Horoscop 30 iunie 2019. Peștii sunt dominați de emoții, iar Taurii sunt plini de energie

Horoscopul zilei de duminică, 30 iunie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 iunie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

La sfarsitul acestei saptamani este nevoie sa faci cumparaturi necesare traiului zilnic. S-ar putea sa fii nemultumit de banii disponibili, dar se pare ca iti vor veni ajutoare in acest sens de la altii. Selecteaza prioritatile, cheltuieste strictul necesar si evita sa imprumuti sau sa folosesti fara rost banii sau bunurile altora. Va veni o vreme cand vei fi nevoit sa inapoiezi cu varf si indesat ceea ce acum folosesti de la altii.

Horoscop 30 iunie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Beneficiezi de multa energie la finalul acestei saptamani. Faptul ca starea ta de spirit fluctueaza mult te predispune la relatii tensionate cu ceilalti. Fii prudent, gaseste-ti echilibrul interior si evita sa-i faci pe ceilalti sa sufere din cauza mofturilor tale de moment. Bine ar fi sa mergi la un cabinet de cosmetica, la o sala de exercitii fizice sau sa iti pregatesti garderoba de vară.

Horoscop 30 iunie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte sau somnul te pot ajuta mult si bine. Te vei simti mai bine, dar evita forțarea notei.

Horoscop 30 iunie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dialogurile cu prietenii pot fi frecvente si presărate cu tensiuni pasagere. Evita provocarile celorlalti si nu lua in seama chiar tot ce ti se spune. Mentine-ti luciditatea si echilibrul intre viata privata si cea publica, deoarece foarte usor pot aparea neplaceri greu de controlat si remediat.

Horoscop 30 iunie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea sa fii invitat la evenimente mondene, cu multi invitati, iar tu intr-un anume fel sa fii o mică vedetă. Este dificil sa iti mentii o pozitie buna si constanta, de aceea fii prudent cum te infatisezi si cum te comporti. Eforturile si gandurile tale sunt indreptate mai mult catre viata privata, insa este nevoie ca din cand in cand sa iesi din zona de confort a casei si familiei.

Horoscop 30 iunie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt momente pasagere, asa incat nu pune la suflet neplacerile ivite. Alti nativi se pot ocupa de chestiuni ce privesc instruirea personala si profesionala. Esti in vazul si auzul lumii, recomandabil fiind sa fii atent la cum te afisezi in societate. Sunt posibile altercatii cu un sef sau cu persoane cu autoritate.

Horoscop 30 iunie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Gandurile tale vor zbura la banii si bunurile altora. Faci calcule, reevaluezi prioritatile financiare, dar se pare ca deocamdata rezultatele sunt nesatisfăcătoare. Achita-ti la timp facturile, taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Evita speculatiile, planurile de investitii sau creditele.

Horoscop 30 iunie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt posibile discutii aprinse, reprosuri, insa vina este de partea ta. Asculta atent ce iti spune celalalt si explica-ti atitudinea si actiunile in cuvinte putine, clare si suficiente. Pot intra in discutie si colaborarile sau parteneriatele in care esti implicat sau vrei sa te implici. În aceasta perioada, cea mai mare importanta trebuie sa o acorzi propriei tale persoane.

Horoscop 30 iunie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ar trebui sa-ți dozezi riguros eforturile, intrucat organsimul da semne de oboseala. Pe de alta parte, esti tentat sa apelezi la consultatii medicale sau la tratamente alopate. Fii prudent, pentru ca deocamdata ai nevoie doar de odihna, alimentatie potrivita si mult aer curat.

Horoscop 30 iunie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Relatiile sentimentale si cele cu copiii te vor solicita mult la finalul acestei saptamani. Sunt posibile mici neintelegeri, dar cu putina bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Sunt doar momente si situatii pasagere. Vei fi tentat sa lucrezi ceva ce a ramas neterminat sau sa-ti pregatesti constiincios activitatile din urmatoarea saptamana. Oboseala își va spune cuvântul.

Horoscop 30 iunie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Finalul acestei saptamani iti aduce spor in treburile gospodaresti. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar pana la urma se vor solutiona si lamuri toate neintelegerile. Sunt posibile altercatii si nemultumiri. Este nevoie sa-ți schimbi conceptiile si atitudinea.

Horoscop 30 iunie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Emotivitatea îți domina gândurile si astfel iti va fi destul de greu sa comunici cu ceilalti. Iti sunt favorizate micile calatorii de agrement. Exista varianta să-ți reamenajezi spatiul locativ, să te muți sau macar sa faci planuri in acest sens. Perioada te predispune la transformari in conceptii si atitudini vizavi de casă și familie.

Sursa foto: horoscope