Horoscop 30 ianuarie 2018. Evitați melancolia și deprimarea! Ceva probleme medicale

Horoscopul zilei de marți, 30 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

 Berbecii trebuie să evite melancolia și deprimarea

Horoscop 30 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Veți fi ceva mai sensibili din punct de vedere psihic și nervos; trebuie să aveți grijă să va odihniți suficient și să evitați, pe cât posibil, acțiunea factorilor de stres. De asemenea, evitați adăugarea altor elemente care va pot face irascibili, precum alcoolul sau tutunul. Aveți o înclinare mai puternică spre nostalgie, spre melancolie și, din păcate, va deprimați foarte ușor. Aminitiri din trecut va îndeamnă la rememorarea unor momente, unele plăcute, altele mai puțin. Această stare melancolică nu vă prinde deloc bine, așa că ar fi potrivit să faceți ceva pentru a ieși rapid din ea, pentru a nu lasă depresia să pună stăpânire pe voi.

Horoscop 30 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dați atenție sporită chestiunilor financiare; sunteți mai susceptibili a face erori în acest domeniu, decât în alte zile. Trebuie să alegeți cu atenție afacerile pe care le inițiați, pentru că repercursiunile unor alegeri greșite se pot resimți pe termen lung; pierderile pot fi semnificative. Climatul astral va favoriza relații sentimentale liniștite, calme, fără turbulențe care să va afecteze liniștea psihică. Uneori, atât de calme că devin monotone. Izbucnirile de pasiune își au rolul lor în revigorarea relației de cuplu. Țineți cont mereu de faptul că dacă veți cultiva, zi de zi, o gândire pozitivă, veți trece mai ușor peste eventuale eșecuri sau dezamăgiri.

Horoscop 30 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru a lupta cu stresul de zi de zi și a evita îmbătrânirea prematură, faceți cât mai mult sport în fiecare zi; endorfinele va conferă o stare de bine și va țin energici și activi. Adoptați această filosofie de viață și n-o să va pară rău! În unele cazuri, constrângerile domestice vor deveni greu de suportat și veți fi mult mai puțin dispuși să faceți concesii, în acest plan al vieții voastre. Atitudinea nu este deloc benefică unor evoluții pozitive în ceea ce privește relația cu partenerul. Ar trebui să va gândiți bine dacă ar fi oportun să va dați sentimentele pe față sau să disimulați, într-o oarecare măsură, până veți trece peste aceste sentimente. Dacă veți trece…

Fecioarele trebuie să se consulte cu partenerul de viață

Horoscop 30 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Restricțiile nu sunt niciodată confortabile, dar parcă astăzi, astfel de situații par și mai insuportabile. Evenimentele care impun disciplină și conformitate nu vă vor aranja deloc, iar tendința de insubordonare, de rebeliune, chiar, va fi destul de puternică. Ar fi înțelept să va opriți mai mult ca de obicei și să analizați situațiile în care va gășiți; doar apoi acționați, în funcție de circumstanțe. În plan sentimental, este bine să acționați cu mai multă sensibilitate și dechidere, să va ascultați mai mult partenerul, mai ales dacă simțiți că acesta are ceva de spus. Flexibilitatea va fi cea care vă va asigura succesul pe parcursul zilei.

Horoscop 30 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Aveți grijă la impulsivități astăzi. Climatul astral este foarte fierbinte și va îndeamnă la ieșiri mai puțîn cugetate. Și acțiunile trebuie să vi le temperați, pentru că alfel, va trebui să suportați consecințe care nu va vor fi deloc pe plac. Dacă simțiți că lucrurile se aprind mult prea mult, cel mai înțelept ar fi să faceți un pas înapoi și să va calmați, pentru că și situația să se poate destinde. Urmăriți-vă scopurile cu perseverență, însă aveți grijă că, în acest timp să nu-i afectați pe cei din jur, să nu produceți pagube colaterale. Acordați suficientă atenție și familiei; o atitudine neglijentă față de membrii acesteia poate provoca răni persistente.

Horoscop 30 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Gândiți-va la câștig, pentru că o mentalitate de învingător are mari șanse să vă asigure victoria. Dacă veți pleca din start demoralizați, este aproape sigur că nu veți avea succes, așa cum v-ați dori. Optimismul va va fi aliat de nădejde, având în vedere că dispuneți de energia necesară; nu vă veți putea plânge de lipsa de combustibil. Urmați-vă drumul cu cât mai multă perseverență și fermitate, chiar dacă, în acest proces, vă veți ciocni de alte persoane, cu interese similare. Este de dorit să acționați etic, însă competitiv. În familie, fiți diplomați în medierea conflictelor și discutați cu partenerul despre problemele care va frământă.

