Horoscop 6 mai 2018. Săgetătorii primesc sfaturi financiare, iar Vărsătorii au ceva probleme de sănătate

Horoscopul zilei de duminică, 6 mai 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii ar putea face o călătorie neașteptată

Horoscop 6 mai 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multă lume, atât din segmentul profesional, cât și din cel personal. Este posibil să fii nevoit să participi la reuniuni importante, unde participanții vor dori să le vorbești, să le povesteșți despre realizările tale din ultima vreme sau alții vor dori să afle ce planuri socio-profesionale ai de viitor. În orice situație vorbește cumpătat și strictul necesar.

Horoscop 6 mai 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sfârșitul acestei săptamâni îți reamintește de activitățile profesionale care presupun dialoguri cu parteneri străini, o deplasare îndepărtată sau chiar într-o altă țară. Cum planurile tale pentru aceste zile conțineau activități culturale, participare la seminarii sau cursuri scurte, toate acestea este posibil să fie zădărnicite, fie de o problemă de sănătate, fie de faptul că trebuie să muncești ore suplimentare la serviciu.

Horoscop 6 mai 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În zilele acestui weekend ai șanse deosebite de a studia relațiile și situațiile în care ești implicat, dincolo de aparențe. Posibil să-ți amintești de discuții, înțelegeri cu partenerul de viață sau colaboratorii care au avut loc în săptămânile trecute. Vei realiza faptul că aceștia și-au ținut promisiunile parțial sau deloc. Fii prudent în aprecieri și lasă pentru zilele următoare, deciziile vizavi de ceilalți.

Racii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu

Horoscop 6 mai 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În acest weekend este bine să te oglidești în personalitatea celorlalți, să observi punctele slabe și pe cele tari din comportamentul sau atitudinea lor și apoi să privești la tine. A face acest exercițiu îți aduce relaxare vizavi de faptul că și alții greșesc sau fac lucrurile corect, în funcție de împrejurări sau de discernământul pe care îl au în acel moment. Evită discuțiile contradictorii și a avea așteptări prea mari de la ceilalți!

Horoscop 6 mai 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Sănătatea este vulnerabilă, așa încât propune-ți activități ușoare pentru acest final de săptămână. Chiar dacă, multe persoane te vor invita să participi la reuniuni pe teme diverse, elegant și diplomat refuză ceea ce crezi că te obosește sau îți displace. Posibil să te gândești la un program de analize și consultații medicale împreună cu membrii familiei. Însă, deocamdată tratează-te după principii naturiste.

Horoscop 6 mai 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este rost de distracții la finalul acestei săptămâni și de activități comune cu persoana iubită sau copiii. Totuși, pentru că multe gânduri sunt încurcate, comunicarea lasă de dorit. Ferește-te să vorbești prea mult sau în metafore. Cei dragi te pot înțelege greșit, tu să-ți pierzi răbdarea și astfel gata gâlceava. Acceptă opiniile, doleanțele și filozofiile celorlalți, pentru că până la urmă totul se va termina cu bine.

Săgetătorii primesc sfaturi financiare

Horoscop 6 mai 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Sunt șanse să te înțelegi ceva mai greu cu membrii familiei în acest weekend pentru că fiecare se gândește la altceva, spune ce se nimerește, iar de înțeles ce spun ceilalți nici vorbă. De aceea, controlează-ți reacțiile și ai încredere că toată lumea are intenții bune, doar că acum ele sunt exprimate sau prezentate defectuos.

Horoscop 6 mai 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Răsfață-te la acest final de săptămână, dialogand sau întâlnindu-te numai cu persoanele dragi și de încredere din anturajul apropiat. Posibil să-ți fie greu să te concentrezi pe anumite teme de discuție, de aceea când simți așa, retrage-te politicos, anunță interlocutorii că ești distras de alte subiecte și ți-ai dori să abordați altceva în cadrul discuțiilor. O excursie în aer liber îți va fi de mare folos.

Horoscop 6 mai 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Temerile privitoare la segmentul financiar sunt majore la sfârșitul acestei săptămâni și nu prea fondate. Traversezi o perioadă în care ar fi bine să-ți redefinești sistemul valorilor morale, punând un accent mai mare pe valorile spirituale, pe însemnătatea lucrurilor dincolo de cuvinte. Cineva din anturajul apropiat îți poate liniști sufletul și oferi informații utile pentru creșterea veniturilor.

Vărsătorii au ceva probleme de sănătate

Horoscop 6 mai 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ești greu de mulțumit la finalul acestei săptămâni. Atitudinea ta față de ceilalți transmite mesajul că dorești să fii lăsat în pace, dar din când în când, numai la dorința ta expresă, imediat ceilalți să apară în preajma ta și să te servească după bunul tău plac. O astfel de manieră de a trata relațiile cu ceilalți, evident că duce la conflicte și la distorsionarea adevăratei tale personalități. Fii înțelegător cu tine însuți, dar și cu ceilalți.

Horoscop 6 mai 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ar fi bine să te odihnești la finalul acestei săptămâni. Este posibil să se evidențieze unele afecțiuni ale sistemului osos sau sistemului digestiv, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru meditații interioare, lecturi filozofice, dialoguri de taină cu cineva din anturajul apropiat, dar și pentru somn. Multe aspecte ale situațiilor în care ești implicat ți se vor lămuri ușor.

Horoscop 6 mai 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Te poți înconjura de prieteni sau de susținători ai proiectelor tale profesionale. S-ar putea să te vezi cu multă lume, să fii invitat la tot soiul de manifestări culturale, dar și amicale. Folosește-ți farmecul, de care beneficiezi acum, și încântă-i pe ceilalți cu informațiile prețioase pe care le deții sau povestește-le snoavele întâlnite de tine în viața cotidiană. Unii te vor aplauda, alții vor cauta nod în papură.

Sursa foto: jurnalul