Horoscop 5 februarie 2018. Nu irosi timpul, nu renunța la luptă și alungă stările depresive

Horoscopul zilei de luni, 5 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Gemenii ar trebui să fie foarte discreți

Horoscop 5 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Participă cu entuziasm la orice confruntare de natură intelectuală, pentru că ești foarte bine pregătit din acest punct de vedere. Deții informațiile și cunoștințele necesare pentru orice competiție de idei, examenele pot fi trecute cu brio, discuțiile cu persoanele care îți sunt cu ceva superioare din punct de vedere profesional se vor desfășura de pe poziții de egalitate, pentru că mintea ta merge brici și știi să te pui foarte bine în valoare. Orice activitate în care trebuie să-ți exprimi ideile, părerile sau să-ți demonstrezi cunoștințele solide dintr-un domeniu, poate fi de succes, deci fă un pas curajos în față și arată ce știi!

Horoscop 5 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Rutina de început de săptămână îți consumă toată energia încât nu mai apuci să te ocupi de nimic altceva decât de chestiuni administrative prin dosare și de restanțele care își așteaptă rândul. Dacă ți-ai planificat ceva mai interesant pentru astăzi, va trebui să amâni pe altădată, pentru că acum trebuie să aduci la zi mărunțișurile pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. După ce scapi de ele, te poți gândi și la alte lucruri, dar, pentru o fire activă că tine, e frustrant să bată pasul pe loc cu astfel de fleacuri. Cineva trebuie să le onoreze și pe acestea.

Horoscop 5 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ca niciodată, te copleșește teama și nu ai curajul de a spune ce simți sau ce gândești. Preferi să rămâi discret în banca ta, fără a destăinui nimic din secretele tale, pentru că e mai bine să reduci mărturisirile, mai ales în fața unor persoane care îți ridică semne de întrebare cu privire la bunele lor intenții. Nu o dată ai avut încredere în cineva și acesta a profitat de bunăvoința ta și a răspândit în târg bârfe, de aceea nu vrei să repeți greșeală. Mai bine taci și te învălui într-o undă de mister decât să exprimi sincer tot ce simți.

Fecioarele nu trebuie să renunțe la luptă

Horoscop 5 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urat. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudență orice factor de risc cu care te confrunți azi. Ești pe cale să strici o prietenie de o viață, să ieși dintr-o relație care evoluase bine o perioada sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înțelegi cu tovarășii tăi de echipă. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunți, probabil acel lucru nu era pentru tine!

Horoscop 5 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Banii iau sensuri foarte constructive, pentru că orice sumă pe care o administrezi, este folosită cu cap, ba chiar poți obține și ceva profit de pe urma lor. Te pricepi la afaceri, la manevrarea sumelor mai mari de bani, și deciziile cu iz financiar pe care le iei astăzi te satisfac pe deplin. Parcă le așezi pe toate acolo unde trebuie, fie că e vorba de cheltuieli mari, de investiții masive sau de primirea anumitor drepturi băneșți. Apreciezi lucrurile clare, bine definite, cifrele exacte și documentele care însoțesc orice acțiune, iar stabilitatea aceasta materială are și efecte asupra tonusului tău. Când banii sunt pe teren sigur, și tu eșți mai sigur pe tine!

Horoscop 5 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

E foarte motivant să vezi că țelul pentru care muncești cu atâta sârg este din ce în ce mai bine conturat la orizont. Nu mai e decât o chestiune de zile sau de săptămâni până vei ajunge acolo, dar nu renunța la luptă acum, când ești atât de aproape. Interesul tău trebuie să rămână ridicat, energia la cote maxime, deci nu deveni comod tocmai acum, când ești pe ultima sută de metri! Dacă micșorezi ritmul înainte de finish, s-ar putea că rezultatele să nu fie chiar cele scontate și ai putea da rasol, doar pentru că ai obosit sau nu mai ești la fel de bine stimulat. Luptă, nu te lasă!

