Horoscop 6 aprilie 2018. Capricornii trebuie să-și îngrijească sănătatea, iar Gemenii au parte de tensiune la serviciu

Horoscopul zilei de vineri, 6 aprilie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii au parte de tensiuni la serviciu

Horoscop 6 aprilie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În prima parte a zilei sunt momente favorabile pentru a te ocupă de segmentul financiar, respectiv pentru a face plăți restante, cheltuieli necesare traiului zilnic sau pentru a pune la punct un plan financiar plauzibil pentru următoarele săptămâni. Spre amiază, dorința de a te ocupa de activități culturale, intelectuale este mare și ar trebui să-i dai curs. Pot intra în discuție călătoriile și abordarea unor cursuri.

Horoscop 6 aprilie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Persistă astăzi gândurile privitoare la finalizarea unor relații parteneriale. În prima parte a zilei mai poți selecționa strategii de abordare a acestui segment. Însă trebuie să ai în vedere și partea financiară implicată, atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale. Gândește-te pe îndelete la cine și la ce mai păstrezi în viața ta. Dincolo de aparențe există amănunte interesante care ți se vor dezvălui pe înserate.

Horoscop 6 aprilie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relațiile de muncă sunt tensionate, existând riscul să se destrame unele colaborări vechi. Însă tu ești cel care gestionezi incorect relațiile cu ceilalți sau situațiile ivite. Pentru că mentalul este bulversat este mai greu să-ți aduni gândurile sau să depășești angoasele. Depune eforturi permanente pentru a vedea partea plină a paharului vieții tale. Chiar există aspecte de care te poți bucura din plin!

Fecioarele trebuie să se ocupe de casă

Horoscop 6 aprilie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se conturează răsturnări de situație la serviciu. Pe lângă faptul că ai multe de făcut, mai intervine și faptul că sunt urgențe unele saricni de lucru sau că șefii și colegii te sprijină prea puțîn. Revolva totul în ritmul tău și, pe cât posibil, concentrează-te să faci lucrurile cât mai corect. Sănătatea este vulnerabilă și te pot necăji afecțiuni vechi legate de ficat și de sistemului respirator. Seară aduce o binecuvântată relaxare.

Horoscop 6 aprilie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Astăzi sunt șanse deosebite de a te ocupa de copii și de persoana iubită. Cu toate că spiritele se pot încinge foarte ușor, dacă ești răbdător, atent la nevoile și doleanțele celor dragi vei putea depăși totul cu bine. Nevoile tale afective sunt greu de satisfăcut de către ceilalți, pentru că ai așteptări nerealiste sau excentrice. După-amiază relaxează-te cu un hobby, însă antrenează-i și pe alții.

Horoscop 6 aprilie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este nevoie să te ocupi de casă și familie, deoarece sunt multe tensiuni, discuții aprinse cu membrii familiei și cu neamurile. Poți manifesta tendința de a te refugia în activitățile profesionale și a lăsa cumva de izbeliște ceea ce se petrece în mediul familial. Bine ar fi să-ți asumi responsabilitățile și situațiile familiale, pentru că altfel lucrurile nerezolvate vor lua amploare în viitorul apropiat.

Balanțele vor face niște călătorii pe distanțe scurte

Horoscop 6 aprilie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunt posibile multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Subiectele care se vehiculează astăzi te pot pune serios pe gânduri, însă rolul lor este de fapt acela de a te informa vizavi de noutățile apărute în segmentul profesional sau la modul general, în plan cotidian. Folosește doar ce ai nevoie și restul tratează-le că pe banalitățile inerente vieții de zi cu zi. Călătoriile pe distanțe scurte sunt frecvente.

Horoscop 6 aprilie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nemulțumirile privitoare la segmentul financiar sunt majore. Se pare că veniturile obținute din activitatea profesională sunt fluctuante, nesigure și se zvonește că se vor schimbă radical și condițiile de muncă. Fii prudent și controlează-ți reacțiile! Canalizandu-ți eficient resursele, trăind cu strictul necesar ai reuși să te descurci onorabil cu toate și astfel ți-ai proteja și sănătatea și relațiile cu ceilalți.

Horoscop 6 aprilie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua îți aduce predispoziții spre a copia mult de la alții vorbe, gesturi, acțiuni. Și nici așa se pare că nu îți găsești locul. Hibă este la ține, în sensul că ar trebui să-ți remodelezi atitudinea, felul în care te reaportezi la mediul înconjurător și a învața lecția discreției. Ține-ți firea în frâu pentru că există riscul să-ți diminuezi energia vitală în activități inutile. Spre seară, plimbă-te în aer liber sau tăifăsuiește cu cineva drag.

Capricornii trebuie să-și îngrijească sănătatea

Horoscop 6 aprilie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Sănătatea ar trebui să fie pentru tine astăzi tema principala. Există vulnerabilități pe segmentele ficatului și sistemului respirator care să-ți dea mult de furcă. Ocupă-te de treburi ușoare și evita suprasolicitarea nervoasă. Răsturnările de situație de la locul de muncă sunt dificil de gestionat acum, așa încât ține-te departe de ele, dar monitorizează-le atent. Membrii familiei și ambianța domestică îți îmbunătățesc starea de spirit.

Horoscop 6 aprilie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În primele ore ale zilei ești solicitat la serviciu de către șefi sau alți reprezentați oficiali ai unor instituții. Comunicarea este deficitară, așa încât alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă. Se vor relua discuții pe teme profesionale vechi care necesită îmbunătățiri sau rezolvări definitive. După orele amiezei, atmosfera se îmbunătățește, inconjurandu-te de pritenilor. Totuși nu te apropia prea mult de aceștia.

Horoscop 6 aprilie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este bine să îți rezervi momente de liniște și să meditezi pe îndelete la perioada care va urmă. În special vizavi de segmentul profesional trebuie să-ți schimbi strategia de lucru și relaționare cu anturajul profesional. Posibil să fii solicitat de către șefi pentru o dezbatere amplă. Vorbește puțin și la nevoie. Există multe tensiuni la serviciu, mai ales datorită salarizării și condițiilor de muncă.

Sursa foto: jurnalul