Horoscop 5 martie 2018. Nimeni nu e perfect, renunță la pesimism și găsește niște răspunsuri

Horoscopul zilei de luni, 5 martie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii ar trebui să renunțe la pesimism

Horoscop 5 martie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bucură-te și de cele mai mărunte lucruri frumoase care îți ies azi în cale. Nu aștepta evenimente ieșite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni și din mărunțișuri. Comportă-te că un copil care descoperă în jurul lui atât de multe lucruri minore, dar atât de frumoase care îl fac să se simtă bine. Joacă-te cu un dram de inocență, nu pune la suflet nimic ci descoperă ceea ce, ca om mare, nu ai timp să observi: o pisicuță la geam, o floare apărută pe un strat, un nor de formă ciudată pe cer. Ai să vezi că astfel de atitudine, ușor infantilă, dar relaxată, te bine dispune imediat!

Horoscop 5 martie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Privește la cei mici cât de sincer oferă ceea ce au ei de oferit. Nu așteaptă nimic în schimb, și ar fi bine să te comporți și tu ca și ei, cu aceeași deschidere, cu aceeași inocența, cu aceeași bucurie de a dărui. Nu oferi nimic sperând recunoștință sau cine știe ce recompense, cândva, pentru că gestul tău de generozitate nu merită cântărit în acest mod: ce obțin sau ce-mi dai dacă-ți dau? Nu e o investiție aici, e o oferta altruistă, care nu cere absolut nimic înapoi. Ți-ar ajunge doar zâmbetul celui care primește gestul tău, liniștea de pe chipul lui, eventual și problema să rezolvată, deci dedică-te cu inima deschisă. Da, gratis, pro bono!

Horoscop 5 martie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu toate visele se împlinesc, dar nici să aluneci pe panta pesimismul nu e bine! Revino-ți cât mai repede din eșecul suferit și acceptă ideea că nu era un vis realizabil, nu era pentru tine, era doar o utopie, o iluzie care nu ar fi făcut altceva decât să-ți consume timpul și resursele, fără a ajunge acolo unde doreai. Uneori e mai bine să te trezeșți repede la realitate, așa cum se întâmplă azi, pentru că așa nu vei mai irosi inutil energia, ci ai putea să o canalizezi deja spre altă direcție. Acceptă faptul că era un vis intangibil, și lasă totul în urmă, iar după ce te vei detașa de senzația de gol rămas în suflet, vei putea să-ți canalizezi energia spre alt țel, mult mai bun!

Racii învață că nimeni nu e perfect

Horoscop 5 martie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu-i picta pe cei din fața ta în alte culori decât merită, pentru că a privi realist relațiile în care eșți implicat te ajută să le dezvolți pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din fața ta, că atare cunoaște-l mai bine înainte de a-l caracteriza și eticheta. Azi ai putea fi tentat să-l priveșți prin niște ochelari care îi schimbă acestuia culoarea, deci dă jos ochelarii și vezi cu ochii tăi, așa cum e el cu adevărat. Nimeni nu e perfect, tot așa cum nimeni nu e demn de critică pe nedrept, deci fii just în aprecieri.

Horoscop 5 martie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ai un mare plan în minte, dar ceva te reține să-i dai startul acum, de parcă simți că nu ar fi momentul cel mai potrivit. Poate e bine să mai lași un pic lucrurile să se sedimenteze înainte de a le porni, pentru că acum, sub imperiul emoției sau al entuziasmului de la început, ai putea scapa ceva din vedere ce va apărea mai târziu la lumină. Păstrează acest tonus viu cât mai mult timp posibil, dar totuși mai așteaptă câteva zile. Dacă nu se va ivi nimic care să-ți schimbe planurile de acum, vei putea să porneșți la drum cu același chef, dar câteva zile de așteptare nu strică. Îți mai trece nerăbdarea care poate genera erori din prea mare grabă!

Horoscop 5 martie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu porni ziua cu nu în brațe, dimpotrivă, încearcă azi să eviți acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmație, fugind de orice tip de negație. Ai să vezi că se rearanjeaza totul în viața ta dacă ocolești negațiile în tot ce ai de spus și clădeșți noi planuri într-o notă pozitivă. Privește spre viitor ca la o școală a vieții la care urmează să afli o mulțime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment, tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos și cu dorința imensă de a deveni mai bun.

