Horoscop 30 octombrie 2019. Gemenii au oportunități interesante, iar Berbecii îi manipulează pe cei din jur

Horoscopul zilei de miercuri, 30 octombrie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 octombrie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti destul de bun in a-i manipula pe cei din jur si astazi reusesti sa il aduci pe cel iubit de partea ta, intr-o chestiune care parea in contradictie cu felul lui de a fi. Noroc ca te iubeste indeajuns de mult incat sa treaca peste viclenia de care dai dovada atunci cand iti doresti ceva cu adevarat.

Horoscop 30 octombrie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru a impresiona pe cineva astazi, nu trebuie decat sa fii tu insati. Nu va trebui sa te abtii de la nimic, nu va trebui sa tii nimic ascuns, pentru ca exact defectele tale vor fi cele care vor atrage atentia cuiva special astazi.

Horoscop 30 octombrie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile te aduc in puncte foarte interesante in viata ta. Ziua iti deschide usile unor oportunitati interesante. Ai parte de o discutie intensa, dar care va culmina cu ceva scantei intre tine si persoana care te tot contrazice.

Horoscop 30 octombrie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Atmosfera se cere detensionata, asa ca imparti zambete in stanga si in dreapta, pentru a lumina ziua celorlalti. Chiar daca te plictiseste de moarte, constati ca asta il face pe cel drag sa vorbeasca, in sfarsit, despre ceea ce il/o framanta de ceva vreme.

Horoscop 30 octombrie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Astazi ai ocazia sa iti folosesti vocea exact cu scopul pentru care ti-a fost data: acela de a-ti face gandurile si sentimentele auzite si intelese de persoana iubita. Chiar daca discutia va debuta destul de tensionat, lucrurile se vor aseza pentru voi.

Horoscop 30 octombrie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astazi e posibil ca pozitia planetelor sa va creeze o oarecare stare de confuzie, in asa fel incat sa nu va fie foarte clar ce simtiti. Pe de o parte, e posibil sa fiti tentat sa duceti lucrurile prea departe, sa interpretati atitudinea persoanei iubite ca fiind un adevarat angajament sau pur si simplu riscati “sa va ia valul”. Pe de alta parte, e posibil sa interpretati gresit semnalele primite. Daca dvs considerati ca vreuna din aceste posibilitati v-ar putea crea probleme, cel mai indicat ar fi sa asteptati putin pana vi se limpezesc sentimentele.

Horoscop 30 octombrie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Persoana iubita iti pare exagerat de pasionala astazi si nu stii cum sa i-o spui, fara sa ii ranesti sentimentele. Esti intr-o dispozitie in care simti nevoia sa te distantezi putin de cei din jur, dar perechea ta nu pare sa inteleaga acest lucru.

Horoscop 30 octombrie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astazi, relatia ta care parea calma si armonioasa se transforma intr-o competitie, in care fiecare vrea sa demonstreze ca stie mai multe decat celalalt. Poti calma spiritele daca iti asesonezi povestile cu ceva glume, care sa destinda atmosfera.

Horoscop 30 octombrie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astazi sunteti extrem de ocupat/a, iar acest lucru este favorizat de atmosfera astrala. Veti ajunge sa va simtiti ca intr-un joc de-a soarecele si pisica, cu partenerul de cuplu. In general va plac jocurile, dar cand nu exista o miza serioasa, va enervati foarte tare.

Horoscop 30 octombrie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Iubirea nu e la cote maxime pentru tine, probabil din cauza certurilor avute in ultima vreme cu perechea ta. Un cadou, care sa ii arate cat de mult inseamna pentru tine, ar putea fi lucrul de care aveti nevoie pentru a tempera lucrurile intre voi.

Horoscop 30 octombrie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Banii – chestiunea care ne atrage in permanenta. Contextul astral te ajuta sa gasesti o metoda prin care sa iti rotunjesti contul bancar. Si asta se va face prin sprijinul persoanei iubite, care te inspira astazi sa iei deciziile corecte.

Horoscop 30 octombrie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Simti o atractie puternica pentru cineva pe care, pana acum, abia daca il observai. Nu il cunosti atat de bine, dar simti ca te atrage in multe feluri. Fizic, spiritual, intelectual.

Sursa foto: horoscope