HOROSCOP 5 august. Pentru nativii din zodia Taur urmeaza o zi plina de realizari

BERBEC – la locul de munca sau in afaceri, ar fi momentul potrivit sa va folositi inspiratia si creativitatea. Va sfatuim sa tineti cont de parerile unei persoane mai in varsta din familie. Aveti mai multa rabdare cu membrii mai tineri din familie si evitati sa ii faceti reprosuri partenerului de viata.

TAUR – Pe plan social si material, este o zi plina de realizari. Aveti sanse sa obtineti castiguri frumoase, asa ca profitati de ocaziile care apar. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa nu fortati lucrurile. Lasati totul sa curga de la sine!

GEMENI – Din cauza ca sunteti stresat de problemele banesti s-ar putea sa intampinati greutati la serviciu. Va sfatuim sa va pastrati calmul, altfel puteti avea probleme cu sanatatea din cauza stresului. Un prieten incearca sa va redea buna dispozitie, asa ca ascultati sfaturile pe care vi le va da.

RAC – Simtiti nevoia sa iesiti din sabloane, sa faceti ceva deosebit, ceea ce este foarte bine, decat sa va pierdeti vremea cu nimicuri. Este o perioada buna sa incepeti sa faceti schimbari in casa sau sa calatoriti. Va sfatuim sa nu investiti sume mari fara sa va consultati cu partenerul de viata, pentru a nu risca o cearta.

LEU – Pe plan profesional aveti ocazia sa faceti o schimbare importanta: fie sunteti avansat, fie gasiti un alt loc de munca. Acest lucru il va nemultumi pe partenerul de viata, pentru ca va trebui sa munciti mai mult. Va sfatuim sa analizati bine situatia, sa nu luati hotarari in graba, ca sa nu regretati mai tarziu.

FECIOARA – Dimineata veti fi nevoit sa va schimbati programul din cauza unei vesti proaste despre o persoana cunoscuta. S-ar putea chiar sa plecati intr-o calatorie. Partenerul de viata va va ajuta sa va limpeziti gandurile sis a va linisteasca. Odihniti-va mai mult, pentru ca aveti nevoie.

BALANTA – In prima parte a zilei aveti o stare confuza la serviciu si la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu incepeti mai multe treburi deodata. Fiti mai prudent cand vorbiti, pentru ca s-ar putea sa nu va puteti respecta promisiunile! Evitati cearta cu o femeie! Dupa-amiaza va simtiti mult mai bine in mijlocul familiei.

SCORPION – Veti vi invitat in ultima clipa la o petrecere de catre o ruda apropiata. Simtiti nevoia sa faceti cheltuieli mai multe decat va poate permite bugetul si sunteti nevoit sa va imprumutati. Nu va faceti probleme, pentru ca totul se rezolva mai usor decat credeti. Va sfatuim sa incercati sa terminati ce ati inceput.

SAGETATOR – Dupa-amiaza plecati intr-o calatorie in care aveti mari satisfactii pe plan social si financiar. Intalniti o persoana care va propune o colaborare nesperat de avantajoasa. Va sfatuim sa acceptati oferta. Nu fiti nerabdator! Ar fi bine sa tineti cont de intuitie.

CAPRICORN – Au loc schimbari neasteptate la serviciu. Nemultumirile accumulate in timp, este posibil sa se manifeste. Va recomandam sa nu semnati liste de adeziuni, pentru ca s-ar putea sa va legati la cap fara sa va doara.

VARSATOR – Este posibil sa ajungeti sa va certati cu partenerul de viata din cauza unor cheltuieli, pe care sunteti nevoit sa le faceti, dar cu care el nu este de acord. Spre seara, veti primi un telefon care va va schimba programul pentru a doua zi. S-ar putea sa fie vorba despre o delegatie urgenta. Va sfatuim sa fiti prudent.

PESTI – Dimineata deveniti agitat datorita unei vesti legate de o mostenire.  Este posibil sa aveti dificultati de comunicare cu colegii si cu prietenii. Dupa-amiaza va pregatiti sa plecati intr-o calatorie impreuna cu intreaga familie. Va sfatuim sa va concentrate asupra problemelor urgente!