Horoscop 4 decembrie 2017. Atenție la bagaje și la băgătorii de seamă din preajmă

Horoscopul zilei de luni, 4 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au ocazia să învețe ceva nou

Horoscop 4 decembrie 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Stai și cântărești o situație cu mai multe direcții de interpretare, dar nu te grăbești să extragi concluzia. Aștepți să apară toate detaliile necesare pentru a înțelege exact situația. Tergiversează cumva lucrurile până când ești convins că ai aflat toate aspectele, și pro, și contra. Decizia pe care o vei lua la final va fi în totală cunoștință de cauza, după ce ai analizat situația pe toate fețele. Ai încredere în raționamentele tale, în modul în care analizezi situația. Vei înțelege exact cum stau lucrurile pentru a-ți spune ultimul cuvânt cu luciditate și maturitate. Nu te juca, nu te grăbi, nu glumi cu deciziile tale!

Horoscop 4 decembrie 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai ocazia de a sta în compania unei persoane care îți inspiră virtuozitate, măiestrie, perfecțiune! Îți este net superior și onoarea de a-i stă alături e în beneficiul tău. Primești de la ea informații valoroase, sfaturi utile, deci ține-le minte, pentru că le vei folosi cândva. Este expert într-un domeniu pe care tu abia acum îl studiezi, că e un nume de răsunet sau o celebritate, îl privești cu un sentiment de extaz, de beatitudine, de admirație sinceră, de parcă nu-ți vine a crede că ai asemenea șansă. Folosește din plin acest prilej unic de a învața mai mult, mai sus, mai bine!

Horoscop 4 decembrie 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ești pus pe distracție, deci vei profita de această zi pentru a sărbători din toată inima! Că ai sau nu motiv de celebrat, tot găsești tu ceva care să-ți ofere șansa de a bea un pahar de vin, de a dansa sau a asculta muzică. Pentru că da, muzica are acum un efect revigorant asupra ta, pentru că leagă mai ușor prieteniile, te ajută pe tine să te manifești liber, să te comporți că și cum n-ai avea nicio grijă. Un loc în care cânta muzică este, pentru ține, un spațiu de relaxare și de veselie, uiți de vârstă pe care o ai și lași melodiile să-ți umple inima și mintea. Pentru o zi spornică și dinamică, încearcă s însoțești toate activitățile acestei zile de muzică, pentru că vei remarcă mai ușor efectele sale miraculoase. Parcă toate merg mai bine!

Planurile fecioarelor sunt stricate de câțiva băgători de seamă

Horoscop 4 decembrie 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Unii nu reușesc să se apropie de tine, pentru că ești într-o pasă mult prea sensibilă din punct de vedere emoțional și orice cuvânt îndreptat spre ține sună tăios și cinic. Nu exagera gravitatea replicilor, pentru că unii îți transmit chiar lucruri adevărate și sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-ai merită, dar tu ai tendința de a pune la suflet tot ce auzi. Liniștește-te înainte de a spune și tu, la rându-ți, ce părere ai, pentru că, din cauza fragilității tale psihice, ai putea interpreta greșit și ai putea avea o reacție nelalocul ei. Mai bine te abții!

Horoscop 4 decembrie 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Visezi să fii acceptat într-un mediu pe care tu îl privești cu profund respect și admirație, dar încă nu întrunești toate condițiile pentru a fi admis. Că e vorba de intrarea la un anumit liceu sau la o facultate, că e vorba de o firma în care ai dori să lucrezi cândva. Nu-ți pierde speranța și folosește timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a-ți pregăti intrarea așa cum se cuvine. Ai toate șansele să fii primit acolo unde dorești, ba chiar cu succes deplin, dar până atunci mai ai de lucru, mai ai de studiat, pentru că intrarea va necesită și o examinare. Vei face față cu brio, dacă te apuci încă de acum de învățat și ceri sfaturi de la alții cu experiență.

Citește și: HOROSCOP 4-10 DECEMBRIE 2017. PROGRAM ÎNCĂRCAT LA SERVICIU ȘI DISPUTE CU RUDELE

Horoscop 4 decembrie 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Tu îți vezi serios de treaba, dar se bagă alții unde nu le fierbe oala și riscă să strice și ceea ce ai clădit tu. Nu te baza pe cei care se bat cu pumnul în piept că ar fi cei mai buni sau că au avut succese grozave înainte, pentru că nu se potrivesc și situației de față. Tu te concentrezi la ceea ce ai de făcut și îți asumi fiecare sarcina cu multă maturitate, or ceilalți nu sunt foarte atenți la ceea ce fac. Ei greșesc, fac mici gafe pe parcurs, nu văd eventualele riscuri și pot da peste cap chiar și cele mai bine construite planuri. Ar fi de preferat să nu lucrezi alături de ei. Te descurci mai bine singur.

