici logic ce intenții ai, ar contribui și el în egală măsură la planurile propuse de tine. Nu face lucruri fără să comunici cu ceilalți, altfel generezi o mare stare de confuzie! Începe să le mai răspunzi și lor la multele întrebări și ai să vezi ce bine veți coopera după aceea.

Horoscop 3 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O scânteie nouă se aprinde azi în mintea ta și devine, încetul cu încetul, un fel de far călăuzitor către viitor. Probabil îți vine o idee nouă care te poate propulsa într-o cu totul altă direcție decât înainte și devii din ce în ce mai atras de acel punct luminos de la capăt. Cu cât te apropii mai mult de acel punct de apogeu, cu atât motivația ta crește mai mult, și abia aștepți să culegi roadele acestor planuri mărețe. Ești conștient că depinde numai de tine felul cum îndeplineșți acest vis, dar important e să menții aprinsă această scânteie și s-o amplifici cu fiecare pas care te duce mai aproape de succes.

Horoscop 3 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ești într-un moment de răscruce în plan personal, când simți că ar trebui să faci o schimbare majoră de direcție, dar ți-e puțin frică. Lași în urmă o stare de lucruri care nu-ți mai oferă nimic bun, doar amintiri triste sau un sentiment de gol interior, în timp ce noua cale oferă perspective minunate, care îți răsfață sufletul. Nici nu e greu să alegi, de vreme ce te îndrepți acum spre ceva mult mai frumos și mai bun, deci nu te teme să pui punct că s-o iei în altă direcție. Sunt momente în viață când trebuie să-ți urmezi pasiunea sau iubirea, să faci lucrurile așa cum te îndeamnă inima, și într-un astfel de punct eșți și tu acum.

Fecioarele așteaptă un document oficial

Horoscop 3 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Când ai un drum mai aparte decât restul lumii, nu te aștepta că lumea să te înțeleagă din prima sau să te urmeze atunci când îi inviți să ți se alăture. E nevoie de timp pentru că lumea să înțeleagă viziunea ta diferită, dar nu trebuie să renunți, tu mergi pe calea ta, fii un exemplu demn de urmat și ai să vezi că într-o zi, privind în urma ta, deja ai să descoperi câțiva discipoli. Acum eșți încă pe parcursul acestei demers de a te face auzit, înțeles, acceptat. Tu crezi în drumul tău, și asta contează pentru că dacă și tu ai începe să te îndoieșți, ai abandona repede această cale. Ai răbdare, într-o zi vor gândi și alții că tine!

Horoscop 3 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Abordezi o atitudine care nu ți se potrivește și care nu lasă o impresie prea bună despre tine. Eșți cam cinic, dar foloseșți ironia cu tentă malițioasă, de parcă ai vrea să dai cuiva peste nas sau să te răzbuni pe cineva care ți-a creat unele probleme. Nu folosi aceeași armă că și inamicii tăi, pentru că nu așa îi vei convinge că tu le ești superior. Mergi pe calea corectă, fii cinstit cu oricine, evită orice gest prin care altul ar putea avea ceva de suferit și până la urmă corectitudinea va învinge. Ispita de a face un gest incorect nu va rămâne netaxată, ca atare mai bine eviți asemenea greșeli. Nu sunt genul tău și te vei simți tot tu ciudat că ai apelat la gesturi neadecvate caracterului tău curat.

Horoscop 3 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Aștepți o aprobare sau un document oficial care să îți asigure evoluția în planurile viitoare. Fără acea semnătură, nu poți trece mai departe, căci depinzi de ea, altfel riști să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli într-un refuz. Fă tot posibilul să obții acel act de care depinde succesul unei afaceri, că să nu investeșți inutil bani, energie și timp într-o direcție care nu este susținută de legi clare. Nici nu știi cum te trezeșți cu vreo sancțiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute!

