Horoscop 6 februarie 2018. Restanțe achitate, pregătiri pentru o călătorie și un ajutor preconizat

Horoscopul zilei de marți, 6 februarie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Gemenii vor fi ajutați de un prieten bun

Horoscop 6 februarie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Banii vin și se duc într-o clipă, dar norocul tău e că știi pe ce resurse te poți baza și nu intri în panică atunci când vezi că banii abia intrați în portofel au și plecat de la tine. Banii sunt făcuți să circule, că atare nu fugi de plăți, de facturi, de achitarea obligațiilor acestei perioade a lunii, pentru că eșți conștient că nu poți scăpa de ele oricât ai încerca. Plătește ce ai pe lista de sarcini pentru azi, pentru că te vei simți mult mai bine după ce le vei da la o parte. Dacă sunt mai multe plăți mici achitate dintr-un foc, cu atât mai plăcută senzația de relaxare de după!

Horoscop 6 februarie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Rutina de început de săptămâna îți consumă toată energia încât nu mai apuci să te ocupi de nimic altceva decât de chestiuni administrative prin dosare și de restanțele care își așteaptă rândul. Dacă ți-ai planificat ceva mai interesant pentru astăzi, va trebui să amâni pe altădată, pentru că acum trebuie să aduci la zi mărunțișurile pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. După ce scapi de ele, te poți gândi și la alte lucruri, dar, pentru o fire activă că tine, e frustrant să bată pasul pe loc cu astfel de fleacuri. Cineva trebuie să le onoreze și pe acestea.

Horoscop 6 februarie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Un prieten bun știe când ai nevoie de ajutor și va interveni în favoarea ta chiar și fără a-i cere sprijinul. Azi poți descoperi cine ține la ține cu adevărat, pentru că vei primi sfaturi bine documentate și argumentate de la un om inteligent care chiar îți vrea binele. Trebuie să ții cont de părerile acestuia și eventual să-i ceri și mai multe informații suplimentare, pentru că te poți baza întru totul pe ceea ce îți transmite. Și tu ai face la fel dacă ți-ar cere ajutorul.

Leii trebuie să achite câteva restanțe

Horoscop 6 februarie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Eșți în compania adecvată pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arată cât de bătăios și ambițios ești, atunci când e în joc reputația ta. Cei din jur te susțin și te motivează să faci tot ce-ți stă în putință pentru a te remarca, pentru a obține ceea ce ți se cuvine, că atare te poți bucura de stimulentele celor care au încredere în tine ca de o porție de carburant! Unii te împing de la spate, te motivează, te încurajează cu vorbele cele mai potrivite, încât devii un luptător acerb pentru ceea ce vrei să obții pe această cale. Poate că devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de răsunet!

Horoscop 6 februarie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ești încântat că ai reușit să mai achiți de o serie de plăți restante care-și așteptau rândul de ceva vreme. Nu erau sume mari, poate doar facturi banale absolut normale pentru această perioadă a lunii, dar eșți fericit că le-ai șters de pe lista de plăți obligatorii. Ba chiar s-ar putea să-ți mai rămână și câțiva lei pentru a-ți face o bucurie cât de mică, pentru că banii pot avea și astfel de efecte: un dram de veselie, un zâmbet pe chip și o atitudine pozitivă. Cumpără-ți ceva pentru a te simți bine, chiar dacă e un lucrușor ieftin!

Horoscop 6 februarie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Te bucură liniștea care s-a instalat peste unele probleme care te-au ținut pe loc în ultima vreme. Nu se mai întâmplă nimic, ceea ce e pe placul tău, pentru că așa mai poți răsufla și tu un pic… Prea ai fost implicat în tot iureșul evenimentelor, prea te-ai agitat mult, că atare acum, că s-a instalat rutina și calmul, nu poți decât să te mai relaxezi și tu cât de cât. Într-o astfel de pauză binevenită, parcă începi să vezi lucrurile din alt unghi, încât descoperi mult mai ușor fisurile sau erorile din ultima perioadă. Găseșți soluții mai bune, pentru că nu te mai împinge nimic de la spate.