Balanțele primesc tot sprijinul din lume

Horoscop 4 decembrie 2017 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai alături de tine oameni care au deplină încredere în tine și care te susțin în ceea ce faci. Sprijinul acestora este foarte stimulativ pentru a da tot ce ai mai bun în tine. E cu totul altceva să faci echipa cu persoane mature, serioase, care, când promit ceva, chiar duc la îndeplinire, și că să nu-i dezamăgești încerci să te comporți și tu ireproșabil. Sunteți cu toții implicați într-un proiect cu miza mare, din care se poate câștigă ceva important – faima, bani, poziție, recunoaștere – deci nu trebuie să faci nimic la voia întâmplării, ci cu maxim simt de răspundere!

Horoscop 4 decembrie 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai grijă la tonul pe care îl folosești azi, mai ales față de cei dragi, din familie. Chiar dacă cineva din casă se întoarce nervos după o zi agitată, fii tu balsamul de care are nevoie pentru a se detașa de toate motivele sale de iritare. Familia este spațiul ideal care adună toate energiile pozitive că să va împărtășiți unii altora tot ce s-a întâmplat frumos peste zi. Încearcă și tu, și ceilalți, să lăsați la ușa motivele de enervare cu care v-ați confruntat, astfel încât atmosfera de acasă să fie luminoasă, armonioasă, caldă! Îți face bine prezența celor dragi, iar tu, la rându-ți, aduci bucurie pe chipul acestora.

Horoscop 4 decembrie 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ți-ai luat pe umeri niște responsabilități care s-ar putea să te depășească în acest moment. Te-ai crezut mai matur și mai bine pregătit pentru o situație foarte serioasă, când tu încă mai cauți, încă mai înveți, încă mai experimentezi… Ar fi bine să-ți recunoști limitele cu sinceritate și, acolo unde nu știi ce să faci, să-ți accepți poziția de novice și să ceri sfaturi de la cei care dețin deja cunoștințele din respectivele domenii. Nu le știi tu chiar pe toate, dar șansă ta minunată de azi e că ai ocazia de a învață ceea ce nu știi. Îți iei caietelul cu notițe și încerci să prinzi din experiență celor mai maturi tot ce pot aceștia să-ți transmită, și așa devii și tu mai ințelept!

Vărsătorii trebuie să aibă grijă la bagaje

Horoscop 4 decembrie 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Azi îți apare în cale o persoană care impune respect numai prin simplă să prezența. O admiri sincer, vezi la ea calități pe care nimeni nu la are, e un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ți spună. Ai enorm de învățat de la el, îl poți numi profesorul tău cel mai bun din acest moment al vieții, pentru că îți este mult superior din multe puncte de vedere. S-ar putea că viziunea să să fie una total atipică, pentru că îți deschide calea spre alte dimensiuni ale cunoașterii. Nu e doar un expert, ci e un adevărat magician, care știe să uluiasca prin tot ce spune și ce face. O mulțime de întrebări se nasc acum în mintea ta, dar tot el ți le poate lămuri, deci stai prin preajma să că un burete gata să absoarbă informatie.

Horoscop 4 decembrie 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă pleci la drum, asigură-te că ai luat tot ce ai nevoie, pentru că există riscul să fii un pic mai neglijent sau cu capul în nori și să uiți acasă cel mai important lucru. Verifică-ți tot bagajul înainte de a pleca. Dacă scapi ceva din vedere sau ignori odată cu pregătirea călătoriei, s-ar putea că exact acel lucru să te întoarcă din drum sau să-ți strice plăcerea deplasării în sine, că atare fă tot posibilul să mai treci o dată în revista toate detaliile: traficul, starea mașinii, benzină din rezervor, valabilitatea biletelor, tot ce te poate duce cu bine la destinație. Nu va fi chiar cea mai plăcută călătorie pe care ai făcut-o vreodată, dar nu o poți amana.

Horoscop 4 decembrie 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Uneori trăiești din amintiri pe care le consideri mult mai prețioase decât ceea ce îți oferă prezentul. Dar fiind atât de concentrat la ce frumoasă era viața ta cândva, s-ar putea să pierzi din vedere șanse excelente care apar chiar azi n calea ta. Da, trecutul tău e frumos, merită să îl folosești că pe o resursă de energie pozitivă, că să-ți aduci aminte cât de multe lucruri minunate ai învățat până acum, dar de dată această închide acel capitol și privește atent la ceea ce ai chiar aici și acum la dispoziție. Prezentul e mult mai valoros și are pentru ține un dar de mare preț, asupra căruia merită să-ți concentrezi toată atenția.

Sursa foto:jurnalul