HOROSCOP 30 iulie. Dupa o perioada tensionata, urmeaza o zi buna pe plan financiar si sentimental, pentru nativii din toate zodiile.

BERBEC – O persoana draga va va face in timpul diminetii un cadou. Colaborati excelent cu cei din jur si aveti o capacitate de comunicare deosebita. Este posibil ca spre seara sa fiti invitat la o petrecere de catre un grup de prieteni. Feriti-va totusi de excese.

TAUR – Energia fizica si intelectuala de care dispuneti, va va incuraja sa incepeti noi activitati si sa faceti planuri de viitor, in special legate de casa. Veti fi ajutat de rude si prieteni sa terminate o lucrare complexa. Va sfatuim sa va detasati de problemele financiare care va framanta si sa aveti mai multa incredere in viitor.

GEMENI – Capacitatea de a lua decizii corecte va avantajeaza, asa ca este momentul sa porniti o afacere planuita mai demult. Sunteti foarte comunicativ si puteti sa va faceti noi prieteni fara prea mult efort. De asemenea, sunt favorizate si activitatile legate de camin, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata.

RAC – Dimineata va hotarati sa va schimbati programul stabilit pentru azi. Impreuna cu cativa prieteni, s-ar putea sa organizati o petrecere. Este o zi in care va puteti ocupa de problem financiare, dar evitati orice speculatii pe aceasta tema. Va sfatuim sa va ascultati intuitia daca aveti de luat decizii importante.

LEU – Este o zi favorabila schimbarilor importante pe toate planurile. Prietenii si partenerul de viata va vor acorda sprijinul lor.. Sunteti foarte diplomat si aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Dupa-amiaza s-ar putea sa plecati intr-o scurta calatorie in interes de familie. Va sfatuim sa dati dovada de calm si de prudenta in discutiile cu o femeie.

FECIOARA – In societate si in afaceri, aveti azi un success deosebit. In timpul diminetii va hotarati sa plecati intr-o calatorie importanta in care s-ar putea sa intampinati greutati. Cu toate acestea, va veti descurca. Spre seara, va bucurati de laude din partea intregii familii. Ar fi bine sa nu va culcati pe lauri.

BALANTA – Astazi sunteti foarte bine dispus si asta va face sa luati decizii inspirate in problemele de natura financiara. Va puteti ocupa de afaceri delicate si aveti posibilitatea sa terminati lucrari incepute mai demult. Aveti grija sa va respectati promisiunile ! Este o zi buna sa comunicati cu persoane mai tinere.

SCORPION – Usurinta cu care comunicati va favorizeaza relatiile cu persoanele din anturaj. Sunt sanse sa obtineti castiguri frumoase din activitati comerciale, iar perspectivele unei calatorii in interes personal devin tot mai clare. Pe plan sentimental s-ar putea sa aveti o deziluzie, dar o veti depasi usor cu ajutorul prietenilor.

SAGETATOR –  Tot programul acestei zile va fi schimbat de o hotarare pe care o veti lua in timpul diminetii. Puteti sa va ocupati de probleme financiare. Va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. . Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia! Spre dupa-amiaza, este posibil sa va intalniti cu cativa prieteni si sa planificati o petrecere.

CAPRICORN  – Entuziasmul de care dati dovada va indeamna sa faceti schimbari. Este un moment bun sa incepeti sa va faceti planuri de viitor si, de asemenea, o zi prielnica pentru investitii, afaceri si calatorii in interes personal, asa ca nu ezitati. . Azi puteti avea succes in tot ce faceti.

VARSATOR  – Sunt sanse sa luati bani atat de la serviciu, cat si dintr-o afacere si, astfel, sa va imbunatatiti considerabil situatia financiara. De asemenea, aveti ocazia sa faceti o investitie rentabila, pe termen lung. Evitati surmenajul si aveti mai multa grija de sanatatea dumneavoastra.

PESTI – Chiar daca aveti incredere in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura, va sfatuim sa nu riscati prea mult. Este o zi in care puteti avea castiguri financiare in urma unei calatorii in interes de familie. Seara, petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata si s-ar putea sa primiti vizita unor rude.