Săgetătorii s-ar putea lăsa luați de val

Horoscop 6 februarie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Prietenii îți sunt de mare ajutor într-un moment în care ți-ai cam pierdut încrederea. Ei te mobilizează perfect cu optimismul lor, cu glumele lor adecvate momentului, și reușeșți să te încarci cu doze mari de gândire pozitivă datorită lor. Dacă ei te-ar lasă cu ale tale, ai alunecă într-o zona și mai sumbră, dar îți sunt cu adevărat alături și-ți ridică moralul prin toate mijloacele pe care le au la dispoziție. Dacă vrei să depășești un moment de slăbiciune în care eșți gata să spui nu pot, acceptă-ți prietenii veseli și gălăgioși prin preajmă și ascultă-i cum spun: hei rup, hai că poți, nu te lăsa!

Horoscop 6 februarie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te poți detașa de o situație conflictuală din trecut care încă te irită. În loc să duci după tine, la nesfârșit, o ceartă care ar fi trebuit să se stingă demult, mai bine te-ai opri un pic în loc și ai vedea ce te mai deranjează încă pentru a stă de vorba matur și pentru a readuce totul la normal. Momentul e prielnic pentru a dezamorsa vechi tensiuni, dar trebuie să existe dorința de ambele părți să stingeți scânteia de scandal de odinioară. Dacă vezi că celălalt tot o întreține, e greu de crezut că vei trece cu vederea atitudinea să și-l vei ierta tu primul.

Horoscop 6 februarie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu te întrista dacă vezi că lucrurile nu ies chiar așa cum ai dorit, ci lasă-te dus un pic și de val, pentru că doar așa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situațîi. Ceea ce nu pare a fi pe placul tău se va dovedi a fi, mai târziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci luptă cu gândirea negativă care-ți dă târcoale. La ceva trist, tu răspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reacționează cu o glumă, pentru că în spatele acestor aparențe nedorite se află sigur rezultatul cel bun către care vâslești. După furtună vine întotdeauna vreme bună, dar soarele e încă după noi. Important e ca tu să vezi deja soarele, chiar dacă nu e pe cer!

Peștii se pregătesc să plece într-o călătorie

Horoscop 6 februarie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Stai puțin pe loc și fă un ocol prin mintea ta de odinioară. Ai trecut cândva printr-o experiență din care nu ai extras toate învățămintele, dar acum revine în actualitate cu o greutate mai mare decât atunci. Nu alunecă nici spre tristețe, nici spre depresie, pentru că nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci că să priveșți cu luciditate acel moment și să înțelegi ce era de înțeles de aici. Cu cât eșți mai calm, cu atât șansele să vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari. Ascultă cu maturitate ce-ți transmit propriile tale amintiri, pentru că ele ies la iveală dintr-o zona îndepărtată pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.

Horoscop 6 februarie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tăi, dar te întrebi până când? Ai suportat multe de la un amic care deja profită de bunăvoința ta, dar este vremea să întorci foaia. Nu mai poți suporta, a depășit cu mult limitele bunului simt, deci va trebui să îi arăți concret că te deranjează atitudinea sa. Nu meriți asemenea tratament din partea sa, dar și tu eșți vinovat că i-ai tolerat de fiecare dată acest comportament și s-au creat deja antecedente.

Horoscop 6 februarie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pregătești o călătorie ce va avea loc cândva în perioada următoare, dar plecarea respectivă implică o întreagă serie de sarcini premergătoare pe care nu le poți amâna. Ori o zi liberă înseamnă de fapt o altă zi întreagă de muncă în avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru că toate să meargă de minune, dar cu cât eșți mai prudent și mai organizat dinainte, cu atât călătoria în sine se va desfășura mai bine, deci nu lasă nimic fără să-l treci în revistă. Folosește cu cap răgazul rămas până în ziua plecării.

Sursa foto: jurnalul