Horoscop 5 august 2019. Racii sunt solicitați din plin, iar Balanțele au o stare controversată

Horoscopul zilei de luni, 5 august 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 5 august 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse, pentru ca toate eforturile tale sunt indreptate catre activitati recreative, către distracții, aventuri și hobby-uri personale. Este adevarat ca in ultimul timp esti foarte ingrijorat de ceea ce se petrece în segmental relațiilor cu cei dragi, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa împaci pe toată lumea. Prudență la colaborările profesionale!

Horoscop 5 august 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

O zi cu multa forfota la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si cu greu se poate cadea la pace cu ceilalti. Nici sefii nu sunt de partea ta, asa incat rezuma-te doar la indatoririle tale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal si pe segmentele capului. Pe cat posibil foloseste remedii naturiste si rezerva-ti momente de odihna. Lasa pe alta data consultatiile si analizele medicale!

Horoscop 5 august 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Iubirea sub toate formele ei este tema principala a zilei. Fie ca ai de-a face cu persoana iubita, fie cu copiii, inima ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot isca niscai neplaceri, insa cu putin efort si bunavointa le vei depasi cu succes. Pe de alta parte, valorifica-ti potentialul creativ abordand un hobby. Dupa-amiaza, aduna-ti apropiații la o serată amuzanta. Atentie ca esti combativ si gata de riposte, riscand sa strici relatii bune.

Horoscop 5 august 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Membrii familiei te solicita din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutina ale casei, insa pe de alta parte ti se solicita si ajutor material pentru o ruda aflata in suferinta. Esti preocupat mai mult de propria-ti persoana si asta ii poate necăji pe cei din jur. Ar fi bine sa-ți dozezi eforturile si sa împaci pe toata lumea. Esti tentat sa dai replici tăioase si de aici risti sa-ți strici imaginea publica. Conflictele mocnite din sfera profesionala sunt pe punctul de a exploda.

Horoscop 5 august 2019  Leu (23 iulie – 22 august)

Se anunta o zi cu multe drumuri pe distante scurte. Fie esti nevoit sa rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tau moral si material. Faptul ca exista multa agitatie in jurul tau si nu prea te poti ocupa de tine, iti dă o stare de nemulțumire. Detaseaza-te de problemele altora si implica-te doar in ce simti tu ca iti face placere sau iti este de folos. Prudență daca ai de sustinut examene, intrucat mentalul este vulnerabil!

Horoscop 5 august 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu sunt tema majora a zilei. Poti primi o suma da bani restanta si favoruri de la colegi sau sefi. Pe de alta parte, regimul muncii este restrictionat, incert si foarte usor se pot petrece rasturnari de situatie. Bine ar fi sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti investitiile, imprumuturile sau asocierile in afaceri. Energia vitală este la un nivel scazut, asa incat dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult.

Horoscop 5 august 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi cu stari controversate. Ai tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata, insa ar fi bine sa eviti. Sunt momente favorabile pentru a te ingriji mai mult de trupul si sufletul tau. Programeaza-te la un tratament cosmetic, la o sedinta de masaj sau sauna si gandeste-te si la innoirea garderobei. Esti foarte preocupat de segmentul profesional si cu greu te mai poti ocupa si de altceva. Să ai în vedere sănătatea și liniștea ta sufletească.

Horoscop 5 august 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astrele iti recomanda discretie si retragere din forfota cotidiana. Esti obosit si fizic si psihic, asa incat ar fi minunat daca astazi ti-ai lua liber. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile de rutina si evita provocarile celorlalti. Sistemul renal si segmentele capului sunt vulnerabile, insa nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Remediile naturiste si odihna iti sunt suficiente.

Horoscop 5 august 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Relatiile cu prietenii sunt tensionate. Ai grija cu cine si ce vorbesti, pentru ca exista riscul ca mai tarziu, totul sa se intoarca impotriva ta. Cineva din anturajul tau iti poate cere bani cu imprumut sau alte favoruri. Recomandabil este sa eviti provocarile celorlalti si să-ți oferi ajutorul numai dupa o analiza atenta a detaliilor situatiei. Dupa-amiază, detaseaza-te de tumultul vietii cotidiene si meditează la evenimentele din preajma ta.

Horoscop 5 august 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua iti aduce in atentie relatiile cu sefii. Sunt posibile altercatii vizavi de modul in care iti indeplinesti sarcinile de serviciu. Ofera explicatii pertinente si sustine-le cu dovezi viabile. Dozeaza-ti eforturile, pentru că organismul este vulnerabil și se poate evidenția oboseala cronică. Ar fi bine ca din când în când sa verifici balanta munca-plata si să-ți reevaluezi actiunile si planurile profesionale.

Horoscop 5 august 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O veste din strainatate iti poate da de gandit. Fii selectiv cu informatiile primite astazi, intrucat nu toate iti folosesc. Demersurile pentru calatorii atat de agrement, cat si profesionale se pot amâna pentru un termen nedefinit deocamdată. Daca ai de sustinut examene, probe sau interviuri, fii prudent si mizează doar pe fortele tale. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun.

Horoscop 5 august 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi favorabila achitarii taxelor, facturilor si datoriilor de orice fel. Se pot ivi încurcături in cazul platilor si documentelor financiare, de aceea fii prudent si verifica atent totul. Pe de alta parte, s-ar putea să ai de platit daune de pe urma copiilor, a persoanei iubite sau de pe urma hobby-urilor tale. Bine ar fi sa eviti cheltuielile extravagante si investitiile. Dupa-amiaza, detaseaza-te de cotidian si aduna-i pe cei dragi la o șueta.

Sursa foto: horoscope