Horoscop 31 ianuarie 2018. Atenție la cheltuieli! O evadare rapidă din cotidian este necesară

Horoscopul zilei de miercuri, 31 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii își dedică ziua familiei

Horoscop 31 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Familia și mediul confortabil de acasă sunt cele îți captează astăzi cea mai mare parte din timp. Există tendința de a fi mai grijuliu dar și de a cere susținerea emoțională a celor dragi, iar pentru a-i vedea pe toți fericiți s-ar putea să uiți că ai un buget limitat sau că nu sunt necesare totuși atâtea extragavanțe. Planurile făcute acum o săptămână pot necesită reevaluări și corecții.

Horoscop 31 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acțiunile tale de azi se învârt preponderent în jurul familiei și a persoanelor din cercul tău de apropiați. Poți face scurte deplasări pe la rude, sărindu-le rapid în ajutor, atât financiar cât și prin susținere emoțională. Totuși, încearcă să eviți a te arata astăzi mai generos decât eșți de obicei și a promite mai mult decât poți onora, chiar dacă ai numai intenții bune.

Horoscop 31 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Chiar dacă ai un anume fler financiar, bazându-te pe evaluarea atmosferei, a contextului social, există totuși riscul că deciziile care privesc administrarea bugetului să fie luate sub influența emotiiilor. Încearcă să îți menții repere realiste și implicarea constantă referitor la proiectele tale și mai ales nu te culca pe o ureche, crezând că dacă îți arăți entuziasmul, lucrurile sunt deja rezolvate.

Fecioarele au nevoie de o evadare rapidă din cotidian

Horoscop 31 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Impresionabil, idealist și predispus fluctuațiilor de ordin emoțional, astăzi ar fi recomandat să cauți compania reconfortantă a prietenilor pentru a petrece ziua într-un mod cât mai relaxant. Riscul de a cheltui excesiv doar pentru a face impresie sau pentru asigurarea unui anume confort este destul de ridicat, așa că ține cont mai ales dacă ai o viziune optimistă în privința echilibrării bugetului.

Horoscop 31 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Generozitatea și dorința de a ajuta pe cineva din familie ar putea fi astăzi percepute că fiind ceva de la sine așteptat și astfel să te simți obligat a promite ajutor poate mai mult decât ar fi cazul, doar pentru a nu dezamăgi. Ferește-te de extravagante de orice fel sau de a poza într-o postură care i-ar pune pe cei din jur în inferioritate, moderația fiind cea mai dificilă misiune pentru ziua de azi.

Horoscop 31 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Cu greu te poți concentra asupra rutinei cotidiene, preferând mai degrabă o mică evadare alături de partenerul tău sau chiar de prietenii cei mai apropiați. Caută să te bucuri de o ambianță plăcută, relaxantă, fără a neglija totuși proiectele în care ai pus până acum mult suflet. Ai putea deveni acum conștient de anumite dependențe sau obiceiuri la care ți-e greu să renunți.

Scorpionii sunt tentați să iasă în evidență

Horoscop 31 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Astăzi, poți atrage oamenii și resursele necesare intereselor tale folosindu-te de abilitatea de a percepe un contex favorabil. În plus, nu duci lipsa de inspirație creativă, atât de necesară în mediul artistic. Totuși, imaginea socială va fi cea care va conta mai mult, fiind predispus a promite și a investi poate mai mult decât este cazul, doar pentru a face impresie.

Horoscop 31 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poți fi tentat că din dorința de a ieși în evidență să investești în proiecte și parteneriate grandioase, fără însă a fi dispus să-ți asumi responsabilitatea dacă ceva nu merge bine. Fiind o zi în care te poți acordă mai ușor din punct de vedere emoțional la spiritul familiei, caută acele contexte în care alături de ființa iubită sau de copii, să conștientizezi bucuria pe care aceștia ți-o oferă.

Horoscop 31 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ia în calcul că o bună parte din problemele cu care te confrunți sau deciziile pe care le iei pot avea la bază anumite tipare emoționale, moștenite sau dobândite pe parcurs, și încearcă să lucrezi asupra lor. În niciun caz, ele nu vor dispare dacă îți cenzurezi trăirile. Ferește-te de excese de orice natură, mai ales dacă pleci în vacanță și îți permiți să te recompensezi după o perioada încărcată.

Capricornii trebuie să fie atenți la buget

Horoscop 31 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astăzi, ai putea avea parte de o zi plină de voluptate și plăceri cenzurate în trecut de alte și alte priorități din viața ta. Ceea ce nu trebuie să uiți este însă vorba că ce-i prea mult strică, deși va fi cam greu să te abții în a-i face pe plac partenerului tău. O anume prudență va fi necesară și-n zona financiară, unde rișți să depășești cu ușurință bugetul pentru a propriul divertisment sau la solicitările copiilor.

Horoscop 31 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Confortul personal și starea de bine ar trebui să fie astăzi în atenția ta dar și moderația. Fii atent la orice semnale pe care corpul ți le transmite, acum percepând foarte ușor stările tensionale dar și nivelul de stres. Caută să nu te suprasoliciți la serviciu dar nici nu abandona proiectele doar din comoditate. Încearcă să îți refaci forțele în sânul familiei, apreciind la adevărata valoare susținerea pe care ți-o oferă.

Horoscop 31 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Tandrețe, generozitate, răbdare cu cei dragi, acestea ar fi ingredientele zilei, asta dacă reușești să te ferești de exagerările de a promite mai mult decât poți onora și a-i răsfața pe cei pe care-i iubești mai mult decât e cazul. Bucură-te de compania familiei, de puternicele legături dintre voi și caută să te adaptezi din mers la nevoile acestora, chiar dacă poate înseamnă un efort financiar mai mare.

Sursa foto: jurnalul