Horoscop 4 iulie 2019. Balanțele nu sunt susținute de familie, iar Racii sunt într-o formă excepțională

Horoscopul zilei de joi, 4 iulie 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 4 iulie 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Familia continuă să ocupe un loc important pentru tine. Ai spor in treburile casnice si chiar daca este nevoie sa te ocupi si de activitatile din segmentul muncii, tot acasa iti este gandul. Astrele iti ofera un sprijin deosebit si recomandabil este sa te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relatii parentale. Rasfoitul unui album cu poze de familie, ar reusi sa iti aline dorul de vremurile copilariei si de personajele ei.

Horoscop 4 iulie 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este nevoie sa faci o multime de drumuri, însă fii foarte atent. Verifica toate detaliile legate de plecări. Rasturnarile de situatie pot fi prezente. Spre seara, intalnirile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot oferi momente interesante. Controversele si ineditul vor da un farmec aparte zilei si evenimentelor ei. O plimbare in aer liber sau o baie aromata cu lavandă, înainte de somn iti pot limpezi atât sufletul cat si trupul.

Horoscop 4 iulie 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Segmentul financiar continuă să te preocupe, deoarece apar posibilități noi de câștig dintr-o activitate profesională suplimentară. Pe de alta parte, cu bataie lunga, mostenirile sau banii si bunurile altora trebuie sa le ai in vedere. Nu te orienta catre speculatii financiare sau investitii surpriza! Functioneaza doar afacerile cinstite si sigure. Dialogurile cu ceilalți te pot ajuta să obții informatii utile, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Horoscop 4 iulie 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Esti intr-o forma exceptionala si reusesti sa te bucuri de tot ce este in jurul tau. Ai energie, chef de tot si toate, iar ceilalti vor fi încântați de farmecul pe care îl emani. Ocupă-te pe indelete de relatiile parteneriale sau de ce ține de segmental profesional. Cu forța pe care o ai poți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar sunt benefice. La serviciu este mult de lucru, dar și asta îți face plăcere.

Horoscop 4 iulie 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Fii discret, nu te implica în multe actiuni si încearcă să îți aloci timp pentru sufletul tau. O plimbare in aer liber, o meditatie intr-un loc sfant sau o vizita la o galerie de arta te-ar ajuta enorm. Organismul tau este destul de incercat, asa ca nu il solicita prea mult. Sunt momente pasagere, deci nu te ingrijora. Vine o vreme in viata cand suntem nevoiti sa ne ocupam mai mult de propria noastra persoană decât de ceilalti, iar pentru tine acum este acea vreme.

Horoscop 4 iulie 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Situatii controversate frecvente în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional! Rolul lor este de a te ajuta să observi clar pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine trebuie să renunți fără rezerve. Implică-te serios în dialogurile cu ceilalți, pentru că este posibil sa afli informații deosebite, ce iti vor fi de folos mai tarziu. Spre seara iti prinde bine o plimbare in aer liber. O persoana draga iti poate oferi surprize plăcute.

Horoscop 4 iulie 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunt posibile situatii dinamice în plan socio-profesional, dar vei reusi sa te descurci foarte bine. Familia nu te sustine in demersurile tale sociale, de aceea trebuie sa fii foarte vigilent si atent la ce iti doresti cu adevarat. Imboldul de a te orienta numai catre sfera sociala este trecator, astfel ca nu crea prea mare valva acasă. Dupa-amiaza, alaturi de membrii familiei, poti petrece momente placute. Numai impreuna cu ei iti poti gasi echilibrul de care ai nevoie acum.

Horoscop 4 iulie 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Anumite aspecte legate de călătorii și studii se pot modifica foarte surprinzător. De fapt, lucrurile se desfășoară în favoarea ta, chiar dacă acum, pe moment ești îngrijorat și îți displace felul în care s-au sucit lucrurile. Este bine să te adaptezi situațiilor ivite și să te bucuri de partea plină a paharului vieții tale. Dorința de a transcede planul material este foarte mare, astfel ca astrele îți vor pune la dispoziție mai întâi, cele necesare sufletului.

Horoscop 4 iulie 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

O zi bună pentru a verifica plata facturilor și pentru a achita datorii restante de orice fel. Fii prudent cu documentele financiare, întrucât sunt posibile erori de redactare, de încasare sau pur și simplu, din neglijență, le poți pierde. Spre seara, detașează-te de toate problemele. Este un moment excelent de a cerceta planurile subtile ale existentei. Participarea la un seminar pe teme spirituale, lecturarea unei carti bune sau vizionarea unui film bun, te-ar ajuta enorm.

Horoscop 4 iulie 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Zona parteneriatelor iti va concentra atentia odata cu fenomenul de Luna Noua, ceea ce va semnifica faptul ca daca ai clarificat necesitatile emotionale, atat ale tale cat si cele ale partenerului tau de cuplu, a cam venit timpul sa va asumati relatia, formand in mod oficial o familie. De asemenea, o colaborare asteptata ar putea prinde contur in perioada care va urma.

Horoscop 4 iulie 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bine ar fi sa fii foarte atent la tot ce se petrece in sfera muncii, intrucat in umbra sunt multe capcane. Lucreaza cu masura, nu te implica in multe lucruri si selecteaza cu atentie prioritatile. Sanatatea este destul de incercata, astfel ca sunt posibile stari neplacute. Nu se recomanda consultatiile sau analizele medicale. Dupa-amiaza ai nevoie de odihna, o plimbare in aer liber sau un masaj de relaxare. Terapiile psihospirituale te pot ajuta mult.

Horoscop 4 iulie 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Esti creativ si bine ar fi fi sa iti pui in practica ideile. Rezervă un abonament la o sala de teatru sau de concerte. Daca ai de facut drumuri, verfica totul inainte de a pleca sau pleacă numai dacă este absolut necesar. În a doua parte a zilei este posibila o mica petrecere cu cei dragi, unde ii vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta. Evită excesele și ține cont și de nevoile sau sfaturile celorlalți. Printre rânduri vei afla informații utile pe termen lung.

Sursa foto: horoscope