HOROSCOP 31 iulie. Astazi este o zi nefasta pe plan sentimental si financiar

Berbecii si Taurii trec printr-o perioada dificila pe plan sentimental. Pastrati-va calmul si dati dovada de intelegere.

BERBEC – Pe plan sentimental treceti printr-o perioada mai dificila, dar aveti o mare capacitate de comunicare, gratie careia reusiti sa puneti lucrurile la punct. Apar problem pe plan social, asa ca va sfatuim sa nu exagerati in privinta lor si sa fiti atent la ce afirmati in public.

TAUR – Ziua ar putea incepe cu o dezamagire in dragoste. Acest lucru va tulbura si va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri programate. Incercati sa nu mai fiti atat de orgolios si exprimati-va cat mai clar, ca sa nu fiti inteles gresit.

GEMENI – Traversati o perioada favorabila, in care se pare ca va reuseste orice. Totusi, va sfatuim sa vorbiti clar, pentru a nu lasa loc de neintelegeri. Aveti putina rabdare! Banii pe care ii asteptati vor veni in curand.

RAC – Dimineata nu va convine nimic si criticati pe toata lumea. Ar fi bine sa va pastrati calmul, pentru ca este posibil sa va eneveze seful direct sau un partener de afaceri. De asemenea, evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu persoana iubita!

LEU – Nu este recomandat sa incepeti activitati noi, pentru ca riscati sa nu le puteti duce la capat. Limitati-va la strictul necesar si, chiar daca aveti multe de rezolvat, va sfatuim sa nu va incapatanati. Acordati mai multa atentie problemelor sociale si sentimantale.

FECIOARA – In timpul diminetii, problemele financiare si sentimentale v-ar putea indispune. Acordati mai multa atentie problemelor sociale si familiei. Spre seara ati putea fi invitat intr-o vizia si va sfatuim sa nu ezitati pentru ca s-ar putea sa cunoasteti o persoana importanta!

BALANTA – Reusiti sa rezolvati problemele sentimentale. Cu putina tandrete, puteti pune capat multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveti motive de satisfactie. Totusi, puteti fi optimist. Dupa-amiaza, o ruda mai in varsta va daruieste o suma importanta de bani.

SCORPION – Din cauza confuziei care va marcheaza, relatiile sentimentale pot avea de suferit astazi. Va recomandam sa nu exagerati importanta problemelor sociale si nu va certati cu colegii de serviciu. Va puteti regasi buna dispozitie intr-o vizita la prieteni sau la rude, impreuna cu partenerul de viata.

SAGETATOR – Nu va ambitionati sa rezolvati singur problemele casei! S-ar putea sa intampinati dificultati serioase, asa ca e mai bine sa acceptati ajutorul familiei. Un barbat mai in varsta va da sfaturi valoroase pentru a clarifica o neintelegere cu persoana iubita.

CAPRICORN  – Pentru ca nu reusiti sa plecati intr-o calatorie de afaceri, s-ar putea sa incepeti ziua cu un profund sentiment de dezamagire. Cei din jur nu sunt obligati sa va suporte iesirile, asa ca va sfatuim sa incercati sa va controlati. Acordati mai multa atentie problemelor sentimentale.

VARSATOR  – O femeie din anturaj va poate ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii care nu va dau pace. Perioada dificila pe care o traversati este trecatoare, asa ca pastrati-va optimismul. Spre seara aflati ca s-ar putea sa plecati intr-o calatorie in strainatate.

PESTI – Atat in privinta relatiilor sentimentale, cat si in ce priveste  afacerile, aveti tendinta sa exagerati si riscati sa va indepartati prietenii. Va recomandam sa va temperati, sa nu fiti egoist si sa intindeti o mana de ajutor celor care au nevoie. Nu va neglijati sanatatea!