Horoscop 4 ianuarie 2018. Program greu de respectat, venituri sporite și atenție la conflicte

Horoscopul zilei de joi, 4 ianuarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii nu au un program precis

Horoscop 4 ianuarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E adevărat că azi poți experimenta o stare de indispoziție, de instabilitate emoțională. S-ar putea să-ți fie reproșată și o anumită lipsa de modestie, o supraevaluare a calităților proprii sau faptul că profiți de atuurile fizice pentru a-ți netezi drumul și a-ți atinge, bifa anumite interese. Interesant e că poți să te confesezi și să dialoghezi ușor, că poți aduce argumente explicative, care să scuze orice atitudine adoptată.

Horoscop 4 ianuarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ar fi bine să nu va faceți un program foarte precis pentru azi, fiindcă pot surveni evenimente neașteptate care va obligă să va modificați programul de mai multe ori. Este posibil să faceți câteva drumuri scurte în interes profesional și să ajungeți acasă cu întârziere, spre nemulțumirea partenerului de viață. Numai cu calm și tact puteți evita o ceartă.

Horoscop 4 ianuarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În prima parte a zilei s-ar putea că superiorii să va reproșeze întârzierea unei lucrări de care sunteți răspunzător. Chiar dacă întârzierea are cauze obiective, pentru a-i convinge pe șefi va sfătuim să va păstrați calmul și să va susțineți cauza cu date și argumente concrete. Pentru a rezolva totul mai repede și mai ușor, ar fi bine să apelați la ajutorul unui coleg cu experiență.

Fecioarele pot reuși să-și sporească veniturile

Horoscop 4 ianuarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În viața de cuplu ai vrea azi să știi că poți face doar ce vrei, lucru destul de greu de pus în practică, în special în cazul unei relații sentimentale mai conservatoare, care te restricționează. În familie te poți dovedi un lider entuziast și democratic, probabil un cap de familie înțelegător și nu autoritar, care acționează doar în concordanță cu dorințele celor apropiați.

Horoscop 4 ianuarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Poate fi o zi mai puțin comodă în privința stării de sănătate. Vrei să te arăți mai puternic decât eșți, să cauți să-ți impui puterea și controlul ori doar să faci lucrurile așa cum te duce pe tine mintea. În chestiunile ce privesc bugetul personal, ești ușor inflamabil la critici și aprig la mânie, deși dispui totodată, miraculos, și de suficiente rezerve de toleranță, cordialitate și disponibilitate la dialog.

Horoscop 4 ianuarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

S-ar putea să simți azi cum o forță ocultă îți subminează mai toate inițiativele financiare. Reușești probabil cu dificultate să pui pe roate un plan, o strategie care să-ți poate spori veniturile. În cazuri mai disperate, ai putea conta pe sfatul sau sprijinul material concret al părinților sau al persoanei iubite. În rest, te poți simți atras de iubiri mari, în care te poți dărui total, deși nu te poți consola cu nimic.

Balanțele merg pe drumuri dinainte știute

Horoscop 4 ianuarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

S-ar putea că azi o parte dintre prieteni să te găsească prea temător, conservator și învechit, anacronic. Preferi poate să mergi pe cărări bătătorite, sigure, decât să dai curs unor inițiative riscante, unor acțiuni cu grad sporit de pericol și hazard. Probabil că refuzul tău nu va fi primit cu mare entuziasm de către camarazi, însă dispui de întreagă bunăvoința pentru a-i convinge pe aceștia să-ți respecte alegerea.

Horoscop 4 ianuarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poate fi una dintre acele zile în care nu se poate vorbi de un conflict de generație. Fie părinții sunt mai toleranți și flexibili, în ton cu modă, fie tu dovedești maturitate și statornicie, voință de a construi ceva durabil. Sunt posibile mici satisfacții și noroc de ordin amoros. Altfel, nu s-ar putea spune că te afli în vreo imposibilitate fizică de a face ceva. Te simți sănătos, puternic și dezintoxicat de stimuli negativi.

Horoscop 4 ianuarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

E de așteptat să te mobilizezi exemplar pentru a pune în aplicare o strategie financiară ori un plan care să-ți aducă bani, profit, bunăstare. Probabil că, în acest sens, alegi să-ți reactivezi întreagă rețea de contacte sociale, reînvii relații de amiciție și prietenie mai vechi, aproape date uitării. Câștigurile pot veni fără cine știe ce efort, competențe și perseverență, căci prezența de spirit și intuiția de moment contează.

Capricornii ar trebui să evite conflictele

Horoscop 4 ianuarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea zice că ești o fire nemulțumită și profund frământată, nervoasă și isterică, ceea ce îi poate aduce pe părinți la o limita a lor ultima de suportabilitate. Nu ține să incluzi în confruntările voastre verbale și neînțelegeri mai vechi, nu transformă o simplă nemulțumire actuală într-un întreg proces de conștiința intentat lor! În intimitate nu dai probabil curs impulsurilor tensionate, eșți mai împăcat cu tine.

Horoscop 4 ianuarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

S-ar putea spune că azi, din punct de vedere financiar, te simți apt pentru schimbare, noutate și aventură. Poate că în afaceri te comporți mai îndârjit și acaparator, că apelezi la metode mai brutale, primitive de convingere, că acționezi aprins, pricinos, fără predispoziție la concesii. Când tensiunea atinge cote maxime, este de dorit să știi să apelezi la simțul umorului, să încetezi să iei lucrurile atât de în serios.

Horoscop 4 ianuarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

E posibil să fii azi într-atât de obsesiv prins de unele îndeletniciri materiale și de unele preocupări lucide, încât să te simți abrutizat și epuizat în cele din urmă, fără să înregistrezi vreun câștig financiar care să fi meritat efortul. În relația cu cei din familie se dizolvă probabil orice zvârcoleli sau frământări care animau atmosfera. Altfel, departe de a fi leneș și comod, dispui de energia necesară unui act de voință.

Sursa foto: jurnalul