Săgetătorii nu pot scăpa de amintirea unei greșeli vechi

Horoscop 3 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nici rațiunea și nici logica nu va decide azi ce trebuie făcut, ci e o situație în care inima își va lasă amprenta asupra acțiunilor tale. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente și instinct, cele care simt exact încotro va merge o problemă pe care mintea ta parcă nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba ai învățat o mulțime de lucruri de-a lungul vieții, pentru că vei vedea că tot ceea ce îți transmite vocea ta interioară este ceea ce contează mai mult. Lasă emoția să aleagă ce e mai bine pentru tine!

Horoscop 3 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Încearcă să asculți părerile diferite care se vehiculează în jurul tău, să le cântăreșți cu atenție, să nu ignori pe vreuna doar pentru că pare că se bate cap în cap cu alta, pentru că cel mai bun verdict îl vei da numai după ce cunoști situația privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiția te va ajuta să extragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să-ți spui ultimul cuvânt încă. E nevoie de o analiză aprofundată pe îndelete și îndelungată, până înțelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informații atât de contradictorii care, aparent, nu se leagă. Se vor lega la un moment dat după ce vei reuși să sondezi suficient de adânc în miezul problemei.

Horoscop 3 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Îți tot faci procese de conștiința pentru o veche greșeală de care nu te poți încă detașa, deși ea nu-și mai arată demult efectele. E vremea să te eliberezi tu, mai întâi, de acea obsesie, pentru că eșți încă bolnav emoțional din cauza celor întâmplate cândva. Iartă, uită, șterge cu buretele, închide acel sipet cu amintiri urâte, pentru că numai de tine depinde să echilibrezi situația trecutului în comparație cu prezentul. Poți lua acum o decizie salvatoare care reabilitează toată situația de atunci, dar e nevoie de un dram de curaj că să faci asta. E o operație fără anestezie, dar, după ce termini, vei fi complet vindecat.

Capricornii au parte de sprijin

Horoscop 3 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joacă un rol important în planurile tale. Altfel lucrezi când știi că ai pe cine te baza la nevoie, pentru că ai alături de tine persoane care chiar dețin cheia la problemele care te frământă. Nu sunt simple promisiuni în van, nici iluzia că te vor ajută la o adică, ci ei sunt acolo concret, cu tot felul de soluții la dispoziție, pentru a te ajuta să rezolvi ce ți-ai propus. Indiferent sub ce formă vine ajutorul acestora, te simți mult mai bine când știi că nu eșți singur în lupta ta pentru atingerea unui scop, și îți arăți recunoștință și mulțumirea față de ceea ce pot face ei pentru tine. Și tu ai făcut ceva similar cu alte ocazii!

Horoscop 3 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă vezi că lucrurile nu se schimbă dacă mergi pe aceeași linie că înainte, e semn că ai epuizat toate metodele și ar fi bine să te gândești la o nouă viziune. E vremea unei atitudini noi în fața vechiului, pentru că lumea evoluează, metodele se actualizează, și nu e bine să rămâi blocat în chestiuni pe care le știi demult, dar nu mai sunt valabile. Recunoaște că nici ție nu-ți mai place varianta veche pe care o tot pui în aplicare cu încăpățânare, deci, vrei, nu vrei, trebuie să preiei din mers altă idee. Că să ajungi la altceva, e nevoie de studiu, de o upgradare a informațiilor, pentru că cele pe care te-ai bazat sunt demodate și ți-au demonstrat deja că sunt depășite.

Horoscop 3 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ceea ce pornești azi are mari șanse să se transforme într-o reușită de proporțîi, cu atât mai mult că reușești să îi atragi și pe alțîi în proiectul tău. Nu irosi această zi pe lucruri mărunte. Da startul unei acțiuni de anvergură în care să investeșți tot ce ai mai bun în tine, deoarece rezultatele finale vor veni repede și vor fi mai promițătoare decât ai putea crede. Primești suficiente cuvinte de încurajare și poate chiar și un sprijin binevenit de la alții că să ai încredere că te îndrepți în direcția cea bună deci ce mai aștepți? Acum e momentul să-i dai drumul!

Sursa foto: realitatea