Horoscop 5-11 februarie 2018. Optimism, speranță și o sumă de bani pe care o așteptai de ceva timp

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii primesc niște bani pe care îi așteptau demult

Horoscop 5-11 februarie 2018 Berbec

Experimentezi ceva legat de o dragoste anterioară sau de un prieten cu care nu ai mai păstrat legătura. Vei fi destul de nostalgic, dar te vor și încânta anumite amintiri. Experiența va fi diferită pentru toți cei implicați, dar foarte profundă. Te vor interesa aspecte legate de o locuință, poate chiar va fi vorba despre o achiziție.

Horoscop 5-11 februarie 2018 Taur

Începi să prinzi curaj pentru ceva nou în viața ta. Este ceva ce ai ocolit până acum, dar pentru care a venit vremea. Pregătește-te de oaspeți, pentru că se anunță câteva rude sau prieteni în vizită. Nu te grăbi să reacționezi imediat la noutățile pe care le afli.

Horoscop 5-11 februarie 2018 Gemeni

Veștile bune ale săptămânii au legătură cu situația financiară. Primeșți niște bani care ți se cuvin și pe care i-ai așteptat destul de mult. Te vei putea răsfața, dar vei pune și ceva deoparte pentru vacanță pe care o plănuiești de pe acum. Din punct de vedere emoțional vor fi câteva zile pline de aventuri.

Leii sunt optimiști și plini de speranță

Horoscop 5-11 februarie 2018 Rac

Va fi o săptămâna obositoare, pentru că ai foarte multe întâlniri stabilite atât pe plan personal, cât și profesional. Vei pune bazele unor proiecte care vor începe în scurt timp. Ceva de la locul de muncă se va dezvoltă în avantajul tău, profită de șansele care apar la orizont.

Horoscop 5-11 februarie 2018 Leu

Eșți foarte optimist și plin de speranța. Vei avea niște întâlniri în care se va discuta foarte mult despre niște aspecte financiare. O persoană mai tânăra îți va oferi emoții în această perioadă. O să fii mai generos că de obicei și renunți la ceva de dragul cuiva. Cineva va fi impresionat de ce o să faci.

Horoscop 5-11 februarie 2018 Fecioara

Un om pe care l-ai cunoscut de puțină vreme reușește să ajungă repede la inima ta și o să va înțelegeți foarte bine. Nu te gândi la ceva amoros, ci la o relație de prietenie care se va întinde pe ani mulți de acum înainte. Fii deschis cu privire la propunerile cuiva cu referire la afaceri, pentru că unele idei sunt foarte bune.

Săgetătorii vor să-și impună punctul de vedere

Horoscop 5-11 februarie 2018 Balanță

Se schimbă ceva în veniturile tale și eșți încântat. La început te blochezi, pentru că nu ești sigur ce investiție să alegi. Important este să nu te grăbești și să analizezi totul la rece. Primești o oferta care te va surprinde. Nu te pripi nici cu deciziile legate de dragoste.

Horoscop 5-11 februarie 2018 Scorpion

Multă spontaneitate în viața ta. Iei decizii pe moment și chiar pleci la drum fără să stai prea mult pe gânduri. Te lași purtat de val. Simți nevoia de adrenalină, aventură, distracție și accepți provocări de care de obicei te fereai.

Horoscop 5-11 februarie 2018 Săgetător

Ai tendința de a-ți impune punctul de vedere, dar dacă stai și asculți ai putea fi uimit de propunerile cuiva. Ba chiar o să găsești soluții la niște probleme mai vechi. Faci echipa bună cu cineva nou de la locul de muncă.

Vărsătorii au ceva probleme în relația cu o femeie

Horoscop 5-11 februarie 2018 Capricorn

Se apropie momentul în care trebuie să iei o decizie care îți va putea schimbă radical viața. Îți vei lua un angajament care nu mai poate fi amânat. Pe plan personal vei savura ceva special. Simți ceva deosebit și te încânta postura în care te afli.

Horoscop 5-11 februarie 2018 Vărsător

Întâmpini dificultăți în relația cu o femeie. Trebuie să iei lucrurile pas cu pas și să rezolvi fiecare problemă oricât de mică ar părea acum. Se anunță întâlniri care te vor pune în legătură cu cineva din trecut, poate chiar din copilărie. Fă un bilanț al oportunităților ratate. În așa fel o să îți faci curaj să nu le mai refuzi pe cele care urmează.

Horoscop 5-11 februarie 2018 Pești

Oferi și primești, la rândul tău, sprijin în ceva important pentru tine. Ai în preajma ta un om pe care îl respingi, dar care mereu te ajută. Poate ar trebui să îți schimbi atitudinea. Va fi o săptămâna bună pentru schimbările din casă.

Sursa text: ziare / zaza