Balanțele trebuie să fie concise și la obiect

Horoscop 30 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Comunicarea este foarte importantă astăzi; trebuie să va controlați tonul, momentul și cât vorbiți, în funcție de împrejurări. Orice campanie ați desfășura, mesajul trebuie să fie cât mai la obiect. N-are nici un rost să vorbiți mult și fără esență; fiți scurți și concisi și veți avea mult mai multe de câștigat. Puneți-vă mintea la contribuție, pentru a va îndrepta către experiențe pozitive; folosiți informațiile noi și interesante, gășiți-va la noi activități și noi puncte de interes. Monotonia nu va va face deloc bine, întrucât va va frâna evoluția; veți fi extrem de plictisiți, în acest caz, și, mai rău, lipsiți de motivație. În a doua parte a zilei s-ar putea că toată comunicarea să cunoască perturbatii, cu momente de tensiune. Vedeți despre ce este vorba și dacă mai este cazul să continuați sau nu.

Horoscop 30 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o zi perfectă pentru a vă plasa în lumina reflectoarelor, pentru a le arata celorlalți că existați și că trebuie să să țină seama de voi, chiar dacă, de regulă, va place să fiți retrași și să acționați din umbră. S-ar putea să fie nevoie să preluați conducerea, în unele împrejurări, și nu ar trebui să dați deloc înapoi de la această responsabilitate. Chiar dacă spiritul războinic este dominant, nu uitați să va manifestați compasiunea față de cei mai puțin norocoși că voi și să ajutați, acolo unde este cazul și unde ajutorul vostru este oportun. Acțiunile întreprinse fără o consultare prealabilă vor avea darul de a crea tensiuni în viață de cuplu. Nu faceți pași imprudenți, de acest fel!

Horoscop 30 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este o zi perfectă pentru a adauga ceva strălucire vieții voastre. Dacă zilele trecute au fost seci și fără culoare, este nevoie să acționați de urgență pentru a schimba această stare de lucruri. În plan profesional, trebuie să luați situația în propriile mâini și să va urmăriți cu perseverență propriile scopuri, deoarece aveți sprijinul unei puternice intuiții. În plan sentimental, ar fi bine că relațiile pe care le-ați lăsat în urmă să rămână acolo, mai ales dacă au provocat complicații în viața voastră. Încercați ceva nou, mai degrabă, decât să pierdeți timpul cu ceva vechi și deja expirat; decât să tânjiți după ceva nociv, care nu a fost OK nici la vremea respectivă, cu atât mai puțin acum.

Vărsătorii au ceva probleme medicale

Horoscop 30 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astăzi veți fi copleșiți de emoții, iar acest lucru va va face puțin cam irascibili. Aveți mare grijă că, în această stare de spirit, să nu vă luați de cei din jur fără motiv. Psihic sunteți foarte volatili și va fi foarte ușor pentru adversari să va facă să va pierdeți cumpătul. Este un moment periculos pentru voi, deoarece ați putea suferi prejudicii mari, dacă veți izbucni în împrejurări inoportune. Nu prea veți avea chef de nimic și nici energie, având în vedere că mintea voastră va fi extrem de surescitată de starea nervoasă care va domină. Dacă aveți posibilitatea să va retrageți undeva unde puteți țipa fără să va audă nimeni, pentru a vă descărca, n-ar fi o idee rea să faceți asta.

Horoscop 30 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Veți fi foarte protectivi la adresa apropiaților sau prietenilor; nu veți ezită să intervenți, dacă aceștia sunt atrași în cine știe ce întâmplări incorecte. Nu prea aveți de ce să fiți drăguți, dacă adversarii nu țin seama de anumite reguli etice și de bun simț. În plan personal, sensibilitatea și înțelegerea de care dați dovadă va aduce multă apreciere și promisiuni de suport necondiționat în viitor. S-ar putea că, în unele cazuri, aceste promisiuni să fie doar iluzii, dar acest lucru se va vedea în timp. Se prea poate să va confruntați cu amețeli, din diverse cauze. Dacă suspectați că simptomele înseamnă ceva mai mult decât lipsa de odihnă sau de hrană, adresați-vă unui specialist.

Horoscop 30 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Aceia dintre voi care își desfășoara activitatea în cadru ierarhic, ar putea primi o serie de responsabilități suplimentare, astăzi; acest lucru vă va da peste cap planurile stabilite și vă va face agitați, nervoși. Dacă veți merge pe această cale și nu veți reuși să vă calmați, pentru a încerca să rezolvați chestiunile care vi s-au pus în față, s-ar putea să ratați șansa de a obține o bonificație sau o promovare. S-ar putea să fiți testați, iar reacția voastră din acel moment să fie esențială. Este normal că, în a două parte a zilei, să va simțiți obosiți, letargici. Este posibil să fie nevoie să amânați planurile făcute cu familia. Dacă chiar nu puteți participa, explicați de ce … Nu folosiți însă această situație drept scuză!

Sursa foto: jurnalul.ro