Horoscop 30 august 2019. Capricornii obțin niște câștiguri, iar Peștii au mult de lucru

Horoscopul zilei de vineri, 30 august 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 august 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se pare ca astazi doresti mai mult ca oricand compania persoanei iubite sau a copiilor. Sunt posibile neintelegeri, datorate faptului ca dialogurile se realizeaza dificil. Cu putin efort si bunavoință, totul poate fi readus pe făgașul cel bun. Pe de alta parte, rezerva-ti momente pentru a te ocupa de un hobby sau de o activitate draga sufletului tau. Dupa-amiaza, aduna-i pe cei dragi la o șuetă surpriză.

Horoscop 30 august 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua este favorabila treburilor gospodaresti si relatiilor cu membrii familiei. Ocupa-te serios de curatenii generale, reparatii curente sau de planuri de achizitionare a unor bunuri patrimoniale. Rezuma-te doar la planuri si lasa cheltuielile mari pentru casa pentru o alta perioada mai favorabila. La prima vedere, relatiile cu membrii familiei sunt bune, insa la o a doua vedere, ar fi bine sa nu intervii prea mult in viata celorlalti.

Horoscop 30 august 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua predispune la multe dialoguri și întâlniri cu tot felul de lume. Sunt probabile neplăceri, neînțelegeri, controverse majore, de aceea fii prudent și vorbește strictul necesar. Datorită diferentelor de opinie si a comunicarii viciate, aceste relatii se pot destrama usor. De asemenea, astazi este posibil sa faci mai multe drumuri pe distante scurte, fie in scop profesional, fie se ivește o invitatie la cineva drag.

Horoscop 30 august 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Chestiunile financiare alcătuiesc tema principală a zilei. Poți primi și ceva cadouri sau recompense mărunte, dar suficiente cât să-ți bucure sufletul si sa-ți rezolvi unele treburi personale de pe urma castigurilor de astazi. Informațiile privitoare la salarizarea locului de muncă sunt amestecate, încă nu pune bază pe cele aflte astăzi. Sunt doar simple supoziții. După-amiază, relaxează-te la o șuetă cu cineva drag și de încredre.

Horoscop 30 august 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Contextul astral de astazi iti confera strălucire, spor in toate si voie buna. Sunt momente in care tensiunea psihica slabeste considerabil, iar asta te ajuta sa te bucuri din nou de viata si de evenimentele ei. Ar fi bine sa incepi o dieta de sezon, un program de intretinere corporala, sa-ți faci ordine prin garderoba sau sa mergi la o sedinta de masaj sau un tratament cosmetic. Evită cheltuielile nefondate!

Horoscop 30 august 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Contextul astral de astazi iti aduce dorinta de retragere din forfota cotidiana si o doza mare de oboseala. Ar fi bine sa fii cat mai retras, discret si sa vorbesti putin si la obiect. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii, insa evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile usoare, insa rezerva-ti momente de odihna si plimbari in aer liber

Horoscop 30 august 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Zi favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii, insa temele abordate ar trebui sa fie usoare si de interes general. Unii apropiati te pot provoca pe subiecte mai vechi, rascolindu-ti astfel sufletul. Evita cu diplomatia-ti caracteristica sa dai replici, insa nici nu iti divulga parererile despre oameni sau evenimete trecute sau prezente. Ar fi bine sa-ți faci ordine in anturajul apropiat si sa te debarasezi de personajele care iti pun bete in roate.

Horoscop 30 august 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Stralucesti astazi in ochii celorlalti. Faci impresie buna prin simpla aparitie in mijlocul lor, insa ai grija cum vorbesti. Reusesti sa impresionezi si sa atragi atentia si privirile sefilor sau autoritatilor. De aici sunt posibile discutii cu acestia, fie pe teme profesionale, fie pe teme filozofice sau de crez personal. Recomandabil este sa fii precaut in vorbe si sa te rezumi doar la dialoguri de rutină.

Horoscop 30 august 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Relatiile cu strainatatea sunt bune, iar discutiile cu cineva aflat peste mari si tari iti pot aduce informatii folositoare fie despre o calatorie pe care intentionezi sa o faci, fie despre studii sau locuri de munca in alte tari. Pe undeva exista blocaje legate de calatorii, insa peste câteva zile, lucrurile se vor aseza frumos si de folos tie. Planifică și adună informații despre ceea ce doresti sa faci vizavi de tari straine sau despre studii.

Horoscop 30 august 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sunt posibile castiguri de la si prin altii. Ori primesti o suma de bani de pe urma unei colaborari, ori favoruri de la altii. Este o perioada in care te poti bucura si folosi de bani si bunuri comune cu partenerul de viata sau de afaceri. De asemenea, pot veni vesti bune legate de mosteniri sau partaje in cazul unui divort. Ai fi tentat de investitii, asocieri in afaceri sau imprumuturi, insa nu se recomanda. Pe de alta parte, bine este să achiți la timp datoriile.

Horoscop 30 august 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Partenerul de viata, cei de afaceri sau colaboratorii iti vor cere astazi atat prezenta, cat si sfaturile pentru diverse chestiuni profesionale. Prudență la ce si cum spui, pentru ca totul poate fi luat de bun deocamdata. Ziua este nefavorabila la capitolul relatii si discutii profesionale, de aceea evita sa vorbesti prea mult si sa dai sfaturi si indicatii. Rezuma-te la discutii generale, usoare, fara promisiuni, dezbateri sau decizii.

Horoscop 30 august 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

La serviciu este mult de lucru, insa astazi se lucreaza în salturi sau deloc. Esti tentat sa apelezi la emotionalul celor din jur, insa nu se recomanda, deoarece contextul astral te poate expune unor situatii ridicole daca apelezi la corzi sensibile. Sănătatea este vulnerabila pe segmentele aparatului circulator, mai ales pe inima. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de treburi de rutina. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Sursa foto: horoscope