Horoscop 3 mai 2018. Gemenii trebuie să mizeze pe spontaneitate, iar Fecioarele se implică într-o relație

Horoscopul zilei de joi, 3 mai 2018. Previziunile astrale complete despre fiecare zodie în parte.

Gemenii trebuie să mizeze pe spontaneitate

Horoscop 3 mai 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Atras de subiecte care promit lărgirea ariei tale de cunoaștere și evadarea din cotidian, astăzi ai toate șansele să-i cucerești pe cei din jur cu forță, dar și cu rafinamentul tău în exprimare. Delimitează totuși obiectivele tangibile de visurile nerealiste și încearcă pe cât posibil să nu te implici emoțional în jocuri de putere, pe care apoi să le scapi de sub control.

Horoscop 3 mai 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil ca astăzi să fii atras mai mult că de obicei de domenii mai puțin vizibile ochiului obișnuit, punând accent pe percepțiile subtile în legătură cu sectorul financiar. Este însă important că din slaba concentrare asupra detaliilor și a implicării emoționale, să nu evaluezi eronat o afacere avută în comun cu un prieten. Pentru a putea accesa resursele interioare, disciplinează-ți dorințele.

Horoscop 3 mai 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În toate relațiile parteneriale simți că este esențială libertatea de mișcare și spațiul personal și inclusiv la serviciu este posibil să te simți împovărat de atâtea angajamente. Totuși, amator de socializare și de mondenități, poți cuceri cu mare ușurință atenția și admirația celor din cercurile în care activezi. Mizează pe spontaneitate, dar și pe stilul tău aparte.

Fecioarele se implică într-o relație

Horoscop 3 mai 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Deși atenția îți poate fi captată astăzi de locul tău de muncă, nu-ți va veni tocmai comod să te conformezi rutinei și nici concepțiilor de viață ale altora, de care instinctiv, vei simți nevoia să te separi. În schimb, poți recupera printr-o putere intuitivă, dar și introspectivă care îți poate furniza informații pentru a convinge persoanele care au un rol important pentru ascensiunea ta.

Horoscop 3 mai 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Astăzi ai multă energie de consumat și orice activitate în natură ar fi binevenită. Faptul că ești dornic să experimentezi nu te scutește să te asiguri de sinceritatea unor parteneri atât de afaceri cât și intimi. În grupurile de prieteni ești un adevărat maestru al folosirii cuvintelor potrivite, în stilul potrivit situațiilor. Deschis către idei avangardiste, nu te sfiești să le împărtășești și altora.

Horoscop 3 mai 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Responsabilitățile ce țin de căminul personal nu prea te încântă astăzi, cu atât mai mult dacă te lași dus de spiritul de aventură și te implici într-o relație care presupune multă pasiune, apărută că din senin. Acordă-ți timp pentru a te lămuri dacă această este cu adevărat ceea ce cauți și eventual discuta concret și pe îndelete despre drumul vostru împreună.

Săgetătorii își optimizează originalitatea

Horoscop 3 mai 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Deschis către cele mai diverse domenii de cunoaștere și dornic de a mai descoperi locuri noi, poți neglija activitățile cotidiene care implică prea multă rutină. Astfel, în cursul unei deplasări ai ocazia să fi fermecat de persoanele care-ți ies în cale sau la rându-ți să lași o impresie de neuitat prin felul în care împărtășești universul vast de cunoștințe pe care îl deții.

Horoscop 3 mai 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mai puțin cumpătat în administrarea finanțelor, astăzi e important să-ți controlezi emoțiile, mai ales dacă ești tentat de acțiuni speculative riscante. În schimb, la serviciu găseșți manieră eficientă, elegantă și persuasivă de a-ți expune ideile, de altfel destul de nonconformiste, cu atât mai mult cu cât nu sunt șanse să-ți scape vreun detaliu contractual semnificativ.

Horoscop 3 mai 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu Luna aflată în propriul semn, radiezi energia unui spirit jovial și dornic de libertate, ceea ce la un moment dat te poate face să te simți încorsetat de obligațiile care țin de casă și familie. Optimizează această dispoziție dând curs demersurilor creative, astăzi inspirația ta putând atinge cote înalte. Fă-ți cunoscută originalitatea, deoarece îți poți convinge ușor partenerii.

Capricornii se dedică studiului

Horoscop 3 mai 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Poate astăzi nu vei fi în forma fizică dorită, dar asta nu te împiedică să de dedici studiului subiectelor tale de interes. De fapt, recomandabil ar fi pentru astăzi un program de lucru acasă, unde să poți schimba idei cu cei apropiați din familie. Astfel, ei te pot ajuta să găsești soluții neașteptate și să-ți ofere sprijin la cele mai comune probleme, inclusiv cele ce implică sectorul sănătății.

Horoscop 3 mai 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Domeniul comunicării și persoanele care au ceva interesant de spus sunt astăzi punctele tale de interes. Noile tehnologii și rețelele de socializare sunt surse de relaxare și experiment dar și ocazii de a te lega sentimental de cineva, într-o manieră cu totul spontană. Încearcă să te menții rațional când vine vorba de a investi în materializarea planurilor tale de viitor.

Horoscop 3 mai 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Astăzi ești optimist privind evoluția carierei tale dar emoțiile îți pot influența ușor percepția asupra detaliilor importante, creându-ți o viziune posibil distorsionată asupra realității. Sfaturile pertinente ale celor apropiați din familie îți pot furniza o imagine mai obiectivă, dar și ocazia de a deveni brusc conștient de resursele tale creative, profitabile din punct de vedere financiar.

Sursa foto: jurnalul