Scorpionii vor găsi singuri niște răspunsuri

Horoscop 5 martie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Cândva ai emis judecați foarte aspre la adresa cuiva și tot duci după tine resentimentele. Azi ceva îți spune că te-ai pripit, că ai judecat greșit niște cuvinte fără să analizezi unde era adevărul. Azi ai putea descoperi unele indicii care îți atrag atenția că ai greșit în felul cum ai reacționat și vezi că adevărul era undeva la mijloc. Recunoaște că ai judecat pripit și întinde o mâna spre reconciliere față de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Și el abia așteaptă să iasă adevărul la lumina și să reluați relația pe un teren pașnic și armonios. Lasă garda jos și renunță la orgoliu, pentru a vedea clar adevărul.

Horoscop 5 martie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nimic nu e întâmplător, nici măcar emoțiile acestei zile. Le simți mai speciale, parcă ar vrea ceva să te anunțe sau să te avertizeze, deci ar fi bine să nu ignori ceea ce vine din adâncul sufletului tău. Resimți un fel de trac imens, de parcă presimți că se apropie ceva special pentru tine, tocmai de aceea nici nu știi să explici ce ai, ce ți se întâmplă. E un sentiment ciudat, nou pentru tine, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine spre tine valuri-valuri prin tot ce vezi în jurul tău. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei întreba mai des: oare ce vrea să însemne asta? Gândește-te, vei găși singur răspunsurile!

Horoscop 5 martie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Oferă-ți ca bonus pentru această zi o oră de relaxare. E nevoie din când în când de un astfel de moment de meditație, pentru că numai în liniște totală, dacă ai parte de așa ceva, și numai în singurătate, dacă o alegi de bună voie, vei observa în interiorul tău dorințe care se vor împlinite, idei care se cer scoase la iveală, soluții pe care nu ai avut curajul să le foloseșți. În astfel de clipe de totală detașare, poate chiar în câteva ore de somn sau leneveală în plus, s-ar putea să primeșți vise sau semne de sus, din ceruri, care ar trebui să te pună pe gânduri. Sunt avertismente fine sau idei inspirate care pot stă la baza multor reușite: ascultă-le, descoperă-le, valorifică-le!

Capricornii trebuie să fie atenți la toate informațiile

Horoscop 5 martie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

De unde nici nu te aștepți, apare azi soluția salvatoare ce va restabili echilibrul într-o problema care scăpase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalți, la coincidențele care apar în calea ta, pentru că, printre ele, s-ar putea află și răspunsul la una din întrebările tale cele mai apăsătoare. Vei descoperi că nimic nu-i întâmplător din ceea ce întâlnești pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, că nici nu știi cum trece pe lângă tine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile pâlnie la informații și totul va reveni la normal.

Horoscop 5 martie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu te înțelegi cu nimeni în jurul tău, dar dacă ai fi mai atent ți-ai da seama că problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu ține, ci e chiar la propria ta persoană. Tu ești cel nervos, irascibil, pus pe harță la orice, nu ceilalți, care, culmea, chiar te înconjoară cu simpatie și toleranță, de parcă ar înțelege că eșți nervos și te lasă în pace. Fă un efort să-ți ajustezi tonul și manierele când intri în contact cu cei pe care nu-i cunoșți, pentru că ai putea crea o imagine greșită asupra ta. Tu nu eșți așa de obicei, deci adu-ți aminte de valorile pe care tu le reprezinți cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomație.

Horoscop 5 martie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Un prieten apropiat înțelege cel mai bine prin ce treci și merită să-l asculți, pentru că știe ce spune. El îți vorbește din propriile sale experiențe, a trecut și el de mai multe ori prin ceea ce te macină pe tine acum, deci nici nu are rost să-ți bați capul să găsești singur soluții când el îți oferă deja o rețetă verificată ce a avut efect. Chiar dacă, pe moment, ai dori să treci și tu prin aceeași lecție, că să înveți din propriile greșeli, ar merită să urmezi sfaturile primite pe tavă, că să nu pierzi timp prețios mai apoi să repari oalele sparte. E minunat să ai pe cineva alături, gata să-ți împărtășească din ceea ce știe.

Sursa foto: jurnalul