Horoscop 5 aprilie 2018. Balanțele caută o sursă de finanțare, iar taurii sunt nemulțumiți

Horoscopul zilei de joi, 5 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii au o stare de nemulțumire

Horoscop 5 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi este o zi în care e recomandat să iei o mică pauză de la proiectele tale ambițioase și să profiți de entuziasm devenind pentru ceilalți un exemplu motivant prin puterea discursului tău carismatic. Și, dacă alegi să călătoreșți sau doar să intri în contact cu oameni care-ți permit accesul la alte viziuni, vei avea ocazia să înveți la rândul tău ceva ce-ți va folosi.

Horoscop 5 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Starea de nemulțumire vis-a vis de relațiile tale parteneriale are probabil și un substrat cu tema financiară care constituie un subiect în plus de anxietate. Totuși, este o bună ocazie să-ți înfrunți temerile cu o doză rezonabilă de detașare, fără a încerca să controlezi oameni și situații. Colegii de serviciu te pot ajută să faci anumite corelații și să treci mai ușor peste aceste momente.

Horoscop 5 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relația cu partenerul tău de cuplu poate beneficia de un suflu de aer proaspăt, simțind dorința de a va aventură împreună și de a ieși din rutină cotidiană. Te simți încrezător în și capabil de a duce la bun sfârșit proiectele stabilite, direcționând excesul de energie către susținerea argumentată a ideilor și ajungerea la compromis. Banii însă, rămân încă o temă fierbinte.

Fecioarele sunt încercate de emoții

Horoscop 5 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astăzi probabil că vei simți că programul fix de lucru te constrânge destul de tare și că ai prea multă energie că să stai pe loc, așa că încearcă să-ți canalizezi energia în alte direcții. Activitățile sportive ar fi o bună sursă de relaxare, mai ales dacă alegi să le desfășori în natură. Sfatul cuiva din familie, dar și deschiderea către alte idei, te pot ajută în găsirea unei noi soluții pentru sănătate.

Horoscop 5 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Voia bună, dar și dorința de a experimenta tot felul de lucruri alături de persoana iubita sunt caracteristice pentru ziua de azi. Pune la cale o excursie într-un loc exotic sau fă o surpriză vizitând niște rude pe care nu le-ai văzut de ceva timp. Grijile legate de felul cum îți împărți timpul între carieră și familie nu vor trece din senin, dar îngăduie-ți azi o zi mai lejeră.

Horoscop 5 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Poate ești astăzi mai mult în preajma familiei și a locuinței personale, dar rutină activităților este departe de a pune stăpânire pe ține. Caută să găsești alături de cei dragi soluții privind bugetul, ține cont de părerile lor, iar dacă apar unele divergente, treci cu optimism mai departe. Emoțiile sunt încă destul de implicate în definirea planurilor tale, dar le poți stăpâni.

Balanțele caută o sursă de finanțare

Horoscop 5 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Deși încă preocupat de găsirea unor surse de finanțare, dar și de gestionare mai eficientă a bugetului personal, astăzi întâlnirile și toate drumurile pe care va trebui să le faci par să-ți scoată în cale persoane care să te ajute. Chiar și un sfat pertinent sau o recomandare te pot face să vezi într-un mod optimist situația. Lucrurile nu se pot schimbă peste noapte, deci ai răbdare.

Horoscop 5 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Fie că ești în căutarea unor resurse pentru a-ți materializa o pasiune mai puțin cunoscută, fie că ai nevoie de soluții noi pentru a rezolva o problema de sănătate, ai parte de intuiții bune în acest sens, cu condiția să nu scapi din vedere aspectele financiare. Relațiile parteneriale par a te nemulțumi dacă nu pot îndeplini criteriile ce privesc seriozitatea și asumarea angajamentelor.

Horoscop 5 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu Luna aflată în propriul semn, ai multă energie de consumat dar și emoții fluctuante. Poate îți pasă mai mult de ce zice lumea astăzi, dar vei găși o cale de a-ți tempera reacțiile directionandu-ți atenția către activități alături de bunii tăi prieteni. Dornic de aventură și de noi provocări, poți fi tentat să-ți depășești limitele, dar nu-ți asumă riscuri exagerate.

Vărsătorii nu trebuie să-și forțeze norocul

Horoscop 5 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă îți este greu să meditezi în liniște acasă, nu rata această zi și găsește locuri în natură unde să poți să-ți clarifici gândurile, dar și emoțiile. Relaxează-te și privește lucrurile în ansamblul lor. Probabil că treci prin momente frustrante în iubire, dar apelând la experiență celor din familie trecuți și ei prin viață, ai șanse să întrevezi mai rapid soluții sau să tragi învățăminte.

Horoscop 5 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cum familia, dar și strategiile tale de viitor sunt astăzi subiecte destul de apăsătoare pentru tine, o evadare din cotidian alături de prieteni pare cea mai tentantă soluție. Împreună cu aceștia ai șanse să-ți hrănești curiozitățile și să ai acces la puncte de vedere originale. Important este să-ți amintești că nu e bine să-ți forțezi norocul aventurându-te în acțiuni cu doze mari de adrenalină.

Horoscop 5 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Planurile de dezvoltare a carierei în direcții noi sunt astăzi în atenția ta și ai șanse să găsești sursele necesare de finanțare, unele chiar la care nu te-ai fi așteptat. Oamenii potriviți cu care poți face afaceri par să fie din străinătate, dar comunicarea și aspectele legislative nu merg tocmai în ritmul dorit, generând frustrare. Fii optimist și expune-ți curajos viziunea ta.

Sursa foto: jurnalul