Horoscop 5 mai 2019. Taurii au poftă de viață, iar Balanțele trebuie să scoată bani din buzunar

Horoscopul zilei de duminică, 5 mai 2019. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 mai 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

La finalul acestei saptamani, astrele te sfatuiesc sa ai grija de bugetul familiei. Mergi la cumparaturi, dar nu te avanta in cheltuieli extravagante. Pe de alta parte verifica pe indelete documentele financiare si conturile bancare. Precauția si discreția te pot feri de neplaceri. Exista conflicte ascunse bine de ochii tai la serviciu, iar relatiile colegiale lasa mult de dorit. Bazeaza-te doar pe tine din toate punctele de vedere. Noutăți financiare de anvergură.

Horoscop 5 mai 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Strălucești, ai pofta de viata si dorinta de expansiune. Ești tentat sa-i provoci pe ceilalti la dialoguri aprinse sau explicatii. Recomandate sunt discutiile de taina, dozarea vorbelor si mai multa atentie la ganduri. Mentalul profund primeste influxuri astrale deosebite, asa incat iti pot veni idei bune pentru propria-ti dezvoltare personala. Trasează planuri noi de viitor.

Horoscop 5 mai 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Starile tale interioare vor fluctua mult si de aici si sanatatea va deveni vulnerabilă. Gandurile iti zboara catre diverse laturi ale vietii, laturi in care apar tot felul de nemultumiri. Priveste doar partea plina a paharului. Toate problemele cu care te confrunti in aceasta perioada sunt cunoscute si vei reusi sa le depasesti cu bine.

Horoscop 5 mai 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te vei inconjura de prieteni la sfarsitul acestei saptamani. Vrei, nu vrei, va trebui să faci față vizitelor sau dialogurilor acestora. Pe de o parte primesti informatii utile, sfaturi in special legate de chestiunile sentimentale, dar si de domeniul profesional. Pe de alta parte, prieteni adevarati sau protectori nu prea ai deocamdată. Se recomanda prudență și discretie vizavi de ceilalti. Se pregătesc oameni noi și speciali care îți vor fi prieteni deosebiți.

Horoscop 5 mai 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Odihna nu prea se intrezareste in aceste zile. Se pare ca esti chemat la rampă, iar ochii si urechile lumii sunt ațintiți asupra ta. Sunt posibile altercatii cu sefii sau cu persoanele cu autoritate. Pe de alta parte va trebui sa rezolvi cateva treburi profesionale ramase restante din timpul saptamanii. Sunt momente si situatii importante, așa încât acorda-le timpul si efortul necesar. Linistea si pacea ti-o poti gasi numai acasa, alaturi de cei dragi. Noutăți socio-profesionale.

Horoscop 5 mai 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ar trebui sa mergi la teatru, la un muzeu sau la un concert de muzica buna. Sufletul tau are nevoie de rafinare si de schimbarea decorului cotidian. Sunt momente bune pentru a te delecta cu subiecte spirituale sau pentru a-ti imbogati bagajul de cunostinte cu informatii despre culturile altor tari. Sunt zile deosebite în acest weekend, pentru rafinarea mentalului și schimbarea sistemului de valori morale, spirituale, materiale.

Horoscop 5 mai 2019 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Se pune problema banilor si bunurilor in comun cu ceilalti la finalul acestei săptămâni. Ori este nevoie sa rezolvi ceva legat de patrimoniul altora, ori vei fi nevoit sa achiti urgent facturi, taxe, impozite sau datorii de orice fel. Te vei descurca fara probleme, de aceea, din toata inima, da tot ce ai de dat. Te poti gandi la afaceri, investiții sau imprumuturi bancare. Au șanse de reușită, dacă în aceste zile trasezi planuri viabile.

Horoscop 5 mai 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se pot isca foarte usor discutii contradictorii, iar reprosurile pot fi frecvente. Totusi, pana la urma lucrurile se pot rezolva amiabil, iar momentele tensionate le poti depasi cu diplomatie, calm si sinceritate. Se conturează o nouă etapă partenerială de mare anvergură.

Horoscop 5 mai 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se pare ca ori mergi in continuare la serviciu, ori iti iei de lucru pentru acasa. Treburile de la un loc de munca te solicita destul de mult in aceste zile si recomandabil este sa fii prudent. Relatiile colegiale sunt disonante, iar sefii sunt in vacanta. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de indatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să-ți dozezi eforturile și, la nevoie, să urmezi sfaturile specialiștilor în sănătate. Noutăți profesionale și medicale.

Horoscop 5 mai 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea sa primesti invitatii la petreceri sau tu la randul tau sa organizezi reuniuni agreabile. O zi bună pentru relaxare, discutii amicale si povesti de amor. Pe de alta parte, astrele te indeamna sa-ti orientezi gandurile si eforturile si spre activitati dragi sufletului tau sau catre un hobby. Persoana iubita iti poate crea neplaceri. Tot ce ține de segmentul afectiv va intra într-o nouă etapă.

Horoscop 5 mai 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunt zile bune pentru curatenii generale, reparatii curente sau pentru a te gandi la achizitionarea unei case, a unui teren sau macar a unui obiect decorativ. Pe de alta parte, indiferent ce ai face, gandurile tale zboara catre trecut, copilarie si rude. De aici vor rezulta stari interioare nu te pot înțelege. Se conturează o nouă etapă domestică.

Horoscop 5 mai 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Organizeaza o excursie pentru cei dragi sau mergi in vizita la o ruda. Dialogurile cu cei apropiati vor fi frecvente. Sunt posibile contradictii și reprosuri. Selecteaza informatiile primite si nu te implica in problemele celorlalti. Dozeaza-ti eforturile si intoarce-ti privirea doar catre treburile tale. Se ivesc la orizont relații noi.

Sursa foto: horoscope