Săgetătorii nu trebuie să irosească timpul de pomană

Horoscop 5 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu insista să termini repede ce ai început, pentru că un ritm susținut nu naște decât extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cât te străduieșți mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea azi trebuie să faci totul lent și chibzuit, fără a ținti prea departe. Din aproape în aproape, vei materializa acest țel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare că acum, când încerci să-ți depășeșți limitele. Eșți om și neputința poate fi atinsă la un moment dat.

Horoscop 5 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Toate s-au așezat bine acasă, atmosfera este din nou plăcută, pașnică, armonioasă, pentru că puneți fiecare în prim plan iubirea care vă leagă. Eșți cel care inspiră liniște și încredere deplină celor dragi, le oferi cuvinte de încurajare, promisiuni clare și tot felul e dovezi care-i asigura pe ceilalți membri ai familiei că toate merg bine, că sunteți pe calea cea bună și nimic nu vă va lua prin surprindere. Succesul unei zile frumoase în familie depinde și de felul în care ai făcut pace cu tine însuți, pentru că dacă tu ești calm, zâmbitor și mulțumit de tine, vei reuși să le inspiri și altora aceeași impresie.

Horoscop 5 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ești împins de la spate de niște termene limită care te irită la culme, dar în loc să stai și să comentezi graba cu care trebuie să te mișți, mai bine ai profita de fiecare clipă pentru a te ocupa de acel proiect urgent. Dacă te organizezi mai bine și măreșți un pic ritmul, vei vedea ce bine înaintezi spre scopul propus, fără să intri în panică, fără să te enervezi pe nimeni și fără să greșești, așa că hai, la treabă, nu sta cu ochii pe ceas văicărindu-te ce repede trec orele. Mai ai timp suficient să ajungi unde ți-ai propus, dar nu-l irosi aiurea!

Vărsătorii trebuie să alunge stările depresive

Horoscop 5 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai toate motivele de satisfacție astăzi, de parcă îți ies toate ca la carte! Și planul sentimental e favorizat, având parte de momente tandre și emoționante alături de cel drag, dar și planul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca. Competiția care se resimte la serviciu se dovedește a fi de bun augur, semn că nu trebuie să dai înapoi când apare altul mai curajos sau mai bine pregătit decât tine, ci dimpotrivă, să faci un pas în față și să arăți ce știi, ce poți, care e talentul tău principal! Ai cu ce te mândri și cu ce te lauda, îți mai trebuie doar un dram de tupeu și de încredere în propriile forțe. Aici trebuie să lucrezi cel mai mult!

Horoscop 5 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu te mai gândi la nimic altceva decât la lucrurile frumoase ale vieții. Trebuie să alungi cumva stările depresive care-ți mai dau târcoale și să lași inima să se umple de bucurie, de speranțe noi, de vise frumoase. Chiar dacă nu toate merg perfect în viața ta, există ceva care ți-ar putea distrage atenția de la grijile cotidiene, totul e să vrei și tu să te concentrezi asupra acestor aspecte pozitive. Oricât de mic ar fi motivul tău de bucurie, trebuie să te agăți de el cu toată ființa.

Horoscop 5 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cei care apelează azi la tine au nevoie de capacitatea ta de a analiza lucrurile profund, serios, pe toate fețele, pentru a oferi o concluzie justă și imparțială. Joci rol de negociator sau arbitru într-o situație cu mai multe direcții de interpretare, dar tu eșți cel care vede cel mai bine lucrurile de pe margine și eșți capabil să le oferi tuturor o viziune limpede și corectă. Eșți încântat să vezi că lumea ține cont de sfaturile tale și că preia informațiile tale ca pe litera de lege, semn că ți se apreciază judecata, inteligența și înțelepciunea. Mulți au ceva de învățat azi de la tine!

Sursa foto: jurnalul