Horoscop 30 decembrie 2017. Drumuri de făcut, emotivitate crescută și reglarea bugetului

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au emotivitatea crescută

Horoscop 30 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de salariul de la un loc de muncă. Se pare că este nevoie să-ți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli, orientându-ți eforturile doar către lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Energia vitală este la cote joase, așa încât fii prudent și odihnește-te. Spre seară, gândește-te la discuțiile și evenimentele zilei.

Horoscop 30 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dorința de a te implica în toate sferele vieții este accentuată, însă este dificil de îndeplinit la parametrii normali. Emotivitatea este crescută, de aceea fii prudent și nu lasă să se vadă starea ta interioară. Mai ales că sunt momente pasagere, pe care bine este să le folosești pentru îngrijirea propriei tale persoane. În a două parte a zilei, retrage-te în liniștea casei.

Horoscop 30 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ești discret astăzi. Sufletul tău dorește interiorizare și dorința de a-și creiona noi planuri de viață. Sunt momente bune de a stă de vorba doar cu tine însuți. Ocupă-te de treburile de rutină și evita provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea odihnește-te. Se recomandă remedii naturiste, plimbări în aer liber și meditații în locuri sfinte. Este doar o stare de moment.

Leii au parte de o serie de dialoguri interesante

Horoscop 30 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În urmă discuțiilor cu un prieten sau cu cineva din segmentul profesional vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiană pentru a te gândi la cele aflate. Temele principale sunt legate de banii și bunurile comune cu alții și de investițiile pe care le ai în plan. Evită să povesteșți prea multe detalii despre ține și acțiunile tale personale. Unii te pot interpreta greșit.

Horoscop 30 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Tema principala a zilei este reprezentată de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi să eviți provocările și implicarea în problemele altora. O persoană importantă îți poate da sfaturi utile sau soluții bune la problemele care te frământă în ultima vreme. Spre seară, invită-ți prietenii de încredere la o șuetă.

Horoscop 30 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Domeniul profesional îți atrage atenția în mod deosebit astăzi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu șefii. Fii prudent și încearcă să te explici în cuvinte puține, dar concise. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Calm, detașare și încredere! Este momentul să te gândești la proverbul „ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur“.

Balanțele trebuie să-și facă bugetul de venituri

Horoscop 30 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verifică-ți situația bugetului de venituri și cheltuieli și evita speculațiile financiare. În funcție de caz, vor intră în discuție aspectele privitoare la moșteniri și partaje. Energia vitală este fluctuantă, astfel încât orientează-ți eforturile doar spre activitățile de rutină.

Horoscop 30 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Recomandarea astrelor ar fi să îți îndrepți atenția către relațiile parteneriale și către colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile discuții contradictorii, dar cu prudență și discernământ vei depăși momentele neplăcute. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că te ocupi prea mult de alte capitole ale vieții în dauna relației voastre. Și are dreptate!

Horoscop 30 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se pare că tu ai multă treaba la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate și bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Șefii te au în vizor pe lista celor favoriți. Totuși, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cu atenție și ascultă sfaturile celorlalți în privința domeniului profesional. Sănătatea este vulnerabilă. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Peștii au o grămadă de drumuri de făcut

Horoscop 30 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cheful de distracții și aventuri este accentuat. Se pot iscă neplăceri în relațiile sentimentale, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru a-ți îndrepta eforturile către un hobby. Fii mai selectiv în privința prietenilor apropiați, pentru că discordia îți poate juca feste oricând.

Horoscop 30 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ziua este propice activităților gospodărești. Vei putea face mai ușor curateniile generale, reparațiile curente sau reamenjarile spațiului locativ. Te poți gândi la planuri de schimbarea locuinței sau de achiziționare a unui teren. Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă tăcerea și prudență pot face minuni. Detașează-te de tumultul cotidian!

Horoscop 30 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi cu multe drumuri în scopuri diverse. Întâlnirile și dialogurile cu rudele și prietenii apropiați pot fi frecvente. S-ar putea să afli vești alarmane legate de cineva drag, însă nu pleca urechea la tot ce auzi. Sunt momente favorabile studiului individual pentru îmbunătățirea bagajului de cunoștințe. Bine ar fi să te gândești la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale.

Sursa foto: jurnalul